تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 864 از 1138 اولاول ... 364764814854860861862863864865866867868874914964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,631 به 8,640 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ممنون از همه اساتید و دوستان متواضع و کاردان
    در مورد معاینه فنی تا اونجا که اطلاع دارم برای کل کشور یک نوع نرم افزار دادن بنام SPX
    این نرم افزار برای ماشینهای کاربراتوری و انژکتوری طراحی شده ، همانطور که فرمودید متصدی مربوطه یا بلد نیست یا تنبلی میکنه
    جایی که مراجعه کردم مال شهرداری بود 11 تومن هزینه اش شد که نسبت به پارسال تغییری نکرده!
    جناب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این منبع کپسولی مال چه ماشینی هستش و داخلش مثل تصویر زیر مشبکه ؟با تشکر

Last edited by kcnc; 16-01-2016 at 06:59.

2. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بله داخلش مشبک هست و وزنش هم از منبع فابریک بیشتره
    منبع متعلق به ماشین خاصی نیس و همینطور که گفتم دستساز هست، این اگزوزسازی که من رفتم کارش طراحی و ساخت سیستم اگزوزه، حتی سیستم اچ پایپ و ایکس پایپ هم داشت، ساخت هدرز و نصب کیتهای حرفه ای اگزوز رو هم انجام میده
    روی هم رفته با توجه به گارانتی 5 ساله و قیمتش نتیجه خوب بود اما کیت های مخصوص موتورهای حجیمی که داشت جالبتر بودن ولی بخاطر قیمت زیاد (700هزار تومن) نصبشون برای نوا اقتصادی نبود.

4. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    Last edited by kcnc; 16-01-2016 at 20:22.

6. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سوال داشتم از خدمتتون
    صندلی عقب را چطور میشه درآورد و چطور میشه کمربنهای مربوطه را سرویس کرد، امروز به خاطر نبستن کمربند سرنشینهای عقب جریمه شدم.با تشکر فراوان

8. 2 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سوال داشتم از خدمتتون
    صندلی عقب را چطور میشه درآورد و چطور میشه کمربنهای مربوطه را سرویس کرد، امروز به خاطر نبستن کمربند سرنشینهای عقب جریمه شدم.با تشکر فراوان
    اگر بیوک و نوا دارید ، صندلیهای عقب کمربند ایمنی نداره و باید خودتان نصب کنید،
    باز کردن صندلی عقب اول باید قسمت نشیمنگاه را بردارید که با دوتا زبانه صندلی به کف اتاق وصل شده و با فشار دادن نشیمنگاه به سمت عقب و کشیدن به سمت بالا در میاد،
    قسمت پشتی هم دوتا پیچ داره که به سینی عقب ( مابین اتاق و صندوق عقب ) وصل شده و دوتا زبانه هم برای بخش بالا داره. در آوردن این قسمت کار سختی نیست.
    با استفاده از کمربندهای متداول توی بازار میشه دو یا سه عدد کمربند برای عقب سوار کرد.

10. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

کمربند ایمنی برای صندلی عقب در بعضی از مدلهای سفارشی وجود داره اگر بحث کلاسیک و فابریک در میون باشه شما باید فابریکه ماشین رو تهیه و نصب کنید در حالت فابریک در زیره صندلی عقب گوشه راست و چپ قرقره کمربند اونجا نصب می شه و تفاوتش با مدلهای دیگه اینه که کمر رو می گیره نه شونه رو .

Last edited by kcnc; 18-01-2016 at 07:44.

12. 7 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

در پستهای قبلی اشاره به ارتفاع شده بود که ارتفاع قسمت جلو پایین تر از قسمت عقب هستش در ماشینم بر عکس این قضیه است ...! در صورتی که تعداد شاه فنرها 6تاست به نظر شما جای کمک فنرهای عقب را تغییر دادن؟ یا کمک اصلی را با نمونه کوتاهتر تعویض کردن؟
    ارتفاع و قطر کمک فنر عقب (استاندارد) چقدره
    ارتفاع و قطر کمک فنر جلو(استاندارد)چقدره
    در سایت همسایه یکی از اعضا بوسیله تفلون ارتفاع قسمت عقب را زیاد کرده نظر شما در این مورد چیه

14. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

......................
    Last edited by MJ1970; 22-08-2016 at 06:14.

16. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا جایی که من اطلاع دارم کمک فنر تاثیری در زیاد و کم شدن ارتفاع نداره و صرفا برای جذب کردن ضربه و خنثی کردن تاثیرات ضربه ها استفاده میشه.

تنها راه زیاد یا کم کردن ارتفاع در فنرهای مارپیچ ، بریدن فنر برای کوتاه شدن و یا اضافه کردن منجیت زیر فنر برای بیشتر شدن ارتفاع هست، و در مورد فنرهای شمش ، با روش " بادگیری" مقدار انحناء فنرها بیشتر و در نتیجه ارتفاع ماشین هم بالاتر خواهد رفت که البته مقداری به خشکی و سفت بودن فنرها هم اضافه میشه.

فکر میکنم فنرهای عقب ماشین شما هم نیاز به بادگیری داره وگرنه کمک فنرها تاثیری توی این قضیه ندارن.
    کمک فنرهای شورلت هم حتما باید از نوع گاز/روغن باشه تا قابلیت جذب ضربه های بدنه سنگین را داشته باشن.

اضافه کردن بخش تفلون به سر کمک فنر شاید بخاطر کوتاه بودن بیش از حد کمک بوده که امکان نصب روی ماشین وجود نداشته.

18. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

صحبت کمک فنر شد منم یه سوالی به ذهنم رسید:
    چطور میشه عقب نوا رو نرم تر و بی صداتر کرد؟
    من در زمان تعویض دیفرانسیل و کمک فنرها به خوردگی بوشهای فنرها توجه نکردم، الان عقب ماشین صدا میده، راحت ترین راه برای تعویض بوشها و گازوییل زدن به فنرها چیه؟

20. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •