سلام به همگی
چطوری میشه تو ورد 2007 کج نوشت تقریباً 45 درجه![]()
سلام به همگی
چطوری میشه تو ورد 2007 کج نوشت تقریباً 45 درجه![]()
خدا خیرت بده!!!!!!
سلام
کلا تو word برای افکت ایجاد کردن روی متن از word art استفاده میکنن
insert/word art
دیگه حالا هر بلایی خواستی میتونی روی نوشتت دربیاری...
سلام دوستان
توی word 2010
1- چجوری شماره صفحه رو به صورت فارسی ایجاد کنم ؟
2- چجوری شماره گذاری رو مثلا از صفحه سوم با عدد 3 شروع کنم ( صفحه 1 و 2 شماره صفحه نداشته باشه ولی شماره صفحه سوم ، 3 باشه ) ؟
ممنون
سلام
تو ورد2007 اگر ما صفحه ای در سایزA4 ایجاد می کردیم، موقع پرینت و از گزینه zoom می تونستیم او صفحه رو به صورت A5 پرینت بگیریم ولی الان تو ورد2013 من همچین گزینه ای نمی بینم و مجبورم سایز صفحه اصلی رو قبل از پرینت تغییر بدم که دردسرهای خودش رو داره.
می خواستم بدونم برای حل این مشکل راه حلی تو ورد2013 وجود داره یا نه؟
ممنون
بچه ها چند تا فونت مخصوص نگارش معرفی کنید، تو مایه های فونت هایی که کتاب ماننده
و سوالم چجوری میتونم تموم نوشته های رو وسط صفحۀ ورد بیارم؟ منظورم وسط چین نیست
سلام من آفیس 2007 و 2010 را روی XP همزمان نصب کردم.مشکلی که تو جفتش دارم اینه که وقتی آپشن مثلا ورد را تغییر میدم و ورد را می بندم و باز می کنم آپشن تغییر نکرده.مثلا در ورد آپشن گزینه arabic را به context تغییر میدم و اعداد انگلیسی در نوشتهی فارسی به صورت فارسی به نمایش در میآید ولی وقتی متنمو save میکنم و دوباره باز میکنم تغییرات انجام شده در متن save میشود ولی تغییرات انجام شده در ورد آپشن save نمیشود یعنی گزینه context خودبه خود دوباره به arabic تبدیل شده است.هیچ پیغام خطایی هم داده نمیشود.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.با تشکر
Last edited by systemali1; 18-07-2013 at 15:30.
دئستان تو وورد 2013 میخوام واسه کسی مقاله بنویسم ولی باید صفحه اولش تایپ عادی باشه و صفحه های بعد دو ستونی . چطوری میتونم همچین کاری انجام بدم؟
اگه مجموعه فونتاي سري B رو داشته باشي فونتايي مثل B NAZANIN , B MITRA , B BARAN ميتوني استفاده كني
لينك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
وارد تب page layout شوید قسمت columns دو ستون را انتخاب میکنید و سپس فقط صفحه اول را select کرده و حالت یک ستون را براش در نظر میگیرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)