سیم کارت همه رو محدود میکنن یا شخص یا یه محدوده خاص رو ؟
سیم کارت همه رو محدود میکنن یا شخص یا یه محدوده خاص رو ؟
از طلا گشتن پشیمان گشته ایم،مرحمت فرموده ما را مس کنید
در حال حاظر کلیه!
حساب کتاب نداره . دیده مملکت بی در و پیکره . هیچ کی هم صداش در نمی یاد . عشقش کشیده هر بلایی سر مردم در بیاره
شما همون بی در و پیکر بودن رو در نظر بگیر![]()
Last edited by red 1; 18-09-2017 at 19:57.
منم فکر کنم محدود شدم.پ
صبح در حال دانلود بودم سرعتم 8-9 بود .. یهو شد 300 کیلو ... بالاتر هم نمیره.
گفتم شاید اختلال باشه ولی مث که ...
به سیم کارت ترابردی هم رحم نکرده.ای بابا
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
هشت فقط محدوه بقیه اعداد نیست
رفیق شما چرا ترادبرد کردی همراه ابتر؟![]()
من یک بسته 20 گیگ بلندمدت داشتم و از طرفی بخاطر شرکت در خواندن دستورالعمل نرم افزر موبایل یک گیگ هم هدیه گرفته بودم که گذاشته بودم بعدا فعال کنم جمعه صبح چک کردم دیدم حدود 600 مگ از 20 گیگ مانده داشتم با گوشی تو تلگرام میچرخیدم اس ام اس اومد توجه نکردم 2 دقیقه بعد اس ام اس بعدی اومد نگاه کردم دیدم نوشته حجم شما تموم شده و نرخ عادی محاسبه میشه با تعجب رفتم بسته یک گیگی را فعال کردم کلا 3 دقیقه نشد دیدم اس ام اس اومد شما مصرفتون غیرعادی شده و بخاطر اینکه هزینه زیاد نشه اینترنت قطع شده رفتم دوباره دیدم وای 350000 تومان به پام زدم خلاصه بسته فعال شده بود ولی تا 10 دقیقه بعدرسیدم به 43500 تومان بدهی و داشت بالا میرفت زنگ زدم به پشتیبانی به خانمه گفتم اینترنت 5جی هم داشتم تو 4 دقیقه 1 گیگ دانلود نمیشد تو گوشیم درحالیکه سرعت تو منطقه من 3 تا 5 مگا بیت اونم صبح جمعه است خلاصه آخرش برام تیک پر کرد امروز دیدم کل بدهی اینترنت رو پاک کردنواس ام اس زدن که راضی هستید؟ من هم فرمودم بلیییییییییییی
اصلا باور نمیکردم ترتیب اثر بدهند ولی باید حقیقت را گفت که پیگیری اثر کرد و قبول کردند که مشکل از سیستم اکانتینگ اوناست برا من هم تجربه شده حتما یک بسته رزرو داشته باشم چون سیستم اکانتینگ همراه اول اصلا به روز نیست و اعلان خطر هاشون هم دیر میاد.
- - - Updated - - -
همراه اول بدترین سیستم بیلینگ رو داره و بعد اون رایتل و بهترین مال ایرانسل هست خیلی از این حجم خوری ها هم که دوستان میگن با همراه اول دارن سر همین سیستم های عطیقه ی همراه اول هست ولی نکته جالب این هست که این خطای سیستم ها هیچوقت به ضرر همراه اول کار نمی کنه و همیشه به ضرر مشترک کار می کنه و مورد بعد با این همه درآمد داغون ترین زیر ساخت ها رو داره از اون طرف هم کارمنداش ناراضی هستن من موندم این همه پول کجا میره؟بیشترین فیلترینگ هم تو اینترنت همراه اول هست کلا خلاصه ی کلام مفتش گرونه[emoji4]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)