والا من اینو تست نکردم اما به گفته خانم فرزین نیا مشابهت خوبی برای دوست داران مادمازل هست...
اینم بخشی از توضیحات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zen by shiseido
سال تولید: 2007
نوع عطر: زنانه
گروه بویایی: چوب-گل-مشک
حجم: 30 ، 50 و 100 میل EDT
فصل و سن استفاده: تقریباً تمامی فصول مگر آنکه در تابستان آزار دهنده باشد. بیش از 24 سال.
سبک: غیر رسمی ، محل کار و تفریحات ، جهت رلکسیشن
ماندگاری: 6 ساعت و بیشتر از 6 ساعت
قیمت: 50 میل 93 هزار تومان
آناناس ، ترنج ،پرتقال و گریپ فروت در کنار رز رایحه ا ی میوه ای را بازسازی می کنند که نه چندان تند و نه خیلی شیرین است. کم کم عطر رز ملایمی به همراه سیب خود را آشکار می کنند و از اینجا رایحه رو به گل های ملایم و روئیده در آب و چوب حرکت می کند.به لحاظ تشابه ، Zen نزدیک به کوکو مادمازل شنل است اما با تفاوت هایی که این دو را در عین مشابه بودن از هم دور می سازد.
نگاهی بر کاراکتر شخصیتی Zen ... سکوت عمیق Zen ویژگی جذاب اوست!
Zen شما را به یاد کوکو مادمازل از نوع ملایم شده و آرام بخش می اندازد. CoCo متظاهر و پر تجمل است در حالی که zen ، دختریست که شکوه و جلال خود را در سکوتی عمیق ظاهر می کند. وقتی کوکو به نت میانی می رسد ، قوی و شدید است ، شما را احاطه می کند و فکرتان را به خود معطوف می کند ، گویی فریاد میزند :"من را ببین ، من را بخواه!" اما Zen سکوت می کند ، هاله ای از راز و ابهام دور او را احاطه می کند ،سرها در مقابل او خم می شوند ... سکوت معنوی او پر رمز و راز و جذاب است. او سمبل تفکر ، تعمق و مراقبه است!
البته قیمت مطمئنا الان این نیست
ویرایش:الان حدودا 230 تومن هستالبته باز به نسبت کوکو خوش قیمته تقریبا...
برگرفته از وبلاگ پرفیوم نیوز