تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 864 از 1126 اولاول ... 364764814854860861862863864865866867868874914964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,631 به 8,640 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

راه های زیادی است ابزار fix mbr در hiren boot cd است از طریق بوت ویندوز سون و XP هم میتونید بکنید اینکارو

البته شما میتونید همین پارتیشن ها رو با یک نرم افزار مدیریت پارتیشن مثل paragon partion پارتیشن هاشو ایجاد کرده و logical درست کنید برای دیلیت کردن پارتیشن نباید مشکلی برای پارتیشن های دیگه پیش بیاد و این به تعداد پارتیشن مربوط نیست چطوری دیلیت میکنید پارتیشن رو ؟
    ممنون.

به حالت عادی، از پارتیشن منیجر. هارده وضعیتش خیلی بی ثباته. در حال حاضر مشکلی ندارم باهاش ولی برای نصب لینوکس باید یه پارتیشن رو دیلیت کنم تابحالت Free Space در بیاد. ولی الان با این وضع اگه اینکار بکنم، مثلن اگه درایو I رو دیلیت کنم، درایو G و H هم دیلیت میشن خودکار! بنابراین باید اول MBR رو تعمیر کنم. اگه بک آپ بگیرم دلم میخاد F-disk ش کنم.

به نظر من 3تا از پارتیشن ها را از چپ به راست به primary تبدیل کنید (3 پارتیشن بعد از ویندوز در disk managment) و بقیه پارتیشن ها را هم به 2 پارتیشن logical تبدیل کنید.
    ممنون.

یه مشکلی که هست اینه که ثبات نداره هارده، الان اگه نوع پارتیشن رو تغییر بدم هم باز سه تا پارتیشن سمت راست میپره ! باید اینکارو بعد از تعمیر MBR انجام بدم..

2. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نه الان هم که دیگه ارور crc زیاد نمیشه هم گاهی بلو اسکرین میشه و داخل صفحه ابی گزینه memory dumping 100 درصد میشه و سیستم ریستارت میشه؟!به نظرتون بخاطر ارور crc که قبلا داشتم به هاردم فشار نیامده؟!!!

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نه الان هم که دیگه ارور crc زیاد نمیشه هم گاهی بلو اسکرین میشه و داخل صفحه ابی گزینه memory dumping 100 درصد میشه و سیستم ریستارت میشه؟!به نظرتون بخاطر ارور crc که قبلا داشتم به هاردم فشار نیامده؟!!!

من ندیدم این ارور تو هارد باعث بلو اسکرین بشه از سلامت ویندوز ویروس نرم افزارها درست نصب شدن درایورها رم دمای قطعات پاور همه چی مطمئن هستید ؟
    این ارور بیشتر رو burst rate سرعت کپی و پیست تاثیر میزاره و بعضی اوقات خیلی بد شه هارد میپره

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

منظور از memory dumping در بلو اسکرین چیه؟ضمنا چقدر میشه به smart هارد اعتماد کرد؟!یعنی منظورم اینه شاید هاردم مشکل داشته باشه ولی در قسمت smart هارد سالم باشه؟!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

منظور از memory dumping در بلو اسکرین چیه؟ضمنا چقدر میشه به smart هارد اعتماد کرد؟!یعنی منظورم اینه شاید هاردم مشکل داشته باشه ولی در قسمت smart هارد سالم باشه؟!!!
    smart یک قابلیتی است که میتونه مشکلات هارد رو به ما اعلام کنه نه این ارور رو هارد شما داره ولی چون تعدادش زیاد نمیشه مشکلی نداره

بلواسکرین همراه با memory dumping است و علتهاشو گفتم از هر چیری میتونه باشه و فقط از هارد رو رم نیست برای اینکه مطمئن بشید از هارد نیست باید سیستمتون رو با یک هارد دیگه تست کنید

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام دوستان
    هارد 1 ترابایت سیلیکون پاور دستمه وقتی میخوام فایل 7 یا 8 گیگ به بالا توش بریزم ارور کمبود جا میده درصورتی که 400 گیگ جای خالی داره
    برای فایل های 3 گیگی هم ارور نمیده ولی 7 گیگ به بالا ارور میده
    چیکار کنم؟میخوام سیستم نو بخرم باید این اطلاعات رو وارد هارد اکسترنال کنم
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان
    هارد 1 ترابایت سیلیکون پاور دستمه وقتی میخوام فایل 7 یا 8 گیگ به بالا توش بریزم ارور کمبود جا میده درصورتی که 400 گیگ جای خالی داره
    برای فایل های 3 گیگی هم ارور نمیده ولی 7 گیگ به بالا ارور میده
    چیکار کنم؟میخوام سیستم نو بخرم باید این اطلاعات رو وارد هارد اکسترنال کنم
    با تشکر
    فایل سیستم هارد چیه ؟

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

FAT32 هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

علی اقا سلام سیستم نو چی میخواهی بخری بگو تا راهنماییت کنم؟!!!

12. این کاربر از Ramtin 007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مشکل شما به دلیل همین فایل سیستم است فایل سیستم fat32 فایل بیشتر از 4 گیگ رو ساپورت نمیکنه فایل سیستم رو به ntfs تغییر بدید برای اینکار هم نیازی به فرمت نیست میتونید به فایل سیستم ntfs کانورت کنید
    برید تو cmd این دستورات رو بزنید

convert label: /fs:ntfs به جای لیبل برچسب درایوتون رو میزارید اگه براتون سخت است با نرم افزارهای مدیریت پارتیشن هم میتونید کانورت کنید

14. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •