سلام خدمت شما.من عضو جدید هستم.یک سوال:من canter1.6رو نصب کردم توی ویندوز 7.بعد خیلی بی گرافیک و (همش تو بازی دستش چپو راست نمیشه)بعدم میخوام که بنویسم نمینویسه تازه فونتو هم عوض کردم ولی نمینویسه.چی کار کنم آقای....؟![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام خدمت شما.من عضو جدید هستم.یک سوال:من canter1.6رو نصب کردم توی ویندوز 7.بعد خیلی بی گرافیک و (همش تو بازی دستش چپو راست نمیشه)بعدم میخوام که بنویسم نمینویسه تازه فونتو هم عوض کردم ولی نمینویسه.چی کار کنم آقای....؟![]()
SALAM.MAN TOYE AKHARIN SAFHE PAYAM GOZASHTA,(GAVAB NADADID
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
کسی روشن نیست؟
پرشین گیم یه سرور سورس راه انداخته اون رو چک کنید...
---------- Post added at 02:36 AM ---------- Previous post was at 02:34 AM ----------
کلا بازی گرافیک بالایی نیست فقط معتاد کنندس که میشینیم انلاین بازی میکنیمنوشته شده توسط amir hossein ahmad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای صحبت توی بازی بصورت پیشفرض دکمه Y رو باید بزنید
شما sxe رو نصب و اجرا کردید؟ نسخه کانترتون مشکل نداره؟
من خودمم این مشکلو رو سون 32 بیت دارم فعلا هم هیچ راهی براش پیدا نکردم مشکلم از نسخت یا ویندوزت نیست چون اینها رو هم من چک کردم در کل من تا به الان هر کار کردم این مشکل حل نشدهنوشته شده توسط amir hossein ahmad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه وقت درستش کردی راهتو به ما هم بگو.![]()
کسی ميدونه چطوری ميشه اسکريپ ها رو به بازی اضافه کرد ؟
فقط بايد به config اضافه کرد دستور هارو ؟ يه سری دستورم داره که با alias شروع ميشه ، اونا رو بايد چيکار کرد ؟
Last edited by Alishmas; 14-01-2012 at 21:06.
تو فدر cstrike یه فایل alias.txt بساز
داخلشم هم مثلا اینجوری باشه
"کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی ممنون .
بعد اسکريپت هايی مختلفی هست که مثلاً برای mouse 1 هستش, فقط ميتونم از يکيشون استفاده کنم ؟
سلام
من می خواهم کانتر رو تو خونه بین دو سیستم بصورت شبکه بازی کنم.
در این مورد لطفاً راهنمایی کنید.
ممنون
سیستم هارو شبکه کنید
یکی سرور بشه و یکی جوین شه از تو بخش فاین سرور > لن
چندتا سرور ایرانی میخوام، کسی میشناسه؟![]()
Last edited by alfredooo; 16-01-2012 at 12:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)