وای ترکیدم. این تاپیک خیلی شلوغه. به زور دنبال یک چیز می گردم و سپس پیدا نمی کنم. لطفا یک تاپیک جدید در همین رابطه بزنید.
وای ترکیدم. این تاپیک خیلی شلوغه. به زور دنبال یک چیز می گردم و سپس پیدا نمی کنم. لطفا یک تاپیک جدید در همین رابطه بزنید.
شما چی میخواستید که پیدا نکردید !؟
والا ! منم چند ماهی هست خریدم ! کیفیتش که راضی هستم ! راحت کنم شمارو !!! توقع زیادی ازش فعلا ! ندارم !!!!!
به قول دوستمون از این اپراتور 1 سال و 3 ماهه چه توقعی دارید شما ؟ به اون 15 سال وقت دادید به اینم 15 سال وقت بدید !!!!!!
یادتون باشه
ایرانسل باعث شد که این همه قیمت سیم شکسته بشه!!!
آقا ببخشید میدونم اینجا جاش نیست،اما نخواستم به خاطر یه سوال ساده یه تاپیک بزنم، میخواستم بدونم آیا جایی هست که بشه پیش شماره موبایل همه شهرها رو دید؟! مثلا اصفهان 0913 مشهد 0915 و....بقیه شهرها.؟!
من دنبال "كد های ايرانسل" بودم. ولي موتور جستجوگر سايت كه اصلا دنبال كلمه ي كد نمي گرده. چون كوتاه هستش. فقط كلمه ي ايرانسل رو پيدا مي كنه كه اون تو اكثر پست ها هست.
سلام دوستان یه ایرنسل گرفتم وقتی میخوام اس ام اس شو فعال کنم اس ام اس برای خودم میاد و همچنین میخوام برای کسه دیگه بفرستم دوباره میاد برای خودم
عزیز ایرانسل اومده که همهی این موارد چرت و پرت را برداره
ایرانسل در تمام ایران فقط دو کد داره
0935
0936
استادان گرامی من می خوام با ایرانسلم به اینترنت وصل بشم ولی هر چی ب#ا5* 3*130* تماس می گیرم می گه شبکه موقتا با اشکال مواجه است لطفا بعدا امتحان کنید !!!؟؟ به نظر شما مشکل چیه؟؟
شاگرد محترم!
شما میتونید شماره imei گوشیت را به شماره 2225 ارسال کنید
فقط باید اول اون یه حرف s بزنید
مثلا
s 35286301319683
آقا منهم فقط بخاطر اینترنت ایرانسل گرفتم که وصل نمی شه!!! من اینترنت می خوااااااااااااااااااااااا م
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)