من بندعباس خریدم با مموری 8 گیگ 257 شد تازه بدون گارانتی / ممنون
من بندعباس خریدم با مموری 8 گیگ 257 شد تازه بدون گارانتی / ممنون
بچه ها من بین canon sx30 و panasonic fz100 گیر کردم. میخواستم بدونم صرفنظر از امکانات جانبی و فیلمبرداری کیفیت عکسبرداری کدومش بهتره؟ مخصوصا توی شب. و اینکه آیا sx30 هم توی شب به اندازه fz100 نویز داره یا نویزش کمتره؟
و این نکته ره هم بگم که من خودم fz100 رو بیشتر دوست دارم و اونو ترجیح میدم لطفا اینو هم بهم بگین اگه کیفیت عکس sx30 بهتره تفاوتشون در حدی هست که بیخیال fz100 بشم(آخه اگه کیفیت sx30 یه کم بیشتر باشه بازم fz100 رو بیشتر دوست دارم و ترجیحش میدم)
خودت کیفیت ها رو ببینید و تصمیم بگیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها اینو یادم رفت بپرسم اگه یه نیمه حرفه ای خوب دیگه هم سراغ دارید لطفا راهنماییم کنید.
بعد از کیفیت عکسبرداری زوم هم برام مهمه.
خودت کیفیت ها رو ببینید و تصمیم بگیر:
کد:
کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
__________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش من خودم زیاد تو سایتای مختلف نگاه کردم ولی نتونستم تصمیم بگیرم میخواستم نظر یه حرفه ای رو بدونم.
لطفا نظر خودتونو بگید.
اگر دوربین نیمه حرفه ای با بالاترین کیفیت عکس مد نظرتون هست Panasonic LX5 , Canon G12 بهترین انتخاب هست.
اگر دوربین با زوم بالا ولی با کیفیت عکس کمتر می خواین به نظر من Panasonic FZ45 , Canon SX30 بهترین انتخاب هست.
اگر زوم بالا با کیفیت عکس باز هم پایین تر ولی فیلم برداری بهتر می خواین Panasonic FZ100 انتخاب خوبی است.
باسلام خدمت دوستان
من چند صفحه قبل سوال پرسیدم یه دوربین میخوام حدود 700000 تومن که دوست عزیز fz100 رو معرفی کرد من به عکاسی علا قه دارم کاربر معمولی هستم زوم برام مهم نیست.هرجا میخونم همش ازfz100 بد گفته چیزی که برام مهمه کیفیت عکس و فیلم هر دو خیلی بالا باشه دراین زمینه منو راهنمایی کنید ممنون میشم.اگه دوستان میدونن به زودی میخواد دوربین قوی تری بیاد حاضرم صبر هم کنم
با تشکر
احتمالا fz100 رو برای فیلمبرداریش معرفی کردند
ولی به نظر من اگه شما می خوای کیفیت عکست بالا باشه باید بری سراغ دوربین هایی که سنسور بزرگی دارند مثل Panasonic LX5 و Canon G12 و Canon S95 .من بهتون Panasonic LX5 رو پیشنهاد می کنم.کیفیت عکس هاش خیلی خوبه![]()
سلام کسی هست بدونه بهترین تنظیمات sx130 برای گرفتن عکس های زیبا چیه ؟؟؟؟؟
من وقتی عکس میگیرم و فوکس میکنه یدونه بوق بیشتر نمیزنه و نشانگر به رنگ نارنجی روشن و خاموش شود
و یه چیزی مثل دوربین تو مانیتور چشمک میزنه ممون میشم کسی که داره راهنمایی کنه
ببخشید ....
ولی بهتره این سوال رو تو بخش سوالات فنی بپ
احتمالا سوال و جواب زیاد بخواد ... اینجوری بخش خرید بیخودی شلوغ میشه
متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)