koja berizim?
koja berizim?
من یه سیو از رئال دارم تا 2014 رفتم چندتا بازیکن هم خریدم:
buffon
pato
tores
و چندتا بازیکن آماتور ولی الان دم دستم نیست اگه عجله نداری باید برم تا شرکت سیوش رو بیارم.
البته شرکتمون هم از دوشنبه باز میشه.
اگه به دردت می خوره بیارم برات.
این هم پچ PESEdit که به جای لیگ دسته دوم آلمان در پچ PESEdit 2010 Patch 1.1 لیگ دسته دوم انگلیس را اضافه می کنه.
نکته: برای نصب این پچ حتماً باید پچ 1.1 و آپدیت اون را نصب کرده باشید.
پچ PESEdit 2010 Patch 1.1 و آپدیت اون را می تونید از لینک های زیر بگیرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fouladiali; 03-12-2009 at 08:37.
بچه ها من چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
اول اینکه توی مشتر لیگ بعد از یک مدتی بازکن ها میرن با اینکه توی تریکیب فیکس هستند ولی بعد از چند بازی میبینی بازکن نیست و خودش رفته !!! این جریانش چی هست
دوم اینکه برای دریبل ها مخصوصا حریف رو در رو باید از چه دکمه هایی استفاده کرد ؟
سوم اینکه یک اپشن فایل لطف کنین که اخرین نقل و انتقالات توش انجام شده باشه
مرسی
1.ممکنه قراردادشون تموم شده باشه
2.دکمه مخصوصی برای دریبل وجود نداره. شما می تونید بهترین و راحت ترین دریبل ها رو با جهت های بازی انجام بیدین.با L1پاشو دور توپ می چرخونه. اگه دو بار جهتی رو که دارین میرین به طور متوالی بزنین حرکت جالبی انجام میده.اگه شوک رو بچرخونین دریبل زیدانی میزنه.برای تو سر توپ زدن(که تو soccer 10 بر خلاف ورزن های قبلی کارایی زیادی نداره فقط برای دریبل دروازه بان خوبه) دکمه شوت رو بزن بلافاصله دکمه پاس رو بزن.توصیه می کنم برین تو training بازی و همه چیز رو از اونجا یاد بگیرین.
3.اگه بازی رو آپدیت کنین نقل و انتقالات انجام میشه برای اینکار در بازی به مسیر زیر بروید:
game setting>download
حجمش تقریبا 15 مگابایته
دوستان من تو مستر لیگ بخواهم بازیکن خودم را بدم به یه تیم دیگه و پولشو بگیرم باید چه کار کنم؟
برای اینکار در منوی مستر لیگ ابتدا برید تو قسمت team office بعد my team حالا بازیکن مورد نظر انتخاب کن:
اگه می خوای تو لیست قروش باشه place on transfer list و اگه می خوای قرضش بدی place on loan list رو انتخاب کن و منتظر باش تو نیم فصل یا آخر فصل یه بدبختی بازیکنتون رو بگیره.![]()
دوستان چقدر بده !
من الان با منچستر خیلی ساله دارم میرم ( اسکولز - گیگز - مایکل اون ) و خیلی های دیگه خداحافظی کرده اند.
حالا میرم تو نقل انتقالات بازیکنان 17-18 ساله خریداری کنم میبینم همه برمیگردن ولی با سن های پایین
مثلا" اسکلولز الان 19 سالشه! همینطور گیگز!
پویول از بارسا الان 16 سالشه !
و خیلی از بازیکن ها از تیمهای دیگر !
بای بای
اینو چطور نصب کنیم
آقا یکی به من بگه توپ گرفتن تو این بازی از حریف چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون من با همون دکمه پاس توپو می گیرم ولی با یکی بازی می کنم نمیدونم بازیکناش به طرز وحشتناکی به توپ حمله می کنند و توپ رو می گیرن مثلا کوردوبا به راحتی از پشت کریس میاد و توپ می گیره ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)