ببخشين چه اشکالی پيش ميآد اگه در يه درس که متن کتاب رو خوندم بعدش برم تست استاندارد حل کنم؟ مثلا" برای گسسته اول کتاب ميخونم بعد گاج سفيد ميزنم
![]()
ببخشين چه اشکالی پيش ميآد اگه در يه درس که متن کتاب رو خوندم بعدش برم تست استاندارد حل کنم؟ مثلا" برای گسسته اول کتاب ميخونم بعد گاج سفيد ميزنم
![]()
Last edited by D_felfelak; 14-01-2012 at 19:56.
سلام خدمت همه دوستان عزیز
میخواستم نظرتون رو در مورد دیف اندیشه فائق بدونم.کتاب خوبی هست؟؟؟
من خودم ده استاد دارم.از ده استاد بهتره یا نه؟؟؟
بعد ار ده استاد میخوام بخونمش.
شنیدم حجمشو کم کردن راسته؟؟؟چون پارسال یه جا دیدم خیلی کلفت بود![]()
من فیزیک پیش خیلی سبز رو خریدم نویسندش همین آقای مصلایی هست
تجربي هاي عزيز ...
1. رياضي تجربي چي بگيرم ...؟ جامع خيلي سبز چطورياس ؟
2. فيزيك چي؟
3. براي زيست كتاب 8000 تست گاج رو دارم ..حس ميكنم مطالب رو خوب پوشش نداره ..تست ها بعضي ها واقعا ابكيه ....لازمه خيلي سبز يا كتاب ديگه اي واس زيست بگيرم يا همين كافيه ....
4 وكسي واس زمين ميتونه به من كتاب خوبي معرفي كنه كه بتونم بالاي 50 بزنمش تو كنكور ؟
از همين الان مرسي هر كي جواب داد![]()
فیزیک پیش یک دیگه؟درسته؟
من خودم از گاج تست میزنم و خیلی خوبه اما یکی از دوستانم از کتابای آقای مصلایی تعریف میکرد
این دوجلد پیش 1 خیلی سبز چطورن؟
ریاضی اول کتاب گاج سفید خیلی کمک میکنه واسه پیش دانشگاهی!خیلی سبز هم خوبه،من پارسال دوتاشو خوندم و توی کنکور 60 درصد ریاضی زدم
فیزیک سال دوم و سوم کتاب نشر الگو،سعی هم کن تستای مهمشو چندبار بزنی،برای پیش دانشگاهی هم سفید گاج!نشر الگوی پیش دانشگاهی یکم سنگینه.این درسو هم توی کنکور 68 درصد با مطالعه کتاب های بالا زدم
زیست رو کتاب خانه زیست شناسی برای همه مقاطع،خیلی سبز برای دوم و سوم،و همگامان برای پیش دانشگاهی خوبه،اگه 8000 رو داری به نظرم خانه ی زیست شناسی رو هم کنارش بزن یا همگامان این درسو هم 71 درصد در کنکور با مطالعه منابع بالا زدم
واسه زمین هم بهترین کار اینه که فصول کتاب رو دقیقا از روی کتاب بخونی و حفظ کنی،واسه تست هم تستای سال قبل رو بزن،کتاب کانون قلمچی رو هم بگیر
50 درصد بزنی عالیه
داداش من در زمينه رياضي و فيزيك گيجم يكم (پايه ام يه خورده ضعيفه )
فيزيك نشر الگو واس شروع سطحش يه خرده بالا نيست /؟
بله فیزیک پیش دو مال یه آقای مهندسی هست که هنوز نخوندمش
همون گاج رو توصیه میکنم بزنین من هردوتاش رو دارم ولی ترجیح میدم وقتم رو روی گاج بزارم .
