نه مثل اینکه اندفه واقعا حجمش زیاد شده !! من فکر کردم مثل قبل بیشتر حجم به خاطر فایل های اضافی هست که تو Zip هست.
ببخشید.
خب بزارید من یه تست بکنم الان . بهتون میگم.
نه مثل اینکه اندفه واقعا حجمش زیاد شده !! من فکر کردم مثل قبل بیشتر حجم به خاطر فایل های اضافی هست که تو Zip هست.
ببخشید.
خب بزارید من یه تست بکنم الان . بهتون میگم.
حالا به هر روشی که خارج کردید اگه براتون مقدور هستش آپلود کنید تا بقیه بتونن دانلود کنن.............
برای saeed_ac هم لینک رو بفرستید تا بتونه از بازی لذت ببره.......
محمد جان درسته میتونن Upload کنن.
واقعا Multiman کنسول رو مثل موم تو دستش گرفته !!
تو هر Update داره کاره همه رو راحت تر میکنه . فقط امیدوارم زودتر ورژن های 3.60 و 3.66 هم ه ک بشن.
3.60 که با Spoof میشه بیشتر بازیها رو Run کرد و بعضی ها هم که خوده شرکت سازنده سوتی میده و با پچ خودشون میشه بازی رو Run کرد،مثله L.A Noire که با پچ 1.03 یا همون DLC اول بازی روی 3.55 هم اجرا شد.............
3.66 که هنوز چیز خاصی نداره،فقط برای PSN باید آپدیت کنی...............
یه تیم اسپانیایی ه ک 3.66 رو ریلیز کرد و فیلمش هم من دانلود کردم منتهی گفتن دارن مشکلات رو بررسی میکنند کاملا موثق هم هست اصلا ساختگی نیست تا چند روز دیگه برای دانلود آماده هست تازه توی مرکز بازی هم لحظه شماری گذاشتن!![]()
بفرمایید دوستان اینم ایبوت uncharted 2:
چون adsl من ضعیفه زیاد طول کشید آپلودش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه اطلاعات من بد جور به گل نشسته
خیلی وقته خودم رو UP نکردم .
محمد جان قضیه Spoof چیه ؟
دوستان یه یارو هارد 500gb با 40 تا بازی و چند تا فیلم BR میده 120 تومن میارزه بگیرم؟؟؟من تازه PS3 گرفتم و هیچ بازی ای هم ندارم.
در ضمن برای BOOT بلوری ارجینال بگیرم یا یه دسته دوم هم جواب میده؟؟
ممنون.
بابا این کارا دیگه چیه !!!!!!!
یک کلمه به خودم میگفتید من eboot و param بازی uncharted 2 داشتم سالمم هست . این همم دنگ و فنگ
نمی کشیدین .![]()
شما میتونی یه FIFA 2008 دست دوم بگیری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)