تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 863 از 4105 اولاول ... 36376381385385986086186286386486586686787391396313631863 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,621 به 8,630 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

روز سه شنبه 2/3/91 ثبت نام کردم با مدرک لیسانس تاریخ اعزام پیشنهادی هم اول تیر زدم به نظرتون کی اعزام میشم؟؟ راستی تو اون پرینتی که میدن نوع رنگ چشم نوشته میشی !!! و فامیل هم مثلا بجای هاتفی هاتف ی نوشته بعدا مشکل ساز نمیشه یا واسه کارت پایان خدمت همین مشحصات ثبت میشه؟؟
    شما اگر اسمت رو اصلاح نکنی شاید کارتت هم با همین اسم صادر بشه. برو پلیس 10 اصلاح کن. رنگ میشی رو برای خیلی ها می نویسه. من اصلا نمی دونم میشی چه رنگیه؟ فقط یادمه یه گربه داشتم اسمش میشی بود !

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام من 17 خرداد عمل چشم دارم و اینکه تیر امسال 18 سالم میشه و باید برم خدمت.

چطوری می تونم معافیم رو بگیرم؟ چشمم تار می بینه
    عمل نکن ! معافی بگیر بعد عمل کن

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام به همگی. من امریه وزارت نفت هستم و در حال گذروندن دوره آموزشی ام. کسی خبر داره که نمره آموزشی رو امریه تاثیر داره؟ یعنی مثلا اگه نمره تیر اندازی پایین بگیریم امکان داره امریه رو لغو کنن؟ راستش ما رو خیلی تهدید می کنن که اگه امتحان کتبی پایان دوره رو پایین بشیم امریه رو لغو می کنن. حقیقت داره؟ ممنون.
    این حرفا رو از یه گوش بشنو از گوش دیگه در کن!!!
    من نیروی دریایی آموزش دیدم نمره آموزش و تیراندازیو حتی نوع رفتارو اخلاقت همه اینا یعنی واقعا کشک

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام من 17 خرداد عمل چشم دارم و اینکه تیر امسال 18 سالم میشه و باید برم خدمت.

چطوری می تونم معافیم رو بگیرم؟ چشمم تار می بینه
    فقط میتونی معاف از رزم بگیری و بعد تقسیم تو یگان عمل کنی و از 1 ماه مرخصی استعلاجی مقداریش رو بهت بدن
    اگه وضع چشمت خیلی خرابه که هیچی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بچه ها شررمنده یک سری سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید

الان نتیجه ارشدم امد و احتمال این هست که برای مهر یه جایی پذیرفته بشم .

من امریه بنیاد مسکنم و روزی که برای گرفتن امریه رفتم گفتند که اگر ارشد قبول شید نمی گزارن بریم یه برگه معمولی هم دادن امضا کردیم . از اونور یه برگه تعهد محضری دادند بهمون که توش نوشته بود اگر ارشد قبول شید میتونید بروید و ما هم بردیم محضر تعهد دادیم .

حالا چند تا سوال دارم اگر میشه جواب بدید

یکی ایا واقعا جلوی ترخیص ما رو میگیرند ؟ یعنی می تونند ؟

دومی این که ممکنه سربازی به جای 21 ماه بشه 24 ماه تا دو سال دیگه که ارشدم رو گرفتم ؟

سومی اینکه طبق قانون الان اگر من برم ارشد و برگردم باید 18 ماه خدمت کنم یا نه مثل بقیه منم میشم 21 ماه ؟

چهارم : من تا حالا کسری بسیج نداشتم . تو این دوسال میشه فعال شم کسری بسیج بگیرم الان سالی چند روزه ؟

من الان 11 ماه خدمت کردم و 7 ماه میونده که تو مهر میشه 15 ماه خدمت و 3 ماه مونده

ممنوم از همتون .

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امریه بنیاد مسکنم و روزی که برای گرفتن امریه رفتم گفتند که اگر ارشد قبول شید نمی گزارن بریم یه برگه معمولی هم دادن امضا کردیم . از اونور یه برگه تعهد محضری دادند بهمون که توش نوشته بود اگر ارشد قبول شید میتونید بروید و ما هم بردیم محضر تعهد دادیم .

دومی این که ممکنه سربازی به جای 21 ماه بشه 24 ماه تا دو سال دیگه که ارشدم رو گرفتم ؟

سومی اینکه طبق قانون الان اگر من برم ارشد و برگردم باید 18 ماه خدمت کنم یا نه مثل بقیه منم میشم 21 ماه ؟

چهارم : من تا حالا کسری بسیج نداشتم . تو این دوسال میشه فعال شم کسری بسیج بگیرم الان سالی چند روزه ؟

من الان 11 ماه خدمت کردم و 7 ماه میونده که تو مهر میشه 15 ماه خدمت و 3 ماه مونده

ممنوم از همتون .
    جواب سوال 2 : بله . 100 درصد اگه برا ارشد ترخیص شی و برگردی ، باید 24 ماه خدمت کنی . مگر اینکه قانون عوض شه . این بلایی هست که سر منم اومد ، قبلا خدمتم 17 ماه بود ولی بعد از ترخیص تحصیلی و بازگشت دوباره 21 ماه شد .
    جواب 3 : طبق قانون جدید به طور کلی امریه ها ی سال 91 به بعد بایستی 24 ماه خدمت کنن .
    بنابراین خدمت رو تموم کن ، بعد برای ارشد اقدام کن .

7. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنوم از همتون .
    ایا راهی هست مثلا ترم اول رو مرخصی بگیرم و خدمتم رو تموم کنم ؟

منظورم اینه که اگر برم ثبت نام کنم اولا ایا ترم اول مرخصی می دن و دوم ایا همون موقع که ثبت نام میکنی اونا نامه نظام وظیفه رو میدن یانه ؟

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایا راهی هست مثلا ترم اول رو مرخصی بگیرم و خدمتم رو تموم کنم ؟

منظورم اینه که اگر برم ثبت نام کنم اولا ایا ترم اول مرخصی می دن و دوم ایا همون موقع که ثبت نام میکنی اونا نامه نظام وظیفه رو میدن یانه ؟
    دانشگاه آزاد رو همه جوره میشه باهاش کنار اومد ولی سراسری روزانه رو به هیچ وجه . سوال دومت رو نمیدونم ولی من اگه جای تو بودم ارشد رو سال دیگه میرفتم که به دردسر نخورم .
    به منم از این حرفا زیاد زدن ولی جوگیر شدم رفتم ارشد و پشیمون شدم . در ضمن ارشد خوندن به خاطر مقالات و ترجمه ها وقت زیادی از آدم میگیره و فکر بازی میخواد ، و در ضمن معمولا 4 ترمه تموم نمیشه . اکثرا 5 یا 6 ترمه تموم میکنن .
    داداش من سربازیت رو تموم کن.
    همکلاسی های ارشد من اکثرا بالای 35 سال بودن .
    Last edited by imanpod; 26-05-2012 at 20:55.

10. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یعنی از کسری خدکت جبهه هم میشه هنوز استفاده کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •