تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 865 از 2014 اولاول ... 36576581585586186286386486586686786886987591596513651865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,641 به 8,650 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جشن بزرگ باشگاه پرسپوليس برگزار شد؛ مصطفوي: برگزاري چنين جشن هايي بايد ادامه داشته باشد/مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس: ضعف هايي داشتيم كه برطرف مي شود

اولين جشن دوره اي باشگاه پرسپوليس روز پنجشنبه برگزار شد اما به دليل فروش بيش از اندازه بليت، اين جشن تا اندازه اي با مشكل مواجه شد.

مرتضي ضرابي مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس تهران در گفت وكو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) در اين باره عنوان كرد: بي‌نظمي و ناهماهنگي‌هاي بوجود آمده در برپايي اين جشن تنها به خاطر صدور بيش از ظرفيت بليت توسط شركت برگزار كننده مراسم بود. پس از بررسي‌هاي انجام شده اخير، باشگاه پرسپوليس سرانجام براي برگزاري اولين جشن تيم پرسپوليس با شركتي كه تاكنون مراسم‌هاي مهمي را برگزار كرده بود، قرار داد بست و پس فراهم‌آوري و تدارك برنامه‌هاي پيش‌بيني شده، اقدام به صدور بليت براي مراسم فوق كرد كه قرار بود بخشي از درآمد اين كار نيز عايد باشگاه پرسپوليس شود.

وي ادامه داد: تعداد بليت‌هاي صادر شده حدود دويست يا سيصد عدد بيش از ظرفيت مراسم فوق بود كه اين عامل اصلي بوجود آمدن بي‌نظمي و ناهماهنگي در برپايي جشن مذكور شد. حتي در پايان مراسم ما شاهد بوديم مقدار غذاي بسياري اضافه مانده بود، در حالي كه شنيده مي‌شد برخي ميهمانان شام نخوردند.

ضرابي خاطر نشان كرد: متاسفانه پيرواني و قطبي هر كدام به دليل حضور در مراسم‌هاي خانوادگي‌شان، در اين جشن حضور نداشتند و بازيكناني هم كه براي حضور اين جشن آمدند، به خاطر ازدحام جمعيت و ابراز احساسات شديد هواداران، مراسم را ترك كردند، اما مديرعامل و سرپرست تيم پرسپوليس در اين جشن حضور داشتند.

لازم به ذكر است كه جشن بزرگ باشگاه پرسپوليس با همكاري شركت (تجما) شركت توسعه جامعه مجازي ايران برگزار شد و قرار است كه اين جشن ها ادامه داشت باشد. جشن هاي بزرگ باشگاه پرسپوليس به صورت ذنجيره اي ادامه خواهد داشت و قرار است كه در صورت قهرماني اين تيم در نيم فصل مسابقات ليگ برتر، يك جشن بزرگ ديگر نيز برگزار خواهد شد.

همچنين داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران نيز در اين باره خاطر نشان كرد: برگزاري اين جشن ها بايد در ايران اتفاق بيفتد ولي حتما براي اولين بار برگزاري اين چنين جشن هايي با مشكلاتي همراه خواهد شد. ما اميدواريم برگزاري چنين جشن هايي براي ساير باشگاه ها هم الگو شود.

گفتني است باشگاه پرسپوليس براي ا ولين بار در ايران تصميم به برگزاري چنين جشن هايي گرفته است و براي اينكه با تمام تماشاگرانش تعامل بيشتري برقرار كند تصميم به برگزاري چنين جشن هاي ذنجيره اي گرفته است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

علي كريمي يك بار ديگر روي موضعش تاكيد كرد:در تيم ملي بايد به جوان تر ها ميدان داد

هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: هنوز هم سر حرفم ايستاده ام و اعتقاددارم كه در تيم ملي بايد به بازيمنان جوان ميدان داد تا آنها نيز فرصتي براي ابراز وجود پيدا كنند.

علي كريمي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) عنوان كرد: من به اندازه كافي در تيم ملي بازي كرده ام و به همين دليل بايد هم اكنون جاي خودم را به بازيكنان جوان بدهم.ايران بازيكنان بسيار خوبي دارد كه تا اين لحظه فرصتي براي بازي كردن پيدا نكرده اند.بايد به اين بازيكنان فرصت داد تا هر چه سريعتر بتوانند استعداد هاي خودشان را نشان دهند، بازيكناني مثل من بايد جاي خودشان را به بزيكنان جوان بدهند.

وي ادامه داد: بازيكناني مثل احسان حاج صفي،مسعود شجاعي و...... امروز اميد اصلي فوتبال ايران هستند و بايد آنها را براي بازي هاي جهاني آماده كرد.

