تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 865 از 2403 اولاول ... 36576581585586186286386486586686786886987591596513651865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,641 به 8,650 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

ما گلساریها که هیچ مشکلی باهاش نداریم.همون سرعت 130 رو دارم و خیلی خوبه.
    اتفاقا منم جزء همون گلساریها هستم!
    سرعت من تو روز به 100 هم نمیرسه!
    در ضمن کلا نمیدونم به چه علت ، وقتی تو اینترنت روی چیزی کلیک میکنم یه مقدار کند عکس العمل نشون میده؟
    ویروس هم ندارم و روی 2تا ویندوز امتحان کردم!
    انگار همش داره اطلاعات رو گم میکنه مثل حالت Time out میشه!

2. 2 کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از صبح تا حالا سرویس نامحدود 128 بنده سرعتش 120 تا 130 نوسان داره حال کردم.
    معلوم نیست دارن چیکار میکنن.
    128 نامحدود اندیشه سبز خزر
    خطوط 727
    با تشکر.
    هادی

4. 4 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اتفاقا منم جزء همون گلساریها هستم!
    سرعت من تو روز به 100 هم نمیرسه!
    در ضمن کلا نمیدونم به چه علت ، وقتی تو اینترنت روی چیزی کلیک میکنم یه مقدار کند عکس العمل نشون میده؟
    ویروس هم ندارم و روی 2تا ویندوز امتحان کردم!
    انگار همش داره اطلاعات رو گم میکنه مثل حالت Time out میشه!
    ولا من هم که خط 3 مخابرات هستم بجز بعضی اوقات که نوسان سرعت داره با مشکل مشابه مواجه میشم ... بخصوص بعضی اوقات که مثلا لازمه فرم ثبت نام تو اینترنت پر بشه یا یه دفعه وقت لاگین شدن تو بعضی سایتها به نظر میرسه زمان متوقف میشه ! البته من مشکلم مثل شما حاد نیست و فقط بعضی اوقات این طور میشه و مشکل بیشتر تو باز شدن صفحات هست نه دانلود ... سرعتم هم روزها واقعا خوبه و به 130 میرسه و شبها هم به لطف دانلود مستقیم - و تبدیل لینک تورنت به مستقیم - میزان دانلود شبانه از حدود 1 گیگ به 1.3 گیگ افزایش پیدا کرده .
    اما در مورد مشکل شما یه گشتی تو اینترنت و فورومهای مختلف زدم ... به نظر میرسه مشکل از pocket lost باشه ینی گم شدن بسته های اطلاعاتی تو مسیرهای اینترنت که هم کیفیت رو کاهش میده و هم باعث مشکلات مشابه مشکل شما میشه ... از قرار معلوم این مشکل از یک ماه پیش حاد تر شده و سراسریه .
    حتی باعث شده کیفیت سرویس های دیگه مثل gprs ایرانسل هم به شدت افت کنه و حتی تو بعضی شهرها یه سری سایتهای عادی که فیل تر هم نیستند باز نشن یا خیلی خیلی کند باز شن ... این قضیه pocket lost از قرار معلوم خیلی هم با isp ها ارتباط نداره و بسته به مناطق مختلف تو همه شرکتها این مشکل گزارش شده ... البته میزان نویز مسیر مخابرانینون رو هم حتما چک کنین ببینین تازگیها اطراف خونتون مخابرات بکن بکن و حفاری نداشته !
    مقصر کیه ؟! فعلا معلوم نیست ! بعضی ها میگن تقصیر بالا بودن میزان نویز تو مسیرها هست بعضی ها هم میگن مقصرسیستم جدید فیل ترینگ هست که دارند با روشهای جدید مثل موش آزمایشگاهی تست میکنن و این باعث ریزش شدید اطلاعات یا گم شدن بسته های اطلاعاتی تو بعضی مسیرها میشه! دلیلی هم که میارند اینه که کافیه شما از آنتی فیل استفاده کنید و خواهید دید سایتی که فیل تر نبود اما به سختی و کند باز میشده این دفعه راحت باز میشه و تو تستها هم گم شدن بسته های اطلاعاتی خیلی کمتره!
    تو دنیا "گم شدن بسته های اطلاعاتی" بدترین و فاجعه بار ترین مشکل کیفیتی اینترنت بعد از قطعی اینترنت محسوب میشه چون امنیت سایتهای حساس مثل بانکها و موسسات مالی با گم شدن اطلاعات در حین تبادل به شدت به خطر میوفته . اگر ریزش بیشتر از 3% باشه اختلال به وجود میاد و جالبه بعضی روزها تو ایران میزان این ریزش بین 30 الی 56% هست اما اینجا تنها چیزی که اهمیتی نداره کیفیته ... خبر زیر رو حتما بخونید. البته اینها میگن تقصیر ما نیست تقصیر خود شرکتهای isp هست که اطلاعات تو مسیر بین مخابرات و شرکتها ریزش میکنه !!! لابد تو همون چاله هایی که دائم حفاری میکنند !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by birak; 31-01-2011 at 19:39.

6. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این خبر رو هم بخونین ... متوجه میشین کیفیت اینترنت اونقدرا مساله مهمی تو ایران نیست و اصولا مشکلی نیست ... مشکلات و مسایل مهمتری وجود داره که خدا رو شکر همشون دارن حل میشن .

اعلام شرایط جدید فعالیت کافی‌نت‌ها نشستن زن و مرد حتی محارم کنار یکدیگر ممنوع شد
    تاریخ انتشار خبر: ۹ بهمن ۱۳۸۹ - روزنامه شرق

متن کامل شرایط جدید کافی‌نت‌ها

۱- متقاضی باید دارای حداقل ۳۰ سال سن و متاهل باشد.

۲- دارا بودن گواهی پایان دوره ICDL از مراکز معتبر یا تحصیلات مرتبط با رایانه، شبکه و اینترنت یا تایید کمیسیون فنی اتحادیه.

۳- نصب دوربین مداربسته (مشخصات فنی دوربین توسط اتحادیه پس از اخذ تاییدیه از کمیته تخصصی تعیین خواهد شد)

۴- واحد صنفی باید در حاشیه خیابان باشد.

۵- واحد صنفی داخل پاساژ نباشد.

۶- واحد صنفی داخل طبقه نباشد.

۷- واحد صنفی نزدیک مراکز آموزشی دخترانه نباشد.

۸- واحد صنفی کاملاً آکواریوم و دارای شیشه بی‌رنگ باشد به طوری که داخل واحد صنفی از بیرون کاملاً قابل رویت باشد.

۹- چسباندن هر نوع پوستر یا کشیدن پرده یا حصیر که باعث شود داخل مغازه از بیرون قابل رویت نباشد ممنوع است.

۱۰- نشستن زن و مرد حتی محارم کنار یکدیگر ممنوع است.

۱۱- از گذاشتن نام خارجی و اصطلاحات بیگانه جهت واحد صنفی جداً خودداری کنید. جهت انتخاب نام با دبیرخانه هماهنگی کنید.

۱۲- داشتن کپسول ضدحریق و جعبه کمک‌های اولیه الزامی است.

۱۳- ساعت ورود و خروج مراجعان باید در دفتر مخصوصی ثبت شود.

۱۴- ارائه خدمات به کاربران بدون ارائه مدارک هویتی معتبر ممنوع است. متصدی مکلف است پس از رویت اصل مدارک هویتی معتبر و تطبیق عکس، نام و نام‌خانوادگی، نام پدر، شماره‌ شناسنامه، محل صدور و کد ملی را دقیقاً ثبت کند.

۱۵- متصدی مکلف به نگهداری اطلاعات مندرج در بند ۱۴ به مدت شش ماه و نگهداری اطلاعات دوربین مداربسته به مدت سه ماه است. در غیر این صورت مسوولیت قانونی خواهد داشت.

8. 7 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

Dj_aghamajid برای مشخص شدن اینکه پاکت لاست دارید یا نه, از سایت زیر, یک تست بگیرید ببینید اوضاع چطوره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خطوط 727
    نکنه دوستاتون روشی, چیزی بهتون یاد دادن که سرعت شما هم اونطوری خفن شده آقا اگه چیزی بود به ما هم بگید, صواب داره

10. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خطوط 727
    با تشکر.
    هادی
    هنوز سرعت بالا هست یا عادی شده؟ من که نیم ساعت پیش بیدار شدم دیدم دانلود متوقف شده
    خط 5 اندیشه 128 نامحدود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان یک نیم ساعتی هست دیگه صفحه به زور باز میکم.
    تا نیم ساعت پیش هم سرعت بین 120 تا 130 نوسان داشت.
    با تشکر.
    هادی

13. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوباره درست شد.

15. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iNSANE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان ADSL باز،
    من واسه معرفی کاربر جدید به اندیشه 1 امتیاز گرفتم و میتونم موقع تمدید سرویس از تخفیفش استفاده کنم.
    ولی یه سوال این وسط برام پیش اومده که میخواستم بدونم کدوم یکی از دوستان تجربه داشتن،
    اینکه از طریق Quick Task موقع تمدید اصلا گزینه استفاده از تخفیف وجود نداره! ولی از داخل CRM وقتی تمدید سرویس رو کلیک میکنی یک گزینه استفاده از تخفیف داره، حالا میخوام بدونم من اگه از داخل CRM تمدید کنم مثل Quick Task بعد از ثبت تمدید سرویسم در همون لحظه فعال میشه یا باید صبر کنم که خود اندیشه بره ببینه و بعد تایید کنه تا بتونم استفاده کنم؟

با سپاس،
    یاسر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه دوستان ADSL باز،
    من واسه معرفی کاربر جدید به اندیشه 1 امتیاز گرفتم و میتونم موقع تمدید سرویس از تخفیفش استفاده کنم.
    ولی یه سوال این وسط برام پیش اومده که میخواستم بدونم کدوم یکی از دوستان تجربه داشتن،
    اینکه از طریق Quick Task موقع تمدید اصلا گزینه استفاده از تخفیف وجود نداره! ولی از داخل CRM وقتی تمدید سرویس رو کلیک میکنی یک گزینه استفاده از تخفیف داره، حالا میخوام بدونم من اگه از داخل CRM تمدید کنم مثل Quick Task بعد از ثبت تمدید سرویسم در همون لحظه فعال میشه یا باید صبر کنم که خود اندیشه بره ببینه و بعد تایید کنه تا بتونم استفاده کنم؟

با سپاس،
    یاسر
    از داخل Quick Task نمی توانی از تخفیف استفاده کنید
    از داخل crm ای کار را انجام دهید.
    یادتان باشد در داخل crm از این گزینه استفاده نکنید( تفاوت روز محاسبه شده تا انتهاي ماه)
    کارمند های اندیشه در تمام روز حتی روزهایتعطیل حساب را چک میکنن اگر شما پرداخت کرده باشید تائید می کنند.فقط کمی طول می کشد(مانند Quick Task انلاین نیست)
    با تشکر.
    هادی

18. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •