تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 863 از 1547 اولاول ... 3637638138538598608618628638648658668678739139631363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,621 به 8,630 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

شما 128000 تومانیش رو بخر مجبور نیستی 300 بدی برای چیزی که نیاز نداری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1000 گیگ هم حجم روزانه ترافیک بین الملل یک ماه هست.

- - - Updated - - -

شما 128000 تومانیش رو بخر مجبور نیستی 300 بدی برای چیزی که نیاز نداری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1000 گیگ هم حجم روزانه ترافیک بین الملل یک ماه هست.
    داداچ متاسفانه به اطلاع دوستان رسوندن که اون هزار گیگ فقط یکباره و فقط برای مشتریان جدید
    یعنی یکماه اینو میدن بت ماه بعدی همون ۳۰۰ گیگ رو میدن فقط یکبار قابل خریده
    پس قضیه منتفیه(اگه درست نوشته باشم[emoji23])

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستانی که مثل من حجم کم اما سرعت بالا نیاز دارند بیای همه با هم ردخواستی بزنیم مبنی بر اینکه سرویس های سرعت بالا رو به دو بخش تقسیم کنند تا امثال ما که حجم زیاد لازم ندارند هم بتونند از این سرویس ها استفاده کنند

مثلا سرویس 4 مگ که 160 گیگ میده به قیمت 40 تومان رو یک لول اضافه کنند 80 گیگ بدن به قیمت 20 تومان
    یا سرویس 8 مگ رو که 350 گیگ میده به قیمت 50 تومان رو یک لول اضافه کنند 175 گیگ قیمت 25 تومان

و الی آخر

قطعا اگر درخواست ها زیاد باشه ترتیب اثر میدن

خواهشا اونایی که حجم کم و سرعت بالا لازم دارند تماس بگیرند یا ایمیل بزنند منتظر دیگران نباشید

دوستان با این شماره تماس بگیرید و مطرح کنید 23099_021
    الان شاتل سرویس 2 مگ 65 گیگ رو میده 25 تومن بعد بیاد 8 مگ 175 گیگ رو هم بده 25 تومن؟!
    اونوقت دیگه کی میره سرویس 1 مگ و 2 مگش رو بخره؟
    اعتراض در جهت دستکاری کردن این طرح ها نه تنها باعث بهتر شدن وضع نمیشه بلکه باعث میشه اونا از خدا خواسته بیان کف قیمتاشون رو ببرن بالا و بگن خوب ما قیمت سرعت رو میاریم پایین ولی در عوض قیمت حجم رو پله پله میبریم بالا مثلا 16 مگ 10 گیگ رو میدیم 25 تومن ولی اونی که فرضا ماهی 100 گیگ میخواد باید 200 هزار تومن بده
    در واقع میشه مثل همون وضع مزخرف سابق که سرویس اکو میدادن با سرعت 16 ولی 2 گیگ در ماه!!
    کم مصرفها اعتراضشون نباید در جهت تقسیم بندی طرح های فعلی باشه چون نظام قیمت گذاریشون رو میریزه به هم
    اونا باید فشار بیارن که در کنار این طرح ها هر شرکت طرح های ویژه کم مصرف ها هم بذاره
    مثل همون طرح 4 گیگ در ماه شاتل که گذاشته بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

من سالیان درازی هست که شاتل دارم، قطعی خیلی کم داره، سرعتش بالا و پایین نمیشه. اون موقع که همه با سرعتای زغالی کار میکردن شاتل جزو اولین شرکتایی بود که پهنای باندش باز کرد چون قوی کار میکنه پیشرو هست در زمینه گسترش پهنای باند، پشتیبانیشم خیلی خوبه. میشه گفت از معدود شرکت های خصوصی هست که کیفیت خدماتش کامل طی این چندین سال حفظ کرده. فقط تنوع طرح نداره. از این طرح های کوتاه مدت که واسه دانلود خوبه مثل فشفشه های وب ارائه نمیده. واسه همین همش وسوسه میشدم برم های وب ولی در نهایت پایداری خدمات ترجیح دادم. البته الان که این طرح جدیدا اومده دیگه این مساله اهمیت نداره چون حجم دانلود بالا میدن.
    تهرانی شما؟ یه پینگ از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 میگیری بی زحمت؟ اگرم پروفایل گیمینگ داری بگو بی زحمت

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من شخصا به شدت با جهرمی مخالفم به خاطر سابقه ش و کلا خیلی چیزای دیگه که نمی خوام سر صحبت رو در موردش باز کنم ولی حال کردم با طرحی که داد واقعا کیف کردم!!!!
    همین که کم مصرفای خودخواه و خود بین رو آچمز کرده خودش واسه من کافیه !!!!
    منی که مصرف دارم گناهم چیه باید به پای کم مصرف جماعت نابود شم ؟ به چه دلیل ؟
    چرا باید این همه سال حق و امثال من نادیده گرفته شده باشه فقط تنها به این دلیل که بیشتر مردم کم مصرف بودن ؟ حالا فشار مالی یا شغلی و یا هرچیزی دیگه ای باعث شده که بقیه کم مصرف باشن من مهم نیست برام ولی میپرسم چرا ماها نادیده گرفته شدیم تو این چند سال صدامون در نیومد و فقط مثل ریگ پول گیگ دادیم ؟ شما کم مصرفا کجا بودید ؟ حالا که به ضررتون شده صداتون در اومده! جالبه !!!
    آقا من بازی ها استیمم رو باید چجوری دانلود میکردم با طرح قبلی ؟ شبانه که نداشتم حجم رورانه هم که کافی نبود ماهی 150 خرج کلی میکردم واسه نت بازم هیچی به هیچی !!!!
    مقصر منم شما بازی استیم ندارید ؟
    مقصر منم شما بازی اورجین ندارید و انلاین بازی نمی کنید یا نمی دونید حجم بازی های انلاین چقدره ؟ یا حجم بازی های کنسول چقدره ؟
    یکم منصف باشید و فقط خودتون رو نبینید !!!
    خیلی عالی شده که دیگه نمیشه با ده تومن 16 مگ خرید !!! اساسا نباید میشد و عالی شد که جلوش گرفته شد !!!!
    من خودم وضعم معمولیه آقا زاده نیستم بیام بگم خودم دارم شماها ندارید پس بسوزید ولی باید نگاه درست داشته باشم از طرف خودم مجبورم منصفانه نگاه کنم و چاره ای جز این ندارم اما هرچقدر هم منصفانه می بینم باز به این نتیجه میرسم حق ما پرمصرفا خیلی بیشتر از شما کم مصرف نادیده که چه عرض کنم کلا لحاظ نشده ! سالیان متوالی همین طور بوده و صدامون در نیومد جر اینکه حرض و تاسف خوردیم !!!!
    پی نوشت : من نظرم رو گفتم بحثی هم با کسی نداشتم و ندارم لطفا تحمل نظر مخالف رو داشته باشید تا تحمل نظر شما رو داشته باشند .

میدونم که نظرت رو گفتی! هر کسی هم میتونه نظرش رو بگه. ولی فکر نکنم حق توهین کردن به کسی رو داشته باشی!
    البته از کسی که فقط از اینترنت برای بازی استفاده میکنه و همین قدر میکشه دیگه انتظار بیشتری هم نمیره!!

پی نوشت: اتفاقا منم آقا زاده نیستم ولی دستم تو جیب خودمه و خدا رو شکر اگه لازم باشه تا چند برابر این مبالغ رو هم بدم برام مهم نیست! ولی فکر بقیه هم هستم. سالی یک میلیون تومان برای اینترنت زیاده! دیگه اینکه شما نسبت به گذشته خوشحالی در صورتی که نسبت به خیلی از کشور های درپیت دیگه هم داری بازم بیشتر پول میدی!
    Last edited by noisymind; 20-12-2017 at 08:16.

5. 5 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسایی که سرویس های جدید رو گرفتن میشه تست سرعت از یه سرور خارجی و یه سرور داخلی بزارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام این تست ها برای دوستان که می خواستن اگر تست دیگه ای مد نظرتون هست هم بفرمایید می گیرم سرویس غیر حجمی 16 مگ

8. 5 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شاتل الان با اختلاف بهترین شرکت اینترنتی در مدل جدید فروش اینترنت محسوب میشه

*هم کیفیتش رو حفظ کرده و ثبات داره
    *هم در سرعت کم فروشی نمیکنه
    *به خواست مشتری هاش توجه کرده و نسبت به بازار و بهتر کردن سرویساش عکس العمل نشون داده
    *بسته های مورد علاقه مشتریاش مثل شاتل لند و شبانه رو حفظ کرده
    * تلاشش رو برای ایجاد تنوع در بسته ها داره میکنه که طیف بیشتری رو شامل بشه

خلاصه مطلب شاتل می خواد همچنان پیشرفت کنه و در تعداد مشترک هم عنوان اول رو برای خودش تصاحب کنه. و طبیعیه کاربر هم نفع می بره از این طرز فکر شرکت.

10. 5 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام این تست ها برای دوستان که می خواستن اگر تست دیگه ای مد نظرتون هست هم بفرمایید می گیرم سرویس غیر حجمی 16 مگ

ممنون دوست عزیز
    میشه یه اسکرین شات هم از دانلود با IDM یکی از یک سرور ایرانی مثل دانلودها و یکی هم از یک سرور خارجی بزارید؟ برای تست سرور خارجی می تونین از این لینک استفاده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بزارید یه مدت بگذره بعد که سرعت به ثبات رسید اسرکین شات بگیرید

در مورد حجم خوری چی؟ حجم خوری نداشتید؟ ترافیک رو دقیق حساب می کنه؟

12. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    میشه یه اسکرین شات هم از دانلود با IDM یکی از یک سرور ایرانی مثل دانلودها و یکی هم از یک سرور خارجی بزارید؟ برای تست سرور خارجی می تونین از این لینک استفاده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بزارید یه مدت بگذره بعد که سرعت به ثبات رسید اسرکین شات بگیرید

در مورد حجم خوری چی؟ حجم خوری نداشتید؟ ترافیک رو دقیق حساب می کنه؟
    چند کانکشن مد نظرتون هست ماکزیمم کشش یا تک کانکشن؟

در مورد حجم خوری من چیزی متوجه نشدم تاحالا اگه خیلی بخوام صادق باشم با 350 گیگ عملا دیگه برام مهم هم نیست ولی نه تاحالا که اوکی بوده بعضی دانلود ها رو بعدش چک کردم همونقدر کم کرده

14. 5 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این هم تست دانلود منیجر با 16 کانکشن کلا سرعت از این مقدار بالاتر نمی ره برای من

16. 11 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •