سلام
اگر روزی 4-5 ساعت وبگردی کنی حدود زیر 100 مگ میشه ولی اگر روزانه بین 10 تا 15 وب گردی کنی حداقل 200 مگ در روز و 6-7 گیگ در ماه مصرف میشه. مگر اینکه نمایش عکس و فلش رو در مرورگر غیرفعال کنی یا اینکه از مرورگر اپرا استفاده کنی
سلام
اگر روزی 4-5 ساعت وبگردی کنی حدود زیر 100 مگ میشه ولی اگر روزانه بین 10 تا 15 وب گردی کنی حداقل 200 مگ در روز و 6-7 گیگ در ماه مصرف میشه. مگر اینکه نمایش عکس و فلش رو در مرورگر غیرفعال کنی یا اینکه از مرورگر اپرا استفاده کنی
سلام
من تجربه شاتل رو دارم و میگم ازش استفاده نکن
سلام
بله میده . من خودم با کارت دانشجویی 256 گرفتم . باید بری بگی دانشجویی و کارت داری . اگر قبول نکردم بگو گواهی تحصیلی میاری . اگر بازم قبول نکرد میتونی به مخابرات استان شکایت کنی.
512 به آدم عادی نمیدن . فقط پارتی میخاد
خب حالا که داری از ما میشنوی . برو یه سر به تاپیک شاتل بزن خودت ببین . مشتری های چندین ساله دارن ازش میان بیرون (نمونش خود من)
سلام اگه یه سری به تایپیک شاتل بزنی از همه چیز آگاه می شی!!!![]()
دوستان من بارها گفتم بدترین سرویس دهنده حال ایران شاتل هستش دوستان سرعت دانلود شبانه 3 کیلو بایت!! وهیچ پیجی باز نمیشه خودتونو با شاتل بدبخت نکنید
من شاتلم میخوام برم پارس انلاین بنظرم بهترین isp باشه
شاتل می خوای!
گرفتن شاتل =بدبختی+پیری زود رس +بیماری فشار خون
سلام.برای راهنمایی شاتل ممنون .ولی من امشب از یک صاحب کافی نت پرسیدم در مورد این مطلب های شما که نوشتید:بدترین
isp در ایران و گرفتن شاتل =بدبختی+پیری زود رس +بیماری فشار خون.به من گفت اوایل که از ساعت 1 تا 7 صبح شاتل
دانلود رایگان قرار داده بود چون همه دانلود میکردند وسرعت پایین میومد ولی الان این مشکل برطرف شده است.حالا
پیشنهاد شما برای من چیه؟ چون من دانلود زیاد دارم و فایل هام شاید از 80 mg به 300 برسه چه ای اس پی بهتره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)