با سلام خدمت دوستان
من دیروز یه سیستم کار کرده خریدم با این مشخصات:پخش پایونیر 3050 .اسپیکر کنوود (718 ex ) ساخت اندونزی.ساب باکس w307d4 و امپ دو کانال پایوونیر gm-3300 T ,که فقط اسپیکرها به امپلی وصل بود.حالا میخوام ساب رو هم وصل کنم ولی نمیدونم چه امپی بگیرم.4کانال
یا دو کانال ؟چه مارکی و چه مدلی که با این سیستم مچ بشه.از شما خواهش دارم منو راهنمایی کنید.ممنونم
آقا بهنام شما اگه تغییر خاصی مد نظر نداری میتونی 4 کاناله قوی بگیری! ارزونترین چیزی که به ذهنم میرسه اینفینیتی 7541 هست! میتونی به صورت بریج بدی به ساب و هر کویل توسط یک بریج تغذیه بشه! اما چون 2 کاناله برای کواکسیالات داری (هر چند 60 وات میده و کواکات 80 وات میخواند و این کمه براشون!) میتونی یه مونو برای ساب بگیری! اروزنترین 8105 کنوود و یایونییر 7500 هست! (کویلای سابت رو باید موازی کنی و به صورت 2 اهم ببندی!) در کل بهترین گزینه خرید یک مونو دست 2 هست که حداقل روی 2 اهم 500 وات بهت بده! یه چیزی هم بگم! صدای سیستم شما 100 درصد با این قطعات تمایل به تیزی و کیفیت متوسط به پایین داره!
.gif)
[/QUOTE]
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایی شما . اگه من اون امپ gm-3300 t رو رد کنم بره, به نظر شما چه امپی بگیرم که هم باند ها و هم سابم رو بتونه عالی ساپورت کنه وخوبم مچ بشه.قیمتشم مناسب باشه نه زیاد ارزون نه گرون که اگه روزی هم خواستم ارتقاش بدم بتونم.حالا خواهشمندم یه امپ 4 کانال خوب و یا دو تا امپ 2 کانال خوب بهم معرفی کنید.سپاسگزارم.gif)