norton 360
اینارو گرفته یا گذاشته اگه گذاشته باشه دیگه داره خطری میشه نورتون
آره همن الانم باز آپدیت کردم 24 تا فایل رو هیچ کاری نکرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسرخالم همینو با کسپرسکی اسکن کرده بود گفت 38 تا شناسایی کرد ولی این فقط 4تا
درود :
من یه مدت همچین مشکلی با یکی دو تا انتی داشتم که اگه فایل رو فارسی نامگذار ی میکردم یا کل پوشه یا زیر پوشه رو فارسی برای آرشیوم نامگذاری میکردم-بخاطر اسکریپتهای زبان-شناسایی بد و ناقص انجام میشد و اگر داخل فلش مموری هم بود که دیگه بدتر....حتی گاهی با مسیرهای طولانی و پیچ در پیچ هم بعضیاشون مورد دارن...(البته اگه مشکل ازین باشه که گفتم)
بهر حال من شخصا از انتی ویروسی که بجای پاکسازی یا قرنطینه خیلی از مخربها رو رینیم میکنه (که خنده دار اینجاست اینهمه فایل رو رینیم هم نتونسته بکنه ) انتظاری بیش ازین ندارم...iهنوز جا برای کار زیاد داره...
Last edited by aylar6888; 04-08-2013 at 17:27.
بهترین جا رو اینجا دونستم سریال 180 روزه برنامه Sandboxed
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما به سبک Realworld تست کنید تا از همه قابلیتهای آنتی ویروس استفاده بشه.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام!
ببخشید شما بزرگوارید ولی به نظرم {که شاید درست نباشه} یک آنتی ویروس باید اینقدر قوی باشه تا ما نریم این همه کارو انجام بدیم!
اگه مثلا یکی یا دو تا یا سه تا از این ویروس ها افتاد توی کامپیوترمون اون وقت باید چی کار کنیم!
باید این رو هم قبول داشته باشید که دیتابیس نورتون خیلی افت کرده!
ببخشید ما شاگرد شماییم!
Last edited by ali.reihani; 04-08-2013 at 02:09.
سلام
1-خوب تستهای ما بیشترش اسکنه.برای اینکه نتیجه بهتر بگیریم این کارو میکنیم.اگر فقط دیتابیس مــد نظرمون باشه حق باشماست.
2-مساله اینجاست که این ویروسا از کجا و چطوری وارد کامپیوتر ما میشن؟!
3-ما قبول داریم!
2-از هر جا که حاوی ویروس هستش مثلا زدن فلش که یکی از رایج ترین راه ها برای ویروسی شدن هستش که نورتون توی این مورد ضعف داره!
و همین جور دانلود فایلی که داخلش ویروس هستش که نمیدونم نورتون چه قدر قدرت در این زمینه داره به نظرتون اگه دیتابیس نشناسه اون سونار نورتون میتونه اگه داخل فایله چند ویروس بود همه شو توی یک روز....یک روز که نه میبینی یارو چند ساعت کامپیوترش روشن خوب ویروس کمال استفاده رو میکنه دیگه{کلا میخواستم بگم که میتونه چند تا رو شناسایی کنه تازه اینا ویروس های به اصطلاح جوجههستند}؟؟؟؟؟ حالا اگه باز مسئله اینه که چندتا ویروس باشه هیچ کس نمیدونه چند تا ویروس هستش داخل فایل{حالا نگاه کن یکی نیست بگه این چه سوالیه که از خودت میپرسی
}
Last edited by ali.reihani; 04-08-2013 at 05:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)