مدل k53sv/i7 2to2.9/6/640/2g/bamouse میتونی ببری حدود 1200
مدل k53sv/i7 2to2.9/6/640/2g/bamouse میتونی ببری حدود 1200
تو این تاپیک پست شماره 3 رو بخون (اگه کل تاپیکم خوندی بد نیست)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
با چه گارانتی ؟
Last edited by Mr.Mazmamfi; 09-07-2011 at 16:52.
به دلیل پایین بودن تعداد پیکسلهای افقی و عمودی به درد بازی کردن در جزئیات بالا و یا تماشای فیلمهای Full HD نمی خوره.
من خودم الان یه مدل سندی بریج با رزولوشن بالاتر می خوام 14 یا 15 اینچ که نمیدونم چکار کنم.
چون N43 و N53 جفتشون فول اچ دی دارند اما اونی که تو بازاره فول اچی دی نیست.
به نظرم منظور شما از رزولیشن پایین "کیفیت " پایین صفحه نمایش بوده . درسته؟
در اکثر مواقع رزولوشن پایین همون کیفیت پایین رو معنا میده چون معمولا بی کیفیت ترین و ارزون ترین مونیتور ها همون مانیتورهای با رزولوشن پایین (1366*768) هستند که غیر از رزولوشن پایین از لحاظ های دیگر هم بی کیفیت هستند ولی مانیتورهای گرونتر که رزولوشن بالاتری هم دارند از لحاظ های دیگر (رنگ و کنتراست و زاویه دید) بهتر هستند.
دلیل اینکه به درد کارای مهندسی نمیخوره اینه که رزولوشن عمودی آن (768) خیلی کمه و تو نرم افزار های طراحی toolbar ها و menu های برنامه و taskbar ویندوز بیشتر از 200 پیکسل عمودی را اشغال میکنند و در قسمت اصلی طراحی جایی برای کار بر روی مدل باقی نمیماند یعنی فضای مفید کاری کوچکی دارید که برای کسانی که کار حرفه ای انجام میدهند کار در این فضای کم غیر ممکن است.
راه حل چيه؟ چه رزولوشني نيازه؟ اصلا تو اين رنج رزولوشن بالاتر هست؟؟ اينو احساس كرده بودم كه يكم فضاي نمايشي كه دارم تنگه اما نمي دونستم ماله اين قضيه است !
+ فاعدتا كاراي معماري هم كه ازين قاعده مستثني نيست!؟
چقدر تعيين كننده است؟
مثله اينكه اساس اين همه مدت تصميم گيري و بالاخره به نتيجه رسيدن مون كلا رفت رو هوا!
مرسي بابت اطلاعات
سلام دوستان. لپتاپ Sony برای کار های برنامه نویس تحت وب و اینترنت و تمشای فیلم و ... چی کانفیگی پیشنهاد میکنید.
چون میخوام Webserver روش راه اندازی کنم ، min کانفیگ مورد نظر خودم :
RAM : 4 DDR3
CPU : Core i 5
Hard : 320 & Up
و صفحه نمایش با کیفیت حدود 15 اینچ ولی Res بالا.
بودجه هم حدود 1.500.000
یک سری از دوستان سری F رو پیشنهاد دادن
در ضمن چون برای نمایش نمونه کار ها هم میخوام ازش استفاده کنم ، خوشگل باشه
بازی High End باهاش انجام نمیدم. فوقش میشه Cod آنلاین و ..
مرسی از همه شما خوبان![]()
بگو چه سایزی میخوای بگم چی ببر
کارای معماری چون همش طراحی است بیشتر از هر رشته ی دیگه به رزولوشن بالاتر احتیاج داره.
کلا رزولوشن عمودی 900 به بالا خیلی بهتره که متاسفانه قیمت بالاتری رو دارن و میتونید روی لپتاپ های سونی ، دل Latitude و لنوو Thinkpad به راحتی پیدا کنید که البته کانفیگ های بالای این لپتاپ ها گرانقیمت هستند.
البته توجه داشته باشید برای کسی که بطور حرفه ای و مدام مشغول طراحی هستند رزولوشن پایین ایجاد دردسر میکنه و برای کسی که گاه گاهی طراحی میکند خیلی هم ایراد نداره.
و راه حل دیگه هم اینه که اگر بیشتر کار طراحی را در خانه یا یک جای ثابت انجام میدهید برای آنجا یک مانیتور external full hd خریداری کنید و از آن استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)