Bridge
PPPOEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مخابرات:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
VPI: 0
VCI: 35
Encapsulation: LLC
MTU: 1500
Authentication Method: Auto
Bridge
PPPOEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مخابرات:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
VPI: 0
VCI: 35
Encapsulation: LLC
MTU: 1500
Authentication Method: Auto
روی local area connection کلیک راست کن و disable کن وقتی هم که خواستی استفاده کنی دوباره کلیک راست کن enable رو بزن
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
توی چند صفحه قبل یه دوست دیگه مشکل تورو داشت با عکس راهنمایش کردم میتونی با وارد کردن ip 192.168.1.1 توی internet explorer و دادن یوزر و پسورد admin وارد تنظیمات شی و طبق عکسا تنظیمات رو اعمال کنی
وقتی می خوام سی دی را نصب کنم دو تا گزینه هست
MODEM
MODEM & router
کدام را باید بزنم و فرقشون چیه ؟؟
سلام من در مشهد از اینترنت شاتل استفاده میکنم. اخیرا روزی چند بار چراغ اینترنت مودمم قرمز میشه و ارتباطم قطع میشه(چراغ adsl سبز میمونه) مودم رو که خاموش روشن میکنم معمولا درست میشه. زنگ زدم شرکت گفتند خطتون نویز داره اما اشکال از مخابرات نیست از شبکه داخلیتون هستش اما من مودمم با یک سیم مستقیم به دم در وصله.
مودمم maxnet هستش کانکشن بریج یعنی یک دسکتاپ دارم که با لن وصله و یه لپ تاپ که با وایرلس وصله اینم یه عکس
البته snr margin معمولا روی 6 هستش
در ضمن سرعت اینترنتم هم از هم محلیام که شاتل دارند کمتره که گفتند اونم به خاطر نویز زیادخطمه
لطفا همه اشکالاتی رو که ممکنه وجود داشته باشه ذکر کنید
ارتباط رو از طریق lan برقرار کن دیگه لازم به نصب سیدی نیست ip رو وارد کن و ادامه ماجرا....
ip را که می زنم یوز و پس را هم می زنم نمی ره !! البته با opera باز کردم.
باید مودم رو یکبار ریست کنی بعد IP رو بزنی.
با internet explorer هم تست کن دقت کن پسورد رو با حروف کوچیک بزنی
Last edited by avowunique; 12-08-2010 at 15:45.
3تا سوال
1.تیپیلینک انکس ام هم داره اس ام سی نداره.
این انکس چی هست ؟
2. اینکه smc جندتا ssid میشه واسش تعریف کرد؟
3.بنظرتون مودم پیشنهادی شرکت رو نگیرم؟تو سرعت و اینجور چیزا تاثیر نداره؟پس چرا میگن فلان مدل رو بگیر؟
ببین وقتی چراغ ADSL روشن هستش یعنی خط DATA داره اگه این چراغ چشمک بزنه و از شبکه خارج بشی میشه گفت نویز بالا رفته و علت این بوده ولی وقتی چراغ ADSL ثابت هستش و از شبکه خارج میشی یا علت سخت افزاری داره که میشه مودم و یا نرم افزاری که میشه آنتی ویروس و فایروال یا اصلا خود ویروس
SNR=6 پایین هستش ولی دقیق نیست تو مودم بگو از ISP برات چک کنن اون دقیق هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)