كريمي خاطرنشان كرد: من با هيچ كس مشكلي ندارم ولي به اين نتيجه رسيدم كه بايد جاي خودم را به بازيكنان جوان بدهم. تمام مسائلي كه در خصوص اختلاف من با بعضي ها شنيده مي شود به هيچ عنوان صحت ندارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تغييرات احتمالي پرسپوليس براي ديدار مقابل سپاهان؛بازگشت آتسو،نيمكت نشيني دي كارمو

به احتمال فراوان دي كارمو فروارد جوان و برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي ديدار حساس اين تيم مقابل سپاهان نيمكت نشين خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)،لئوناردو دي كارمو مهاجم جوان تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه در ديدار اين تيم مقابل برق شيراز نمايش چندان جالبي نداشت در ديدار مقابل سپاهان از ابتدا در تركيب ثابت اين تيم قرار نخواهد گرفت.به احتمال فراوان در اين ديدار عليرضا نيكبخت واحدي از ابتدا در تركيب اصلي قرار خواهد گرفت و دي كارمو به نيمكت ذخيره ها خواهد رفت.

همچنين به دليل سه اخطاره بودن عليرضا محمد مدافع جوان پرسپوليس در اين ديدار از ابتدا فرانك آتسو در تركيب ثابت پرسپوليس قرار مي گيرد تا ا ين تيم براي اين ديدار حساس نسبت به ديدار گذشته دو تغيير داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بعد از ظهر امروز در ورزشگاه اكباتان برگزار مي شود؛آخرين تمرين قبل از رويارويي با سپاهان

آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس قبل از رويارويي با سپاهان اصفهان بعد از ظهر امروز در ورزشگاه راه آهن اكباتان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه بعد از ديدار مقابل برق شيراز استراحت نكردند و بدون وقفه به تمرينات ادامه دادند، بعد از ظهر امروز (شنبه) آخرين تمرين خود را براي ديدار حساس مقابل تيم فوتبال سپاهان اصفهان در ورزشگاه راه آهن اكباتان انجام خواهد داد. تمام بازيكنان به جز ابراهيم توره در تمرين امروز حضور دارند.تمرين امروز پرسپوليس راس ساعت 15:30 برگزار مي شود و بعد از آن بازيكنان به اردو مي روند.

گفتني است تيم فوتبال پرسپوليس تهران فردا (يكشنبه) در ورزشگاه آزادي به مصاف تيم فوتبال سپاهان اصفهان خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عابديني در گفت و گو با فارس:

كريمي قادر به بازي همزمان در تيم ملي و پرسپوليس نيست

خبرگزاري فارس: مدير ورزشي داماش گيلان گفت: با علي‌كريمي براي بازگشت به تيم‌ ملي صحبت كردم؛ اما مي‌گويد از نظر بدني قادر به بازي همزمان براي تيم ملي و پرسپوليس نيست.

امير عابديني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پگاه گيلان بيمار بود و از زماني كه به نام داماش تغيير نام داد به دنبال شناسايي اين بيماري بوديم. شايد در مرحله نخست خيلي ها تقصير را بر گردن سرمربي و كادر فني بيندازند؛ اما واقعيت اين است كه عوامل زيادي در اين مسئله دخيل است.
    وي افزود: بازيكنان پگاه فقط 15 درصد از مبلغ قرارداد خود را دريافت كرده بودند كه بايد طبق قانون فدارسيون 35 درصد از مبلغ قراردادها پرداخت مي شد. اين يكي از مشكلات ما بود كه مطالبات بازيكنان را پرداخت كرديم. در مرحله دوم بازيكنان ما دچار مصدوميت بودند و بازيكني مثل چاووشي براي تيم ما بازي نكرده است، بنابراين كادر پزشكي تيم را تقويت كرديم.
    عابديني ادامه داد: در شهر رشت ارتفاع از سطح دريا بسيار پائين است، در حالي كه در اكثر شهر ها ارتفاع از سطح دريا زيادتر است. براي اين مسئله نيز چاره انديشي كرده ايم. از زماني كه من آمده ام نيز فاصله بازي ها 4 روز يكبار شده است و عملا فرصتي براي ريكاوري وجود ندارد.
    وي ادامه داد: ذوالفقار نسب نيز زحمت خود را مي كشد و شايد براي بسياري خوشايند نباشد كه بگويم اين مربي در تيم داماش ماندگار است. مردم گيلان مي دانند او مربي باشخصيت و باشرفي است و از داشته هاي علمي زيادي برخودرار است و تلاش خواهد كرد تيم را از نظر فني از بحران خراج كند.
    وي ادامه داد: مطمئنم اگر اين مربي روزي بداند كه نمي تواند براي تيم مفيد باشد حتي اگر من بخواهم او را نگه دارم در اين تيم نمي ماند،زيرا دلش براي فوتبال بيشتر از من مي سوزد و از پيكره فوتبال است.
    مدير عامل اسبق تيم پرسپوليس در خصوص جلسه آشتي كنان دايي و علي كريمي اظهار داشت: مراسمي كه برگزار شد نه در شان دايي بود و نه در شان علي كريمي. اين مراسم در فضاي نامناسبي برگزار شد. دايي و كريمي مانند 2 دوستي كه قهر كرده اند نيستند كه بخواهند اينگونه آشتي كنند. بي شك هر دو صحبت هايي دارند كه بايد در قالب گفت و گوي دوستانه حل شود.
    وي ادامه داد: با علي كريمي براي بازگشت به تيم ملي صحبت كردم؛ اما او گفت "مسئله من اين نيست كه نخواهم به تيم ملي يا علي دايي كمك نكنم، بلكه مي ترسم از نظر بدني كم بياورم و با توجه به فشردگي مسابقات ليگ نتوانم در تيم ملي بازي خوبي ارئه بدهم، زيرا من زماني كه به پرسپوليس آمدم به تيم ملي دعوت نشده بودم و تمام توانم را براي پرسپوليس گذاشتم. تيم ملي نيز در شرايط كنوني بحران بازيكن ندارد و دايي دستش باز است."
    عابديني ادامه داد: احساس كردم جواب علي كريمي منطقي است، البته دايي از من نخواسته بود كه با كريمي صحبت كنم بلكه هم دايي و هم كريمي مثل فرزندان من هستند و شخصا در اين زمينه پيش قدم شدم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

صبح امروز ارسال شد

نامه باشگاه پرسپوليس به فيفا در مورد غيبت توره

خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس صبح امروز نامه اي در خصوص غيبت‌هاي غير موجه مهاجم افريقايي خود به فيفا ارسال كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم توره چندي پيش به منظور ديدار با خانواده خود مرخصي سه روزه از باشگاه پرسپوليس گرفت و از ايران خارج شد؛ ولي هنوز بازنگشته است.
    مسئولان باشگاه از اين مهاجم خبري ندارند و به همين دليل صبح امروز نامه اي به فدراسيون فوتبال ارسال كرده و رونوشت آن را نيز به فيفا ارسال كردند.
    در اين نامه باشگاه پرسپوليس از فدراسيون فوتبال و فيفا خواسته است با رفتار غير حرفه اي اين بازيكن سنگالي به شدت برخورد شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با تاييد مربيان

نيكبخت: من پنالتي زن اول پرسپوليس هستم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با تاييد كادر فني، پنالتي‌زن اول پرسپوليس هستم.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از تمرين امروز اين تيم اظهار داشت: بازي سختي را در برابر سپاهان در پيش داريم. اين تيم فصل گذشته بسيار ما را اذيت كرد؛ اما در وضعيت خوبي براي شكست اين تيم قرار داريم.
    نيكبخت در مورد پنالتي زدن در ديدار مقابل برق شيراز، تصريح كرد: با اعلام مربيان من پنالتي‌زن اول پرسپوليس هستم و خوشبختانه تا به حالا پنالتي‌هايم را هدر نداده‌ام.
    نيكبخت ادامه داد: در اوج قرار دارم و يك گل براي سپاهان كنار گذاشته‌ام. براي رسيدن به هدفم از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شعار هواداران استقلال و سپاهان عليه پرسپوليس

تمرين استقلال در حضور واعظ آشتياني برگزار شد

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال استقلال تهران عصر امروز در حضور مديرعامل باشگاه و جمعي از هواداران تيم سپاهان اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، قرار بود تمرين امروز استقلال ساعت 30/15 آغاز شود؛ اما به دليل تمرين سپاهان در زمين دستگردي، تمرين آبي‌پوشان به ساعت 16 موكول شد.
    در اين جلسه تمريني علاوه بر حضور هواداران استقلال، حدود 80 هوادار سپاهان كه براي تماشاي بازي تيمشان مقابل پرسپوليس به تهران آمدند نيز حضور داشتند.
    هواداران سپاهان و استقلال كه به طور مشترك تمرين آبي‌پوشان را تماشا مي‌كردند با يكديگر عليه تيم پرسپوليس شعار دادند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نامه‌ي باشگاه سپاهان به كميته داوران فدراسيون فوتبال
    ساكت: اميدوارم در بازي فردا رقيب‌مان فقط پرسپوليس باشد!

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

مديرعامل باشگاه فولاد مباركه سپاهان گفت: تيم ما طي دو هفته اخير ليگ برتر فوتبال، در اثر اشتباهات داوري پنج امتياز از دست داده است و به نوعي قرباني اشتباه‌هاي داوري شده است.

