امروز بعد از مدت ها پورت بهم تعلق گرفت ....
41 روز انتظار !!!!!!!1
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امروز بعد از مدت ها پورت بهم تعلق گرفت ....
41 روز انتظار !!!!!!!1
من الآن 2 مگ دارم اما دوره قبل 128 داشتم . سرعت روز و شبش تقریبا فرقی نداشت کلا بین 60 تا 70 بود. پینگم همیشه زیر 250.
خط 5
دوستان تو سایت شاتل زده این سرویس 2 میگ ساعت رایگان نداره درسته؟
این شکلی که بدرد نمیخوره.
هر چی در میاریم باید حجم اضافه بخریم.
با تشکر.
هادی
دوست عزيز اون سرويسي كه تو ديدي سرويس اداري شاتله ، اون گيگش تو روز بيشتره ولي ترافيك رايگان شب نداره
سرويس اكو شاتل 3 گيگ در ماهه كه شبش رايگانه
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
دوستان مدتهاست از mailer خبري نيست
كسي خبر mailer رو نداره
isp های دیگه رو نمیدونم دوست عزیز
اما در مورد اشتراک 128 حجمی اندیشه - تو مرکز 3 مخابرات - که خودم دارم استفاده میکنم بجز بعضی شبها که نوسان سرعت زیاده در بقیه اوقات کاملا راضی هستم .
سرعت در حال حاضر برای اشتراک حجمی 128 اندیشه به صورت زیر هست :
سرعت upstream مودمم 1079 و سرعت downstream معادل 261 کیلو بیت هست اما سرعت عملی :
دانلود با لینک مستقیم و برنامه IDM تو ساعات روز خیلی راحت از 100 کیلو بایت میگذره و بین 100 الی حداکثر 130 کیلو بایته و سرعت دانلود با تورنت تو ساعات روز بین 90 تا 110 نوسان میکنه .
اما تو ساعات شب از سر ساعت 1 بامداد تا حدود 3:15 الی 3:20 سرعت دانلود مستقیم با IDM بین 40 تا 60 کیلو بایت نوسان می کنه و سقفش حداکثر 60 کیلو بایته و تورنت هم تو این ساعات معمولا سرعتی بین 35 الی 45 کیلو بایت داره ...
اما بجز بعضی شبها - مثل بعضی شبهای جمعه که شیر فلکه رو می بندن!!! وسرعت تا حود صبح به همین روال باقی می مونه - تو اکثر شبهای دیگه از ساعت 3:15 الی 3:20 شب به بعد سرعت کاملا افزایش پیدا میکنه و درست عین روز میشه ... یعنی دوستانی که شبانه دانلود می کنند بیشترین حجم دانلودشون بین ساعات 3:30 تا 6 صبح و با حداکثر سرعت انجام میشه .
در یه کلام با این اشتراک و تو شبهایی که نوسان سرعت وجود نداره توی ساعات مجانی شب تا 6 صبح میتونید حداقل 1 گیگا بایت و حداکثر 1 گیگ و 300 مگ دانلود کنید .
از مزیتهای دیگه اندیشه قیمت مناسب بخصوص برای سرویس نامحدود و همچنین قیمت مناسبتر نسبت به بقیه شرکتها برای حرید حجم اضافی و دم دریافت وجه برای تنظیم اولیه مودم هست و از معایبش هم اینه که بعضی اوقات به علت تعداد کاربران زیاد سرور دچار تایم اوت میشه یا همون مشکل کمبود آی پی که دوستان گفتند و یا کمبود پورت تو مراکز ممکنه پیش بیاد ... مثلا یه نمونه همین الان که میخواستم این پست رو بفرستم ارتباط قطع شد و تا 15 دقیقه سرور در دسترس نبود ... با همه این خوبی ها و بدیها باز هم تو شهر رشت در مجموع و بدون تعصب اندیشه رو به بقیه ترجیح میدم و این رو هم قبول دارم تو بعضی نکات شرکتهای دیگه بهتر هستند. هیچ شرکتی کامل نیست.
حالا انتخاب با خودتون .
فقط یه نکته دیگه رو هم مجدد به دوستانی که تو کار دانلود هستند یادآوری میکنم که اگر دانلود تورنت با سید و سرعت پایین دارین حتما از روشی که گفتم برای تبدیل به لینک مستقیم استفاده کنید و تا سایتش رو مثل بقیه پولی نکردند حالش رو ببرید !
همین دیشب یه تورنت فیلم داشتم که فقط 20 تا سید داشت و سرعتش هم از 30 کیلو بایت بالا نمیرفت اما ظرف 2 دقیقه تبدیل به لینک مستقیم شد و با IDM با سرعت 120 الی 125 کیلوبایت ظرف 2 ساعت دانلود شدفقط یه نکته یادتون باشه تورنت هایی که اصلا سید ندارند و اصطلاحا تورنت مرده هستند با این روش تبدیل به لینک مستقیم نمیشن و لااقل باید یه چند تایی سید داشته باشن .
خوش باشید.
اونی که میگی سرویس office رفیق. اینی که من دارم جزو سرویس های ECO است! 3 گیگ ترافیک داره ماهانش. مثه بقیه سرویسای ECO از 1 تا 7 صبح رایگانه.
سلام
اوضاع اندیشه اصلا مناسب نیست!
اینقدر رفتن مشتری جذب کردن و حالا نمیتونن سرویس بدن!
ماله من که 1 ماهه داغونه!
چند وقت بود که امار نزاشته بودم و از شاتل رازی بودم گفتم الان یه اماری بزارم ...
.
اینم تست هایی که همین الان گرفتم
.
شاتل - اکو 128 - محدود - مرکز 4
.
.
.
.
امار گذاشتن رو یاد بگییرید
ما گلساریها که هیچ مشکلی باهاش نداریم.همون سرعت 130 رو دارم و خیلی خوبه.
بستگی داره! اگه دانلودت تو روز زیاده و شب کار نستی و زود به زود ترافیک تموم میکنی بهتره بری اندیشه. اما اگه سرویس با کیفیت ثابت و سرعت بالا میخوای و اوضاع جیبتم خوبه بهتره شاتل و انتخاب کنی. ترافیک تو شاتل گرونتر از اندیشه ست کلا البته به مناسبت های مختلف مثه اعیاد و تولدو... 1 تا 3 گیگ ترافیک هدیه میده . شاتل 5 الی 15 تومنم پول نصب میگیره که اندیشه نمیگیره. از نظر پشتیبانی اگه بخوام مقایسه کنم شاتل بهتر از اندیشه ست به نظرم. در کل یه خوبیایی اندیشه داره یه خوبیایی شاتل. بیشتر بستگی به نوع استفاده و وضعیت کاربر داره که کدومشون و انتخاب کنه. در باره بقیه آی اس پی ها هم نمیتونم دقیق نظر بدم چون تجروبشون نکردم اما با توجه به تجربه ی دوستانم فکر نمیکنم در سطح این دو آی اس پی باشن.
Last edited by soosmar_asl; 31-01-2011 at 17:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)