شما اگر اسمت رو اصلاح نکنی شاید کارتت هم با همین اسم صادر بشه. برو پلیس 10 اصلاح کن. رنگ میشی رو برای خیلی ها می نویسه. من اصلا نمی دونم میشی چه رنگیه؟ فقط یادمه یه گربه داشتم اسمش میشی بود !
شما اگر اسمت رو اصلاح نکنی شاید کارتت هم با همین اسم صادر بشه. برو پلیس 10 اصلاح کن. رنگ میشی رو برای خیلی ها می نویسه. من اصلا نمی دونم میشی چه رنگیه؟ فقط یادمه یه گربه داشتم اسمش میشی بود !
عمل نکن ! معافی بگیر بعد عمل کن
این حرفا رو از یه گوش بشنو از گوش دیگه در کن!!!
من نیروی دریایی آموزش دیدم نمره آموزش و تیراندازیو حتی نوع رفتارو اخلاقت همه اینا یعنی واقعا کشک
فقط میتونی معاف از رزم بگیری و بعد تقسیم تو یگان عمل کنی و از 1 ماه مرخصی استعلاجی مقداریش رو بهت بدن
اگه وضع چشمت خیلی خرابه که هیچی!
بچه ها شررمنده یک سری سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید
الان نتیجه ارشدم امد و احتمال این هست که برای مهر یه جایی پذیرفته بشم .
من امریه بنیاد مسکنم و روزی که برای گرفتن امریه رفتم گفتند که اگر ارشد قبول شید نمی گزارن بریم یه برگه معمولی هم دادن امضا کردیم . از اونور یه برگه تعهد محضری دادند بهمون که توش نوشته بود اگر ارشد قبول شید میتونید بروید و ما هم بردیم محضر تعهد دادیم .
حالا چند تا سوال دارم اگر میشه جواب بدید
یکی ایا واقعا جلوی ترخیص ما رو میگیرند ؟ یعنی می تونند ؟
دومی این که ممکنه سربازی به جای 21 ماه بشه 24 ماه تا دو سال دیگه که ارشدم رو گرفتم ؟
سومی اینکه طبق قانون الان اگر من برم ارشد و برگردم باید 18 ماه خدمت کنم یا نه مثل بقیه منم میشم 21 ماه ؟
چهارم : من تا حالا کسری بسیج نداشتم . تو این دوسال میشه فعال شم کسری بسیج بگیرم الان سالی چند روزه ؟
من الان 11 ماه خدمت کردم و 7 ماه میونده که تو مهر میشه 15 ماه خدمت و 3 ماه مونده
ممنوم از همتون .
جواب سوال 2 : بله . 100 درصد اگه برا ارشد ترخیص شی و برگردی ، باید 24 ماه خدمت کنی . مگر اینکه قانون عوض شه . این بلایی هست که سر منم اومد ، قبلا خدمتم 17 ماه بود ولی بعد از ترخیص تحصیلی و بازگشت دوباره 21 ماه شد .
جواب 3 : طبق قانون جدید به طور کلی امریه ها ی سال 91 به بعد بایستی 24 ماه خدمت کنن .
بنابراین خدمت رو تموم کن ، بعد برای ارشد اقدام کن .
ایا راهی هست مثلا ترم اول رو مرخصی بگیرم و خدمتم رو تموم کنم ؟
منظورم اینه که اگر برم ثبت نام کنم اولا ایا ترم اول مرخصی می دن و دوم ایا همون موقع که ثبت نام میکنی اونا نامه نظام وظیفه رو میدن یانه ؟
دانشگاه آزاد رو همه جوره میشه باهاش کنار اومد ولی سراسری روزانه رو به هیچ وجه . سوال دومت رو نمیدونم ولی من اگه جای تو بودم ارشد رو سال دیگه میرفتم که به دردسر نخورم .
به منم از این حرفا زیاد زدن ولی جوگیر شدم رفتم ارشد و پشیمون شدم . در ضمن ارشد خوندن به خاطر مقالات و ترجمه ها وقت زیادی از آدم میگیره و فکر بازی میخواد ، و در ضمن معمولا 4 ترمه تموم نمیشه . اکثرا 5 یا 6 ترمه تموم میکنن .
داداش من سربازیت رو تموم کن.
همکلاسی های ارشد من اکثرا بالای 35 سال بودن .
Last edited by imanpod; 26-05-2012 at 20:55.
کسی درباره این خبر نظری داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)