چرا آقا توی سایت زدن!
کسی توی تهران، سرویس 2 مگ داره که خطش روی 4096 کیلوبیت بر ثانیه بسته شده باشه؟
سرعت دانلود (طبق چیزی که برنامه های دقیق نشون میدن مثل Networx)، در 30 ثانیه ی اول شروع دانلود، بالای 450 کیلوبایت بر ثانیه هست، بعد از 30 ثانیه به 275 کیلوبایت بر ثانیه کاهش یافته و فیکس میشه.
مثل اون موقعی که سرویس 128 داشتم و سرعت بعد از 30 ثانیه از 230 به 70 کاهش یافته و فیکس میشد (نمیدونم هنوزم سرویسای 128 این سیستم روشون اجراس یا نه، خیلی وقته روی 512 بودم).
پشتیبانی عادی که میپیچونه و متأسفانه امروز و دیروز فرصت نکردم در ساعات اداری به افرادی که چیزی بارشونه و بهتر پاسخگو هستن، توی صبانت زنگ بزنم...
لطفاً هر کسی توی تهران، downstream ـش روی 4096 کیلوبیت بر ثانیه بسته شده، تجربیاتش رو به کمک یه برنامه ی کنترل ترافیک مثل networx بگه که آیا سرعتش ثابت روی بالای 450 کیلوبایت بر ثانیه ـس، یا مثل من کاهش میابه.
آقا چرا سرويس من اينجوريه ؟ من امروز 128 گرفتم بازم تو IDM سرعتم 240 250 هست . 2مگ هم كه داشتم همين بود .
دوست عزيز من روزاي اول كه گرفتم 4 5 بار زنگ زدم گقتن مودمت 2 روز تو برق باشه اوكي ميكنيم واست . بعدش خيلي خوب شد 450 500 شد . اما باز الان كم شده هم با 2 مگ هم با 1مگ و هم با 128 سرعتم 250 هست
سلام به همه.
شبانهی صبانت چند تا چنده؟ تو سایت زده 2-7 ولی به نظر میاد اشتباه باشه.
راستی من کرج هستم.
این صبا هم چند هفته ای میشه قاطی داره ها
2 شب پیش دانلود گذاشتم شبانه 1 گیگ بیشتر نگرفت،پریشب گذاشتم 2.3 گیگ گرفت،دیشب گذاشتم تا صبح 3.8 گیگ گرفته
مشهد سرویس 128
پ.ن:البته اگه از نرم افزار های مدیریت حجم استفاده کرده باشین این صبانت تو پنل بیشتر از حجمی که مصرف میکنی محاسبه میکنه به عنوان مثال اینجا نوشته 3.6 گیگ دانلود ولی با نرم افزار من حساب کردم 3.4 گیگ دانلود شده بود
![]()
چندتا لینک را همزمان میذاری برای دانلود دوست عزیز؟
مگه چی میشه ؟
کلا من از idm برای دانلود شبانه استفاده نمیکنم چون فرقی نمیکنه از کجا و چندتا لینک بذارم سرعت بدجور با idm تو ساعات رایگان میاد پایین چراشو نمیدونم
از تورنت استفاده میکنم برای دانلود شبانه
در شبانه هر چی تعداد بیشتر باشه دانلود اون شب بیشتره
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)