به گزارش ايسنا، محمدرضا ساكت در ادامه افزود: تيم سپاهان تاكنون شش بازي خارج از خانه داشته و روي سه امتياز بازي برابر پيكان حساب ويژه‌اي كرده بود ولي متاسفانه اين سه امتياز در اثر اشتباه‌هاي تيم داوري از دست رفت.

وي با انتقاد از برنامه تلويزيوني 90 اظهار كرد: وقتي صحنه گل يا پنالتي مشكوكي در بازي تيم‌هاي تهراني اتفاق مي‌افتد، برنامه 90 يك ساعت و نيم به تحليل صحنه مشكوك مي‌پردازد، در حالي كه براي چندين صحنه مشكوك در بازي تيمي مثل سپاهان كه نتيجه بازي را تغيير داده است، فقط ثانيه‌هايي وقت اختصاص مي‌يابد و چنين برخورد متفاوتي با تيم‌ها عادلانه نيست.

ساكت با اشاره به نامه باشگاه سپاهان به كميته داوري تصريح كرد: در زمينه اشتباه‌هاي مكرر داوري در ديدارهاي تيم فولاد مباركه سپاهان با كميته داوران مكاتباتي انجام داده‌ايم و منتظر پاسخ اين كميته هستيم و هر چند در نتيجه كلي تاثيري نخواهد داشت و نتيجه عوض نمي‌شود ولي اميدواريم كمتيه داوران اين اشتباه‌ها را بپذيرد.

مديرعامل باشگاه فولاد مباركه سپاهان خاطرنشان كرد: كميته داوران بايد اين شهامت را داشته باشد كه قرباني شدن تيم سپاهان توسط تيم داوري در دو مسابقه را تاييد كند.

وي افزود: اميدواريم بدشانسي‌ها و همچنين اشتباه‌هاي داوري كه موجب كسر حداقل پنج امتياز از تيم فولاد مباركه سپاهان شده است، پايان پذيرد و شاهد چنين اتفاقاتي براي تيم سپاهان و هيچ تيم ديگري نباشيم.

ساكت يادآور شد: باشگاه سپاهان اين اشتباه‌ها را عمدي ندانسته و سلامت داوران ايراني را تاييد مي‌كند.

مديرعامل سپاهان با اشاره به بازي اين هفته تيم‌اش در برابر پرسپوليس گفت: بازيكنان سپاهان باور دارند بهترين بازي را در برابر پيكان به نمايش گذاشته و خود را مستحق پيروزي پنج بر دو مي‌دانند و چون بازيكناني حرفه‌اي هستند، اين شكست تاثيري بر روحيه آنها نخواهد گذاشت و قطعا بازي‌هاي آينده از جمله بازي با پرسپوليس را مصمم‌تر دنبال خواهيم كرد. فقط اميدوارم در اين بازي رقيب‌مان فقط تيم پرسپوليس باشد!

وي افزود: بي‌ترديد بازي سپاهان - پرسپوليس يكي از زيباترين و بهترين بازي‌هاي ليگ خواهد بود و همه شاهد جسارت، جنگندگي، غيرت و تعصب سپاهان خواهند بود و به هواداران قول مي‌دهيم با افتخار زمين بازي را ترك كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سرپرست تيم سپاهان:
    انتقام بازي سال گذشته را از پرسپوليس خواهيم گرفت

سرپرست تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان گفت: بازيكنان ما انگيزه كافي براي شكست پرسپوليس دارند و انتقام شكست ثانيه‌هاي پاياني سال گذشته از اين تيم را خواهيم گرفت.

به گزارش ايسنا، مجيد بصيرت پيش از ديدار اين دو تيم اظهار كرد: بازيكنان تيم فوتبال سپاهان روحيه‌اي از دست نداده‌اند و شرايط روحي تيم بسيار مناسب است. چرا كه سپاهان در ديدار با پيكان بازي را واگذار نكرد و بازنده بازي سپاهان - پيكان، تيم داوري بود.

وي با بيان اينكه بهترين قضاوت كننده درخصوص برتري يك تيم مردم هستند، افزود: بدون شك مردم شرايط ناعادلانه‌اي كه براي برخي تيم‌ها بوجود مي‌آيد را مي‌بينند و پيروز واقعي ميدان را به خوبي مي‌شناسند.

سرپرست تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان با اشاره به آخرين وضعيت تيم در آستانه بازي با پرسپوليس افزود: خوشبختانه مصدوميت محسن بنگر برطرف شد و شرايط مطلوبي براي بازي مقابل پرسپوليس دارد. تنها محروم تيم نيز فرشاد بهادراني است كه به دليل دريافت كارت قرمز در بازي مقابل پيكان، در بازي سپاهان - پرسپوليس محروم شده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •