پچ اومد ,چنتا سامونر ایکون برای تیم های جهانی اومده اونم freeالبته فقط تا پایان این دوره مسابقات
من که تو اپدیت پچ ها هیچ مشکلی ندارم![]()
پچ اومد ,چنتا سامونر ایکون برای تیم های جهانی اومده اونم freeالبته فقط تا پایان این دوره مسابقات
من که تو اپدیت پچ ها هیچ مشکلی ندارم![]()
من یک بار کردم یک بار گیر کردم reapair زدم آپدیت اومد خودت می دونی از بقیه گرفتم تا درست شد به ساپورت هم گفتم هیچی نکرد
ممنون دوست عزیز ، مشکل حل شد...![]()
نه بابا همشون noob بودن انگلیسی بلد نبودن حرف بزنن پینگم که 500 بود 2 3 دست بیشتر بازی نکردم
اقا ریوت گذاشتتمان سر کارالان داره به ریش ما میخنده برنامه مثل winrar یا winzip یا چیزایی مثل این نیست با یه دکمه اکسترکت کنه و فایل اجرایی نداشت و از طریق زبان شیرین برنامه نویسی کار میکنه که
باید بلد باشی ولی اگه یکم بیشتر طول کشیده بود اونم یاد میگرفتم.ولی من توی یه فرومی فایلی رو پیدا کردم که یکی خودش درست کرده بود که اون چیزی رو که میخوایdecompress کنی رو grab میکنی و روی ایکونش drop میکنی و اون خودش دکمپرسش میکنه.البته معلوم نیست که کار کنه چون طرف برای یه کار دیگه ای اونو ساخته بود . تو یه فروم خارجی بود که نیاز به عضو شدن داشت برای گرفتن فایل ومن از یکی دیگه اپدیت رو گرفتم دیگه نرفتم دنبالش.ببخشید دیر جواب دادم اخه سفر بودیم
حتما رفتی تو tribunalچقدر مسخره نمیدونم واسه چی بن شدم![]()
من دوتا prmaban دارم الان یارو ها چه حالی دارن مخصوصا یکیشون انگار اون رنکای بالا بود
خدا به حال هیچ کی نیاره
![]()
Last edited by daniel'; 13-09-2013 at 12:40.
سلام
من مشهد هستم ، بازی رو هم دارم ، اما چند روزی هست درگیرم ، اگر وقت کنم بهت می رسونم.
فقط با چه شیوه ای؟ شما هارد اکسترنال داری؟
این آیکن ها تا کی مجانی هست؟؟؟
این اسکینهای riot girl tristana با مال alistar از کجا باید بگیریم![]()
RiotGirl : لایک کردن صفحه FB بازی
Subscribe : Unchained کردن صفحه utube بازی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)