سلام دوستان...
چند تا سوال...
10 مگ مخابرات شرایط خاصی میخواد؟؟
شبانه رایگان داره؟؟
این خط 10 مگ رو ساپورت میکنه؟؟
![]()
سلام دوستان...
چند تا سوال...
10 مگ مخابرات شرایط خاصی میخواد؟؟
شبانه رایگان داره؟؟
این خط 10 مگ رو ساپورت میکنه؟؟
![]()
سلام
شرایط خاصی نمیخواد ولی من حضوری رفتم گفتن تو منطقه ی ما نمیشه 10 مگ گرفت... خطم تا 20 مگ هم میکشه. باید حضوری برین
شبانه فکر میکنم داره
بله ساپرت میکنه
سلام... باز رمضون رسید و مسخره بازیای ساعت رایگان شروع شد...
کسی میدونه مخابرات کدوم ساعات رایگان میشه؟؟
اینه وضعیت اینترنت من... خدا باعث و بانیشو لعنت کنه دم به دقیقه هم خط ریست میشه
محتوای مخفی: ping
یعنی تو ماه رمضان ساعات شبانه تغییر میکنه؟ اگه اینطوریه لطفا کسی میدونه بگه چه تغییری میکنه.![]()
حالا همه این مسخره بازی ها به کنار من با مشکلی مواجه هستم اگه بشنوید شاخ در میارید.
من از 6 ماه پیش در حال ساخت یه ساختمون جدید هستم و تا پائیز هم اسباب کشی می کنم. از همون شروع کار هم اقدام به خرید خط تلفن کردم که گفتن ظرفیت وجود نداره و باید صبر کنی. یکی دو روز پیش رفتم مخابرات و گفتم که من 6 ماه هست که منتظرم. کی قراره ظرفیت موجود باشه؟ در جواب می دونید چی گفتن؟ گفتن که ارتقای ظرفیت در منطقه شما حداقل 200 میلیون تومن هزینه داره و مخابرات هم هیچ وقت نمیاد این کار رو بکنه. شما باید منتظر باشید تا یکی خط تلفنش رو انتقال بده جای دیگه یا واگذار کنه و ما جای اون رو بدیدم به شما. واقعا خنده دار نیست؟ خیلی ها با خرید سرویس اینترنت و ... مشکل دارن در حالی که اینها خط تلفن به من نمی دن اصلا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا خوبه منطقه تازه ساخت هست و مخابرات به جای 200 میلیون میلیاردی هم سرمایه گذاری کنه جا داره و به نفعش هست. هر چند به نظرم اون 200 میلیون هم واقعیت نداره و یه چیزی همینطوری گفتن. آخه یکی نیست بگه خدمات رو انحصاری نگه داشتی حداقل همون خدمات پایه رو ارائه بده .....
اعصابم خورده دیگه بیشتر از این سرتون رو درد نمیارم.
این قضیه فقط مربوط به اورمیه نمیشه
همین مشکلو برادرم تو کرج داره
از آبان پارسال درخواست داده تا الان بهش خط تلفن ندادن، گفتن دنبال کسی باش خطشو واگذار کنه
الان تو خونه اینترنت نداره، همه تماس ها رو هم با موبایل میگیره که کلی هزینه داشته براش و مخابراتم دنبال همینه دقیقا
دوستان ساعت دانلود شبانه به مناسبت ماه رمضون تغییر کرده آیا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)