اجرا نکردن به ورژن Multiman مربوط نمیشه . شما باید Eboot بازی رو عوض کنی.
اجرا نکردن به ورژن Multiman مربوط نمیشه . شما باید Eboot بازی رو عوض کنی.
خوب دوست عزیز قشنگ توضیح بده که چیکار کنم.بابا من تازه کارم Eboot نمیدونم چیه؟
راستش من زمانی که این موضوع باب شد درگیر یکسری مسائل بودم و وقت نکردم کامل پی اش رو بگیرم .
Eboot همونطور که از اسمش پیداست اطلاعاتی مربوط به Boot شدن بازی رو در خودش داره که برای اجرا شدن بازی بر روی CFW به اون نیاز دارید.
البته تمام بازی ها اینو همراه خودشون دارن که البته در بعضی موارد باز جوابگو نیست و باید با یک Eboot دیگه عوض بشه
اینجا اکثرا دوستان این کارو انجام دادن و بلدن. صبر کنید براتون توضیح خواهند داد.
من این multiman جدیدو دانلودش کردم الان 70mb بود
بازش که کردم به جز خود برنامه فایلای دیگه هم بود توش
عکسشو گذاشتم
میخوام بدونم به جز خود برنامه اونا چین توش![]()
Last edited by MH_FashisT; 13-07-2011 at 12:19.
سلام .چون دوستمون گفتن تازه کارن از شما میپرسم.uncharted 2 من اورجینال هست اگه به کارشون میاد بگین تا آپلود کنم.فقط بگین که چطوری ایبوت رو از بلوری کپی کنم به فلش .چون لپتاپ من بلوری نداره و باید با ps3 بریزم رو فلش.
به اینم جواب بدین لطفا.
سلام
حيف شد
من جاي شما بودم نميفروختمش باهاش آنلاين بازي ميكردم .
اگر هم صبر ميكردي هـكش هم ميومد !!!
سلام دوست عزیز
اول اینکه سایز عکستون رو به زیر 800×800 کاهش بدید تا برای دوستان Dialup مشکلی پیش نیاد.
در مورد اون فایل ها هم EbootFIX یه چیزی تو مایه های abgx360 هست که بازی رو برای اجرا شدن صحیح و هماهنگ با CFW آماده سازی میکنه.
LAST Game هم بعد از نصب کارش اینه که آخرین بازی ای که انجام دادین رو براتون Run میکنه و به درد کسی میخوره که 1ترابایت هارد داشته باشه با مثلا 300 تا بازی که ندونه دیروز داشته کدوم بازی رو بازی میکرده
سلام عزیز
برای RIP کردن بازی باید توسط خوده کنسول اقدام به این کار کنید که نرم افزار های Multiman و Iris و Rogero و Open Sourc و ...
همه و همه این کارو انجام میدن. بعد از Image گیری باید توسط یک فایل Manager به داخل هارد رفته و از داخل پوشه ی بازی Eboot بازی رو روی یک Flashram که به کنسول وصل کردید منتقل کنید سپس به PC وصل کرده و Upload کنید.
من BD-Rom دارم ولی کلا بازی های PS3 رو هیچ BD-rom یی کار نمیکنه چون Block شده هست و فقط خوده کنسول توانایی Read کردن فایل هارو داره.
البته قبلا توسط LiteOn یکسری Limit درایو تولید شد که توانایی Read کردن اطلاعات BD های این کنسول رو داشت که توسط شکایاتی که SONY انجام داد تولید این درایو لغو شد.
که البته یکی از دوستان من این درایو رو داره.
سلام سعید جان.
فایل رو که باز میکنی خود multiman که پسوندش pkg هسست حدود 67 مگابایت حجم داره!!!!
چطور میگید 25 مگابایت![]()
سلام عزیز
برای RIP کردن بازی باید توسط خوده کنسول اقدام به این کار کنید که نرم افزار های Multiman و Iris و Rogero و Open Sourc و ...
همه و همه این کارو انجام میدن. بعد از Image گیری باید توسط یک فایل Manager به داخل هارد رفته و از داخل پوشه ی بازی Eboot بازی رو روی یک Flashram که به کنسول وصل کردید منتقل کنید سپس به PC وصل کرده و Upload کنید.
من BD-Rom دارم ولی کلا بازی های PS3 رو هیچ BD-rom یی کار نمیکنه چون Block شده هست و فقط خوده کنسول توانایی Read کردن فایل هارو داره.
البته قبلا توسط LiteOn یکسری Limit درایو تولید شد که توانایی Read کردن اطلاعات BD های این کنسول رو داشت که توسط شکایاتی که SONY انجام داد تولید این درایو لغو شد.
که البته یکی از دوستان من این درایو رو داره.
من ایبوت رو کپی کردم ولی نه به روشی که شما گفتی . اول با مولتی من رفتم توی بلوری بعد ایبوت رو پیدا کردم بعد کپی کردم به هارد کنسول بعد از هارد کنسول کپی کردم به فلش .الانم ایبوت رو توی کامپیوتر دارم. اپلودش کنم یا نه؟ حجمش 14 مگ هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)