فیزیک پیش 1 تجربی که تعریف چندانی نداره و تست هاش مثل گاج متنوع نیستن و تست های تالیفی توش زیاد داره که سبکشون زیاد جالب نیست سبک برخی تست های تالیفیش مثل سوالات قلمچی هستن که محاسبات مفهومی دارن نه فیزیک مفهومی ( دقیقا برعکس کنکور سراسری ولی تا حدودی مشابه کنکور آزاد )
تست های دوره های ضمن خدمت دبیران شهر تهران رو هم ایشون گذاشته توی کتابش ؛ من که چند روز پیش تلفنی با آقای محمودزاده ( بهترین دبیر فیزیک ایران و نویسنده مبتکران و کتاب های درسی آموزش پرورش ) صحبت میکردم ایشون گفتن که اون تست ها در آزمون هایی استفاده میشن که دبیران توش حق استفاده از ماشین حساب دارن ؛ معمولا اون سوالات برای کنکور سراسری مناسب نیستن .
کلا من با تست هاش زیاد کاری نخواهم داشت فقط درسنامه های فیزیک خیلی سبز رو یه مرور کوتاه خواهم کرد که پولم هدر نرفته باشهتازه درسنامه هاش هم در صورتی به درد میخوره که درس رو کامل و خوب متوجه نشده باشی ؛ که در این صورت کتاب مبتکران رو بخونی خیلی بهتره .
خوب منبع اصلی کنکور کجاست؟ کتابهاتون هست درسته؟ خیلی وقتها سوالهای کنکور دقیقا شبیه تمرینهای کتاب هست. گسسته منم یادمه کتاب خیلی مختصر و کم توضیح داده بود. ولی به هر حال بد نیست یه نگاهی بهش بندازین. معمولا جزوه معلمها بهتر از کتابه. و مثالهای بیشتری داره. و وقتی اونها رو کار کنید مسلط تر میشید روی درس و وقتی خوب درسو یاد گرفتین. برید سراغ تست. این طوری تست زدن براتون جذابتر میشه و هم اینکه با تست زدن هم حال میکنید!هم سعی میکنید سرعتتون رو بالا ببرید. و هم خودش یه جور تمرین هست و باعث ثثبیت یادگیری میشه. ولی وقتی مستقیم برید سراغ تست شاید تستها نکات ریز داشته باشه و نتونید حل کنید چون رو درس مسلط نیستید و زیاد جذاب نباشه براتون و خسته بشین. و دیگه سرعت عمل رو کار نمیکنید و فقط تمرین میکنید در حالی که تو کنکور سرعت عمل خیلی مهمه. مثلا هندسه سال 88 یه سوال داده بود دقیقا تمرین کتاب بود و تو یک ثانیه اگه تمرین رو دیده بودین حل میشد (فکر کنم جوابش 25 میشد اما سوالش دقیق یادم نیست!
) اما خیلی ها مطمئن باشین حلش نکردن چون کتابو درست نمیخونن.
ولی روش هر کس تو یادگیری فرق میکنه چون آدمها متفاوتن! ببینید خودتون چطور بهتر یاد میگیرن همون کار رو بکنین. اینا که گفتم نظر خودم بود و منم مشاور نیستم یا حرفام قطعا درست نیست چون تجربه ای ندارم فقط مثل شما کنکور دادم سال 89 و 90 و الان دانشجو هستم!و شاید حرفام درست نباشه ولی سعی میکنم چیزی اگه بلدم رو بگم. ولی خودتون ببینید چطور بهتر یاد میگیرن همون کار رو انجام بدین.
البته این حرفی که زدم حرف خود معلم ریاضیمون بود که رتبه 72 کنکور هم شده بود. ولی به نظرم حرفش درست بود. خودم صد در صد عمل نکردم اما سعی کردم تا اونجایی که میشه عمل کنم. مثلا برا فیزیک یا شیمی یا حسابان و دیفرانسیل واقعا به حرفش عمل کردم و نسبتا موفق بودم تو این درسا. همین گاج سفید وقتی سوال حل میکنید مثلا نوشته این تست از فلان تمرین کتاب یا فلان اثبات کتاب هست. اون هم میخواسته بگه سعی کنید کتاب رو هم مطالعه کنید و روی اون تاکید داشت. گاج سفید رو من تمام تست های گراف و نظریه اعداد و ترکیبیات و مجموعه رو چند بار حل کردم. خیلی خوب بود کتابش. یادش بخیر. چه حالی میکردم با نظریه اعداد!
زود گذشت...
ببخشید زیاد حرف زدم.
موفق باشین.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)