اینترنت بعد از دو ساعت قطعی، وصل شد...
وضعیت کمتر بهتر شده.
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
اینترنت بعد از دو ساعت قطعی، وصل شد...
وضعیت کمتر بهتر شده.
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
من میگم بیاید این ماه 1 روز دیرتر شارژ کنیم (البته بعد از تمام دوره)
اخه وقتی دوره تموم بشه اتوماتیک آی پی به یه آی پی ثابت دیگه که مال مخابرات هستش و فقط صفحه اتمام شارژ رو نشون میده تغییر میکنه.
بعد ما میایم بعد از یه روز پرداخت میکنیم ببینیم درست میشه یا نه.
شما اتمام دورت کی هستش دوست عزیز ؟
مال من 3ماه دیگه هستش
دوستان من قبلا برای 256 گواهی از دانشگاه فرستادم. الان که میخوام 2 مگ بگیرم بازم باید گواهی بفرستم؟؟؟ یکم راهنمایی کنید . ممنون
اگه ضحی هستید :
دوباره گواهی نمی خواد اگه سیستم بت اجازه نمیده که بگیری زنگ بزن درستش می کنن
البته اول میگن نمیشه با ید بری بانک پرداخت کنی ولی اگه سه پیچ درستش می کنن
واسه منم 2 ساعت قطع بود اما بعدش وصل شد و خیلی خوب شده به نسبت
دوره قبلیم 2روز دیرتر تمدید کردم اما آپبم تغییر نکرد.15 روز دیگه تموم میشه.بنطرم تمدید 3 ماه هم اشتباه و هم خوبه.اشتباه بخاطر اینکه وقتی از سرویست ناراضی بودی تا 3 ماه نمیتونی سرویست را تغییر بدی(البته این مخصوصه ماناماد و مخابراته) در ضمن هیچ تخفیفی تعلق نمیگیره.تنها خوبیش اینه تا 3 ماه شارژه .
برعکس واسه من خیلی خوبه سرعت:90کیلوبایت.برای اولین بار وقتی بارون میاد سرعتم دایال آپ نشد فقط از وقتی که بارون شروع شد 20بار نتم قطع و وصل شده اما سرعت کم نشد.
دقیقا تا اومدم کامنت را سند کنم دوباره قطع وصل شد.پس 21 بار قطع وصل شد.لعنت به مخابرات دوباره قطع شد
لامصب امان نمیده
![]()
Last edited by dvd2010; 18-11-2013 at 17:37.
آسمان صاف شد سرعت داغان شد.سرعت دانلود 3 کیلو بایت![]()
این چند وقته سرعت اصلا خوب نبوده بخصوص وبگردی که افتضاحه دانلود هم در حد 60...اصلا خوب نیست
512 نامحدود 6 ماههه....کاشکی زود تمام شه ماه بعد 1 مگ نامحدود میگیرم اونم 6 ماهه.....2مگ نامحدود دست نیافتنیه
بینم ایم وعده های سرخرمن وزیرارتباطات کی تحقق پیدا میکنه ...مردیم بخدا
اصلا بخاطر اینترنت هم شده من از ایران میرم![]()
Last edited by ali_phd71; 19-11-2013 at 00:16.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)