تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 864 از 1421 اولاول ... 3647648148548608618628638648658668678688749149641364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,631 به 8,640 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اینم از بیانیه من :

سرعت چرا اینجوریه ، شورش رو در آوردین ، کلاهبرداری از سر و روتون میباره ماشالا به شاتل با این که دزد بود ولی شما شاه دزدین
    آخرش هم یه ماچ و یه بوس براشون میفرستادی و به صرف ناهار و شام و شیرینی دعوتشون می کردی بد نبود!!
    چقدر هم الان با این یه خطی که نوشتی ترسیدن!! از فردا دیگه سرعت ها بر میگرده به روال سابق!

ببینم یعنی واقعاً کسی هم اینجا هست که فکر کنه با عوض شدن مُهره ها (حالا الان مثلاً محمود واعظی اومده) قراره تغییری ایجاد بشه تو سیاست های کلی اینترنت کشور؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    چمستان

پيش فرض

آخرش هم یه ماچ و یه بوس براشون میفرستادی و به صرف ناهار و شام و شیرینی دعوتشون می کردی بد نبود!!
    چقدر هم الان با این یه خطی که نوشتی ترسیدن!! از فردا دیگه سرعت ها بر میگرده به روال سابق!

ببینم یعنی واقعاً کسی هم اینجا هست که فکر کنه با عوض شدن مُهره ها (حالا الان مثلاً محمود واعظی اومده) قراره تغییری ایجاد بشه تو سیاست های کلی اینترنت کشور؟!!
    من سرویسم دومگ محدوده یکی از دوستان سوال کرده بود...
    از محمود واعظی بهتر پیدا کردی خبر بده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چرا تغییر پیدا نکنه عزیز. مردم اطلاعاتشون رفته بالا بچه مچه مثل منم زیاد شده نیاز به اینترنت هر سال بیشتر از سال قبل میشه پهنای باند مجبورن اضافه کنن. نه میخوایم چیلترینگ رو بردارن نه سرعت رو بالا ببرن مشکلات پهنای باند رو برطرف کنن همون 300-400 کیلوبایت در ثانیه دانلود از سرمون زیادیه... والا اینطوری پیش میره روز به روز داریم پسرفت میکنیم بریم dial up خلاص استاندارد ثابتی داره بالا پایین نمیشه اینقد

اینم پیام من که جوابی ندادن
    تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۵/۲۴ 1310
    عنوان پیام : سلام
    متن پیام: سلام من واقعا خسته شدم. نمیدونم اونجا کی مسئوله و دارین چیکار میکنید من 10 روزه که سرویس 2 مگ محدود یکماهه گرفتم سرعتم نصف سرعت استاندارد هست. یعنی بجای اینکه سرعتم 250 کیلوبایت بر ثانیه باشه 120 کیلوبایت برثانیه هست واقعا برای مخابرات متاسفم با این وضعیت اگه مشکلی هست که دارین حل میکنین خب یه اعلامیه بزنید تو پنل که کاربرهاتون مطلع بشن مشکل چی هست و کی حل میشه. اگه پهنای باند کم اومده سرویسهای نامحدود رو بردارید و به ما که محدود داریم برسید امروز هم که صفحه باز کردن افتضاح شده واقعا و پینگ هم همینطور. این پولهایی که از مردم میگیرید رو باید بپردازید یا این دنیا به ما (بعید میدونم) یا اون دنیا با خدا تصویه حساب خواهید کرد. مشخصه شمایی که دارید جواب من رو میدید کاره ای نیستید و فقط یک جواب تکراری رو برای همه کپی میکنید. انتظاری که از شما داریم اینه که حداقل مشکلاتی که اینجا مطرح میکنیم رو به گوش مسئولان برسونید.
    تاریخ پاسخ:
    پاسخ پیام:

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

چرا تغییر پیدا نکنه عزیز. مردم اطلاعاتشون رفته بالا بچه مچه مثل منم زیاد شده نیاز به اینترنت هر سال بیشتر از سال قبل میشه پهنای باند مجبورن اضافه کنن. نه میخوایم چیلترینگ رو بردارن نه سرعت رو بالا ببرن مشکلات پهنای باند رو برطرف کنن همون 300-400 کیلوبایت در ثانیه دانلود از سرمون زیادیه... والا اینطوری پیش میره روز به روز داریم پسرفت میکنیم بریم dial up خلاص استاندارد ثابتی داره بالا پایین نمیشه اینقد
    تمام مشکل مردم ما از همون قسمت قرمز رنگیه که گفتید
    همین عقب نشینی ها و به حداقلی ها راضی بودن ها
    همین که با حقوق خودتون آشنا نیستید...حداقل نه در حدی که دارید برای سرویسی که می گیرید هزینه می کنید
    تا وقتی به کمترین راضی باشید، به کمتر از کمترین هم راضی خواهید شد...
    این حق ماست که در ازای هزینه ای که می پردازیم، سرویسی متناسب با عرف جهانی در اختیار داشته باشیم
    عرضه اینترنت با سرعت 400-300 کیلوبایتی که شما رو راضی نگه می داره، سال هاست که مرسوخ شده و اصلاً سرعت به حساب نمیاد
    به زرس (ضرس، ضرث، ظرس، ذرص، ذرس!!؟) قاطع می گم، دلیل اصلی عقب موندگی مملکت ما، نه مسئولین، که خود ما هستیم با این توقعات حداقلی ای که داریم
    ایرانی کجا اینقدر ذلیل و خوار بوده؟ آدم های بی عرضه و ضعیفی مثل ما لیاقت این سرزمین با عظمت و ثروتمند رو ندارن..
    Last edited by shoeib; 16-08-2013 at 02:15.

4. این کاربر از shoeib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

تمام مشکل مردم ما از همون قسمت قرمز رنگیه که گفتید
    همین عقب نشینی ها و به حداقلی ها راضی بودن ها
    همین که با حقوق خودتون آشنا نیستید...حداقل نه در حدی که دارید برای سرویسی که می گیرید هزینه می کنید
    تا وقتی به کمترین راضی باشید، به کمتر از کمترین هم راضی خواهید شد...
    این حق ماست که در ازای هزینه ای که می پردازیم، سرویسی متناسب با عرف جهانی در اختیار داشته باشیم
    عرضه اینترنت با سرعت 400-300 کیلوبایتی که شما رو راضی نگه می داره، سال هاست که مرسوخ شده و اصلاً سرعت به حساب نمیاد
    به زرس (ضرس، ضرث، ظرس، ذرص، ذرس!!؟) قاطع می گم، دلیل اصلی عقب موندگی مملکت ما، نه مسئولین، که خود ما هستیم با این توقعات حداقلی ای که داریم
    ایرانی کجا اینقدر ذلیل و خوار بوده؟ آدم های بی عرضه و ضعیفی مثل ما لیاقت این سرزمین با عظمت و ثروتمند رو ندارن..
    آی مهننس ! اولا اون سرویسی که شما اول می گرفتی چند برابر استاندارد و سرعت اسمی بود.! یعنی چند برابر بیشتر از اونیکه پول میدادی.! ثانیا ما بیشتر از حقمون نمی خوایم. یعنی الان اگه سرعتا واقعی بشه (نه نصف واقعی) خوبه! ثالثا میگن آخر هر تندروی یا کندرویست یا کجروی! حالا حکایت مخابرات شده. وقتی که بیشتر از حقت (صرف نظر از اینکه حقت چقدر باید باشه و فلان کشور چقدره که یحثیست جدا!) منظورم اون سرویسای 128 ه که 3 مگ جواب میداد بهت بدن همیشه رو لبه حرکت میکنی چون وقتیم که شد این میگن اون همه خوش بحالت شد حالا این عوض اون!

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من با PPOE مشکل دارم الان با ۲-۳ تا مودم امتحان کردم هیچ کدوم با ppoe کانکت نشد ولی با Bridge موردی نداره ممکنه از مک فیلتر باشه؟ ۲۰۲۰ زنگ بزنم مشکل رو حل می کنند؟

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

من سرویسم دومگ محدوده یکی از دوستان سوال کرده بود...
    از محمود واعظی بهتر پیدا کردی خبر بده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم پیام من که جوابی ندادن
    تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۵/۲۴ 1310
    عنوان پیام : سلام
    متن پیام: سلام من واقعا خسته شدم. نمیدونم اونجا کی مسئوله و دارین چیکار میکنید من 10 روزه که سرویس 2 مگ محدود یکماهه گرفتم سرعتم نصف سرعت استاندارد هست. یعنی بجای اینکه سرعتم 250 کیلوبایت بر ثانیه باشه 120 کیلوبایت برثانیه هست واقعا برای مخابرات متاسفم با این وضعیت اگه مشکلی هست که دارین حل میکنین خب یه اعلامیه بزنید تو پنل که کاربرهاتون مطلع بشن مشکل چی هست و کی حل میشه. اگه پهنای باند کم اومده سرویسهای نامحدود رو بردارید و به ما که محدود داریم برسید امروز هم که صفحه باز کردن افتضاح شده واقعا و پینگ هم همینطور. این پولهایی که از مردم میگیرید رو باید بپردازید یا این دنیا به ما (بعید میدونم) یا اون دنیا با خدا تصویه حساب خواهید کرد. مشخصه شمایی که دارید جواب من رو میدید کاره ای نیستید و فقط یک جواب تکراری رو برای همه کپی میکنید. انتظاری که از شما داریم اینه که حداقل مشکلاتی که اینجا مطرح میکنیم رو به گوش مسئولان برسونید.
    تاریخ پاسخ:
    پاسخ پیام:
    دوستان جوک سال
    میگه سرعت منو درست کنید بقیه به درک
    میخوای برات پهنای باند اختصاصی هم بگیریم
    این مشکل رو الان همه دارن
    شما برای اینکه سرعت خودتون درست بشه حاضرین ی سرویس حذف بشه چه مردمی داریم ما
    شانس اودیم تو مملکت کاره ای نشدی وگرنه وای به حال مردم میشد میگم فشار گاز خونتون خوبه اگه نیست گاز مردم رو قعط کنیم
    خدایا نمیکشی خفه کن
    Last edited by bahman_0121; 16-08-2013 at 10:08.

8. 4 کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    چمستان

پيش فرض

دوستان جوک سال
    میگه سرعت منو درست کنید بقیه به درک
    میخوای برات پهنای باند اختصاصی هم بگیریم
    این مشکل رو الان همه دارن
    شما برای اینکه سرعت خودتون درست بشه حاضرین ی سرویس حذف بشه چه مردمی داریم ما
    شانس اودیم تو مملکت کاره ای نشدی وگرنه وای به حال مردم میشد میگم فشار گاز خونتون خوبه اگه نیست گاز مردم رو قعط کنیم
    خدایا نمیکشی خفه کن
    شما ظاهرا جوک زیاد دوست داری همه چی رو جوک میبینی... عزیز من شما خودت بهتر میدونی اون سرویس نامحدودی که مخابرات داده با اون سرعت و حجم یه چیزی بود که تکرار بشو نیست عمرا تو هیچ ISP
    2- با این وضعیت اگه مشکلی هست که دارین حل میکنین خب یه اعلامیه بزنید تو پنل که کاربرهاتون مطلع بشن اینجا الان خودمو در نظر گرفتم؟
    3- اگه پهنای باند کم اومده سرویسهای نامحدود رو بردارید و به ما که محدود داریم برسید الان اینجا بد گفتم؟ نمیدونم والا حتما میخوای بخاطر دانلود شما 70 درصد کاربرا که محدود دارن کیفیت سرویسشون افتضاح بشه مثل قبل
    4- این پولهایی که از مردم میگیرید رو باید بپردازید یا این دنیا به ما (بعید میدونم) یا اون دنیا با خدا تصویه حساب خواهید کرد

بازم نمیدونم اگه چیز جوک و خنده داری گفتم به بزرگی خودتون ببخشید
    در ضمن اینجا گاز هم نداریم
    Last edited by mypdf; 16-08-2013 at 11:19.

10. این کاربر از mypdf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

ببین من 256 دارم سرعت دانلودم 8 هست
    اگه بخوام صبح تا شب دانلود کنم کلا 500 مگ هم نمیشه دانلود کرد
    و اینکه شما نگران پهنای باند نباشید هیچ چیز به پهنای باند مرتبط نمیشه و بدونین که کم نیاوردن فقط ی چیز میتونم بگم این دخالت سیاسته که ایندفعه قربانیاش ما هستیم

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

شماهایی که سرویس محدود دارید و سرعتتون نصف هست گزارش بنویسید به بازرسی چون برای نامحدود ها بهونه ی 1 به 8 دارن
    دوست عزیز از بابت نامحدودها هم ناراحت نباش چون سرعتشون به 10 هم نمیرسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    چمستان

پيش فرض

شماهایی که سرویس محدود دارید و سرعتتون نصف هست گزارش بنویسید به بازرسی چون برای نامحدود ها بهونه ی 1 به 8 دارن
    دوست عزیز از بابت نامحدودها هم ناراحت نباش چون سرعتشون به 10 هم نمیرسه
    اگه امکان داره لینک بازرسی رو بزارید و اگه کسی بلده یه اعتراض رسمی بنویسه همه محدودها ارسال کنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •