تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 864 از 1024 اولاول ... 364764814854860861862863864865866867868874914964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,631 به 8,640 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بابا این امین این حرفا رو میزنه تا ما ها رو گمراه کنه(شوخی)
    مطمئن باش امسال هوا فضا شریف قبوله
    کسی که آزمونا رو ریاضی 100 میزنه به نظرت امکان داره قبول نشه؟
    گمراه کنم ؟ نه من اصلا شوخی ندارم با کسی .خیلی هم جدی گفتم .
    100 زدن ریاضی دلیل بر قبول شدن نیست که . هست ؟

آهای کنکور رشتی ، با اون تستهای مشتی ، دل ما رو تو بردی تو با اون فیزیک موجی
    آهای کنکور رشتی ، تو دنبال من میگشتی ، زودی پیدام کردی با اون تستهای کشکی کشکیت

2. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iman76's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خیلی داغونم فکر میکنم 40 هزار هم نمیارم!40 هزار میخوام.

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

پس فردا میخوای بزرگترین آزمون کشور رو بدی .اونجا سوالهایی مفهومی تر و به مراتب سختر از سوال من هست و بعد میگی منظور من رو متوجه نمیشی ؟

من میخواستم در واقع بهت بگم که بنده 10 بار که کنکور ندادم که تجربه آنچنانی داشته باشم . بعضی موقع ها آدم یه چیزهایی رو دیر متوجه میشه.
    البته شما راست میگی .حرف شما کاملا درست هست .

در ضمن ما دعوا نداریم ( خطاب به دوستان ) . چرا فکر میکنید که دو نفر در مقابل هم دارن سوال و جواب میکنن ، دارن دعوا میکنن ؟ لطفا دیگه این واژه رو بکار نبرید .
    من خودم به شخصه زیاد با شما برخورد نکردم ، ولی اینکه ما فکر کردیم شما دارید دعوا میکنید بخاطر نحو نوشتاریتون هست.

میگم شما فردا رو چیکار میکنید؟
    من میخوام صبح یه کم تاریخ ادبیات بخونم(تو طول سال زیاد نخوندم)
    ظهر هم تا شب میرم استخر تا خسته بشم وراحت بخوابم(یه چند شبی هست که از استرس تا 2 خوابم نمی بره شاید این طور راحت تر بخوابم)

شما چی کار میکنید؟
    من صبح یخورده فیزیک میخونم، بعد میرم بانک و بعدش شاید برم پارک آب و آتش

5. این کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

ببینم توی لجی با کسی که دنبال 40000 هستی ؟ خوب بخون واسه سال بعد

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تنها 2 روز تا ماراتن ورودی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور باقی مانده است. کنکوری ها و البته خانواده آن ها در این روزها حال و هوای دیگری دارند.
    کارشناسان در آستانه برگزاری کنکور توصیه هایی به داوطلبان دارند که می تواند از سویی موجب آرامش و از سوی دیگر نیز رهنمون موفقیت آنان باشد.
    معاون سازمان سنجش، به داوطلبان توصیه کرده است که از حدس و گمان خودداری کنند، زیرا پاسخ های اشتباه نمره منفی دارند و پاسخگویی اشتباه به ضرر آن ها است.
    دکتر محمدحسین پورکاظمی گفت: داوطلبان در فرصت باقی مانده نکات مهمی را که طی مدت مطالعه، یادداشت کرده اند را بهتر است که بخوانند و با حفظ شادابی، از خستگی بیش از حد بپرهیزند.
    دکتر پورکاظمی، با تأکید بر این که سطح سختی و آسانی سؤالات کنکور امسال تفاوتی با سال گذشته ندارد، افزود: داوطلبان می توانند نسبت به تهیه سؤالات دوره گذشته اقدام و آن ها را مرور کنند تا آمادگی بیشتری برای شرکت در آزمون داشته باشند.
    وی با اشاره به چگونگی چیدمان سؤالات آزمون امسال، تصریح کرد: آزمون با سؤالات دروس عمومی آغاز می شود و داوطلبان باید دقت داشته باشند که زمان پاسخگویی به سؤالات تفاوتی با دوره گذشته ندارد.
    معاون سازمان سنجش، به داوطلبان پیشنهاد کرد که پاسخگویی به سؤالات عمومی را از درس اول دفترچه، یعنی ادبیات فارسی شروع کنند. با این حال اگر داوطلبی فکر می کند که باید پاسخگویی به سؤالات را از درس دیگری آغاز کند اشکالی ندارد، ولی باید توجه داشته باشد که در زمان پاسخگویی و علامت گذاری با دقت، پاسخ ها را در ردیف و محل صحیح مربوطه در پاسخ نامه وارد کند.
    دکتر پورکاظمی، با اشاره به شخصی سازی دفترچه های کنکور اظهار کرد: با وجود سؤالات یکسان افراد، چینش آن ها متفاوت است، بنابراین داوطلبان به این نکات توجه کنند که ترتیب سؤالات افراد مختلف متفاوت است. هم چنین بعضی از سؤالات ممکن است از پیچیدگی خاصی برخوردار باشد و نباید این موضوع در ابتدای آزمون داوطلبان را نگران کند.
    وی با تأکید بر مطالعه سؤالات آزمون با دقت کافی گفت: برخی از سؤالات به صورت منفی طراحی شده است و داوطلبان باید به فعل سؤالات توجه کنند و " نیست " را با " است " اشتباه نگیرند، سپس به پاسخ نامه مراجعه و پاسخ ها را با مداد نرم علامت بزنند.
    هم چنین افزود: برخی از داوطلبان پاسخ های سؤالات را روی دفترچه سؤالات علامت می زنند تا پس از پاسخگویی به همه آن ها، جواب ها را در پاسخ نامه وارد کنند که این کار بسیار اشتباه است.
    ایشان با تأکید بر این که داوطلبان از حداکثر زمان خود در جلسه آزمون استفاده کنند، افزودند: اگر داوطلبی پس از پاسخگویی وقت اضافی آورد، سؤالات خود را مرور و آن ها را به دقت مطالعه کند و تنها به دنبال آن نباشد که هر چه سریعتر از سر جلسه آزمون خارج شود.
    دکتر پورکاظمی، استراحت کامل و خوردن شام و صبحانه مناسب قبل از آزمون را ضروری دانست و اظهار کرد: داوطلبان در روز آزمون لباس راحت بپوشند و لوازم مورد نیاز مانند مداد سیاه نرم، پاک کن، مداد تراش، سنجاق و هم چنین کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی معتبر عکس دار را نیز به همراه خود داشته باشند.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

میگم شما فردا رو چیکار میکنید؟
    من میخوام صبح یه کم تاریخ ادبیات بخونم(تو طول سال زیاد نخوندم)
    ظهر هم تا شب میرم استخر تا خسته بشم وراحت بخوابم(یه چند شبی هست که از استرس تا 2 خوابم نمی بره شاید این طور راحت تر بخوابم)

شما چی کار میکنید؟

تا انرژی در بدن دارم میخوانم و میخوانم و میخوانم تا خسته بشم و خوابم ببرد. واین بهتر از آن هست که بروم استخر و پارک تا خسته بشوم و خوابم ببرد آقای امیر خان .

نوشته شده توسط iman76
    خودت رو ناراحت نکن عزیزم.نشد سال بعد . مگه تو از انیشتن چی کم داری ؟ یا همین ادوین هابل که تلسکوپ فضایی هابل به افتخار اون نامگذاری شد ، رشته اش حقوق بود تا 25 سالگی تو این رشته بود و یه دفتر وکالت داشت و دید موفق نیست و رفت تو نجوم و ستاره شناسی .
    حالا شما میخوای کنکور بدی و میترسی هیچی نیاری ؟
    خب بخون مثل مرد تا سال بعد بیاری . از چی میترسی ؟ از سرکوفت پدر و مادر ؟
    اگه یه ذره امیدی که داری رو هم از دست بدی دیگه چیزی واست نمیمونه . پس پیش بسوی موفقیت ...

نوشته شده توسط Bio Hazard
    من خودم به شخصه زیاد با شما برخورد نکردم ، ولی اینکه ما فکر کردیم شما دارید دعوا میکنید بخاطر نحو نوشتاریتون هست.
    آشنا میشیم با هم
    Last edited by nits; 29-06-2010 at 14:46.

10. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

بچه های ریاضی بعد از اینکه کنکورشون رو به خوبی و خوشی دادن به ما امید بدن ..

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من قبول میشم یا نمیشم؟ نمیشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

من یه سوال دارم از بچه هایی که یک سال پشت کنکور بودن ( ایشاالله که جلوی کنکور بشین )

از اینکه یک سال موندید پشیمون نیستید ؟؟ من وقتی فکر میکنم از یه طرف میگم نمیتونم یه سال دیگه بازم این راه طولانی رو برم از یه طرف دیگه هم نمیتونم یه رشته ی الکی برم .

اگه بازم به یه سال قبل برگردید همون تصمیم رو میگیرید که اون موقع گرفتید ؟ از لحاظ درسی نسبت به سال قبل پیشرفت کردید ؟؟ و اینکه آدم باید خیلی با روحیه باشه که تصمیم بگیره یک سال دیگه هم با درسای دبیرستان سر و کله بزنه ، نه ؟؟

( البته قصدم این نیست که روحیتون خراب کنم ،، فقط میخوام بدونم یه سال دیگه هم موندن خیلی سخته ؟ )

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

یادمه توی یکی از کلاسای زبان تخصصی که میرفتم (ربطی به دبیرستان نداشت) ، برای ریدینگ کتاب Active Reading رو کار میکردیم (Third Skill)

یکی از درساش در رابطه با حافظه بود. یک تشبیه ساده بزنم ، ذهن مثل آش میمونه باید جا بیفته. اون روز آخر رو که میگن استراحت کنید ، بخاطر اینه که در اون موقع ذهن شما درحال طبقه بندی اطلاعات هست. ولی اگه بشینید درس بخونید طبقه بندی تا حدی متوقف شده و ورودی اطلاعات خواهیم داشت.

اگه اطلاعات طبقه بندی نشه مثل کتاب خونه ی میمونه که کتاباش همه ریخته زمین و شما دارید دنبال مثلا مثنوی میگردید.

ولی اگه اطلاعات طبقه بندی بشه ، بازیابی راحت تر هست. این چیزیه که من میدونم و بهش ایمان دارم. مخصوصا توی درسای ادراکی مثل ریاضی.

nits جان اگه درست خوبه و بخوای روز آخر هم بخونی ، ضربه ی بزرگی به خودت میزنی، من اصلا دنبال از میدون خارج کردن کسی نیستم ، کافیه درباره ی کارکرد حافظه توی ویکیپدیا (ترجیا انگلیسی) یک جست و جوی مختصر بکنی

15. 6 کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •