تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 864 از 2014 اولاول ... 36476481485486086186286386486586686786887491496413641864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,631 به 8,640 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

در چنین روزی

20 سال پیش در چنین روزی، 29/7/67 تیم پرسپولیس در چارچوب مسابقات جام باشگاههای تهران به مصاف تیم بانک صنعت و معدن رفت و با 3 گل پیوس، 3 بر یک به برتری رسید.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در آن دیدار سرخپوشان تهرانی با این ترکیب به مصاف حریف رفته بودند؛ قلیچ، سید علیخانی، مرادی (مهرانپور)، کارگر، عاشوری، هادی، مایلی کهن (کاپیتان)، عبدی، سلطانی، عابدیان (صالح زاده) و پیوس. مربی: علی پروین.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

برنامه نود با حضور افشین قطبی

لینک دانلود این برنامه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

معدنچي:پرسپوليس در خط دفاعي مشكل دارد

مهاجم ايراني تيم النصر امارات درمورد ادعا‌هاي "آري‌هان" مبني بر مخالفت او و كاظميان براي حضور "علي دايي" در تيم پرسپوليس گفت: لزومي ندارد درمورد گذشته صحبت کنم.

مهرزاد معدنچي در گفت‌وگویی و در ابتدا درمورد شرايط تيم النصر و شرايط نه چندان خوب اين تيم در ليگ برتر امارات گفت: ما در حال حاضر شرايط آن‌چنان خوبي نداريم اما به مرور زمان ما به هماهنگي لازم خواهيم رسيد.

وي درباره عدم درخشش خود در مقايسه با سال قبل در تيم الشعب نيز گفت: من سال گذشته در تيم الشعب به عنوان يك مهاجم، آزادي عمل داشتم و بالطبع کارنامه بهتري نسبت به امسال داشتم و امسال نيز من با توجه به اينکه در پست هافبک چپ بازي مي‌کنم، بازهم در ليگ يک گل زده‌ام و سه پاس گل داده‌ام و در جام اتصالات هم يک گل زده‌ام و اميدوارم بازهم براي تيم مثمر ثمر باشم.

وي علت اين عدم نتيجه‌گيري را کوچ 12 بازيکن اصلي اين تيم در ابتداي فصل مي‌داند که ضربه بزرگي به پيکره تيم زده است و در ادامه از اوضاع بهتر اين تيم در هفته‌هاي آينده خبر داد.

معدنچي در ادامه گفت‌وگويش در مورد صحبت‌هاي اخير "آري هان" درمورد مخالفت او و کاظميان براي حضور علي دايي در تيم پرسپوليس گفت: من طي اين يکي دو روز حسابي تمرکز خود را به خاطر اين مسائل حاشيه‌اي از دست داده‌ام و ديگر دوست ندارم اصلا در اين باره صحبت کنم، چرا که به اندازه کافي شرايط تيم النصر برروي ما فشار وارد کرده است و ديگر لزومي ندارد درمورد گذشته صحبت کنم، چراکه دوست دارم در آرامش کامل در خدمت تيم باشگاهيم باشم و پرونده اين صحبت‌ها براي من بسته شده است.

مهاجم تيم النصر درمورد حضور دوباره در اردوي تيم ملي فوتبال با اشاره به اينکه من در بازي با کره شمالي دو اخطاره بودم و نتوانستم در خدمت تيم ملي باشم، افزود: براي بازي مقابل امارات هم هنوز چيزي مشخص نيست اما، درصورت دعوت به تيم ملي با جان و دل در اختيار تيم کشورم خواهم بود و همواره بزرگترين افتخارم بازي و خدمت در تيم ملي بوده است.

وي در مورد نتايج و شکست‌هاي اخير تيم پرسپوليس نيز به ايسنا گفت: تيم پرسپوليس با توجه به قهرماني در فصل پيش و حضور در جام باشگاه‌هاي آسيا توقعات بالايي از اين تيم مي‌رود. دو شکست اخير اين تيم در بازي‌هاي ليگ برتر نيز نشان از ضعف شديد خط دفاعي اين تيم دارد و هيچ تعارفي در کار نيست. موقعي که يک تيم در دو بازي 7 گل را دريافت مي‌کند در خط دفاع مشکل دارد، چراکه در همين دو بازي مي‌بينيم که پرسپوليس 5 گل را به ثمر رسانده که اين گوياي کار خوب مهاجمان و هافبک‌هاي تيم است. اميدورايم با انديشه مربيان اين تيم مشکل اصلي در خط دفاعي برطرف شود.

معدنچي در ادامه، در مورد نتايج ضعيف تيم مقاومت سپاسي نيز با اشاره به اينکه فوتبالم را مديون شيراز و مقاومت سپاسي و مربيان اين تيم هستم، گفت: من در فوتبال شيراز و مقاومت پيشرفت کردم و حتي قبل از اينکه به پرسپوليس بيايم از تيم سپاسي به تيم ملي رفتم و هرچه دارم از اين تيم است.

وي درباره پيگيري نتايج اين تيم هم گفت: من همه نتايج تيم مقاومت سپاسي را دنبال مي‌کنم و از اوضاع اين تيم خبر دارم. اين تيم با توجه به نداشتن بودجه بالا وهم‌چنين از دست دادن بازيکنان کليدي هر فصل خود، در ابتداي فصل بعد هميشه به اميد حضور در ميانه‌هاي جدول ليگ پاي به مسابقات مي‌گذارد و در چنين شرايطي اين نتايج هم طبيعي به نظر مي‌رسد.

وي هم‌چنين از نتايج برق شيراز ابراز خرسندي کرد و گفت: بسيار خوشحالم که تيم خوب برق شيراز با يک مربي جوان و بومي توانسته اين نتايج درخشان را بگيرد و موفق باشد. برق يک تيم بسيار عالي با بازيکنان باتجربه است که فصل جاري را تا به حال با موفقيت طي کرده است.

مهرزاد معدنچي در ادامه درمورد کار کردن زير نظر لوکا بوناچيچ در تيم النصر گفت: لوکا يک شخصيت استثنايي را در بين مربيان دارد. واقعيت امر من هنوز هيچ مربي را با اين سخت‌گيري نديده‌ام. او نظم خاص و وحشتناکي دارد که به تيم نظم مي‌بخشد. او در بيشتر مواقع زود عصبي مي‌شود و خيلي زود هم به آرامش مي‌رسد و اميداريم که با لوکا بتوانيم خواسته‌هاي مسولان باشگاه را برآورده کنيم و به نتايج خوب دست يابيم.

معدنچي در پايان درباره فصل آتي و تصميم درباره آينده گفت: تازه شروع ليگ امارات است و تا آينده فرصت زيادي داريم اما، در پايان فصل اميدورام که به ليگ‌هاي اروپايي بروم و آنچه مسلم است امسال آخرين فصل حضورم در فوتبال امارات است، چرا که در اينجا بر روي بازيکنان خارجي فشار بالايي وجود دارد و من با توجه به موفقيت سال قبل که در تيم الشعب داشتم و به عنوان بهترين بازيکن خارجي ليگ انتخاب شدم، انتظار کارهاي معجزه گونه دارند و اگر به اروپا نروم بي شک ايران گزينه جدي‌تر من نسبت به امارات خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در حاشيه تمرين امروز صورت گرفت

شعار هواداران پرسپوليس عليه مصطفوي و دايي

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال پرسپوليس تهران در تمرين امروز عليه مديرعامل باشگاه و سرمربي تيم ملي شعار دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در اين تمرين بازيكنان به گرم كردن با توپ، آقا وسط، سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه پرداختند.
    * در تمرين امروز 150 هوادار حضور داشتند و عليه داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه به دليل اظهارات اخيرش در مورد دخالت ليدرها در مسائل تيم، شعار سر دادند و اظهارات وي را خجالت‌آور توصيف كردند. پس ازاين موضوع افشين پيرواني به سمت ليدرها رفته و خواستار سكوت آنها شد.
    *هواداران همچنين امروز عليه علي دايي شعارهايي سر دادند و حمايت خود از علي كريمي را اعلام كردند. آنها به شدت از نحوه برپايي مراسم آشتي كنان دايي و كريمي بين دو نيمه بازي پرسپوليس و برق شيراز انتقاد كردند.
    *ابراهيم توره به دليل عدم حضور در ايران و مسعود زارعي به خاطر انجام عمل جراحي روي كتف غايب بودند. حميد علي عسگر و الونگ الونگ نيز به صورت اختصاصي تمرين كردند.
    *در انتهاي تمرين داريوش مصطفوي در بين هواداران حضور پيدا كرد و دقايقي با آنها به گفت و گو پرداخت. سپس هواداران مصطفوي را تشويق كردند.
    *پائولو دي كارمو در تمرين امروز بيشتر از سايرين تشويق شد.
    *تمرين ساعت 16 به پايان رسيد. بازيكنان بايد ساعت 20 امشب براي برپايي اردوي پيش از بازي مقابل سپاهان،‌در هتل استقلال خود را به كادر فني معرفي كنند.
    *افشين قطبي در پايان تمرين، برنامه هاي ويژه‌اي را براي پتروويچ، كريمي و باقري در نظر گرفته بود و سپس به مدت 10 دقيقه با حسين بادامكي به صورت اختصاصي به گفت و گو پرداخت. اين بازيكن از فهرست 18 نفره كنار گذاشته شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

الان معدنچی کجا بازی میکنه؟
    تو البصره فک کنم همون تیم لوکا

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

زارعي: از مسئولان پرسپوليس انتظار بيشتري داشتم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم پرسپوليس تهران گفت: پس از انجام عمل جراحي، هيچ مسئولي سراغي از من نگرفت و انتظار بيشتري از آنها داشتم.

مسعود زارعي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در بازي هاي اخير پرسپوليس با درد به ميدان رفتم و تمرينات را بدون وقفه انجام دادم تا بتوانم براي تيم خودم موثر باشم.
    وي كه كتف مصدوم خود را به تيغ جراحان سپرد، افزود: پزشك معالجم گفت در صورتي كه تحت عمل جراحي قرار نگيرم، شديدا دچار مشكل مي‌شوم و به همين علت اقدام به اين كار كردم و اينكه از سوي باشگاه گفته شد كتف من به جراحي نيازي ندارد، عجيب است.
    وي ادامه داد: با توجه به زحماتي كه در اين مدت براي پرسپوليس كشيدم،‌توقع داشتم مسئولان احوالپرس من باشند؛ اما هيچكس از جمله مسئولان و پزشك تيم سراغي از من نگرفت. انتظاري بيشتري داشتم اما از آنها دلخوري ندارم.
    زارعي ياد آور شد: خوشبختانه عمل من با موفقيت همراه بود و فقط نياز به استراحت دارم. اميدوارم به زودي و با قدرت به ميدان بازگردم و براي پرسپوليس بازي كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

افشين قطبي در گفت و گو با ايپنا: ديدار با سپاهان يك نوستالوژي خوب است/به صدر برمي گرديم/صبر كنيد همه چيز درست مي شود

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:سپاهان تيم خوب و قدرتمندي است اما اين ديدار براي پرسپوليس ياد آور يك نوستالوژي خوب است و اين موضوع به ما انرژي و انگيزه مي دهد

افشين قطبي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) عنوان كرد: بازي مقابل سپاهان در ورزشگاه آزادي براي تيم پرسپوليس و بزيكنان اين تيم ياد آور يك روز بزرگ است كه همين موضوع به بازيكنان ما انگيزه مي دهد و از نظر روحي رواني ما را در شرايط بسيار خوبي قرار مي دهد.سپاهان هر چند امثال تا اين لحظه نتايج خوبي كسب نكرده است اما اين تيم جزو بزرگان فوتبال ايران است و نبايد آن را دست كم گرفت.

وي ادامه داد: سپاهان هم مثل پرسپوليس براي اين فصل تغييرات زيادي داشته است و ا لبته مصدوميت بازيكنان كليدي هر دو تيم را آذيت كرده است ولي با تمام اين اوصاف باز هم براي هر دو تيم اين بازي بسيار متفاوت است.

قطبي خاطر نشان كرد:ما بعد از اين كه تيم برق شيراز را شكست داديم از نظر روحي رواني در شرايط بسيار خوبي قرار گرفتيم و همين موضوع به ما كمك زيادي كرد تا براي اين ديدار حساس آماده باشيم.من به بازيكنان پرسپوليس گفته ام كه بازي گذشته مقابل سپاهان را فراموش كنند اما با روح و قلب همان بزي معروف به ميدان بروند.

سرمربي تيم فوتبال گفت:من اطمينان دارم كه پرسپوليس مجددا به صدر جدول برمي گردد و يك بار ديگر قهرماني فصل گذشته را تكرار مي كند چون بيشتر از پرسپوليس هيچ تيمي شايسته كسب عنوان قهرماني در ليگ برتر را ندارد.من به عنوان سرمربي تيم پرسپوليس چون به خوبي از قلب بزرگ بازيكنان اين تيم خبر دارم باز هم مي خواهم قول قهرماني بدهم و به اين قضيه اطمينان دارم.

قطبي در پايان خاطر نشان كرد: هنوز در خط حمله مشكل داريم ولي من فكر مي كنم كه هم چيز با صبر و حوصله حل خواهد شد.پرسپوليس در اين فصل تعداد زيادي از بازيكنان تاثير گزارش را به دلايل مختلف مانند مصدوميتاز دست داده است و به همين دليل است كه اعتقاد دارم اين تيم احتياج به زمان دراد و بايد به آن فرصت داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •