تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 863 از 2199 اولاول ... 36376381385385986086186286386486586686787391396313631863 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,621 به 8,630 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dead Space's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید

به حول و قوه الهی می خوام از شرکت آسیاتک فرار کنم و بیام وایمکس مبین نت بگیرم. ولی هیچی ازش نمی دونم. خواستم اگه می شه راهنماییم کنید.
    1. تا یه ماه پیش منطقه ما پشتیبانی نمی شد( تهران - شهران )؛ اما همین دو هفته پیش پیامکی اومد مبنی بر پشتیبانی محدوده ما. توی نقشه اش هم یه چیزایی هست
    2. من شهرستان درس می خونم و همش در رفت و آمدم. نیتم اینه که مودم جیبی بگیرم. خواستم بدونم از نظر قدرت و آنتن دهی چطوریاست؟ خوبه؟ به درد می خوره؟؟؟
    3. مودم هاش گارانتی داره یا نه؟
    4. از نظر سرعت در چه وضعیتیه؟ دانلود شبانش خوبه؟؟ ( خیلی شبانه دانلود دارم )
    5. امکانش هست که سرعت 2 مگ بگیرم یا نه؟ ( دانشجو هستم )
    6. دمتون گرم که مرام میگذارید و کمکم می کنید

سپاس
    شاد باشید
    مودم جيبي همونطور که دوستان گفتن آنتن دهيش ضعيفتره و از طرفي چون در حال حرکت نميشه استفاده کرد به نظرم ارزش خريد نداره.
    اينجوري که من از خيلي ها شنيدم متعادل ترين سرعت که هم روز و هم شبش خوب باشه 512 است و سرعت هاي بالاتر در اغلب موارد عملکرد ضعيفتر دارن.
    تو سرويس شرايطي که با همراه اول دايمي مي گيري مودم seowon intech مي دن که بيمه ي آتش سوزي، آب و ... است. بقيه هم از قرار معلوم يه گارانتي معمولي دارن.
    نسبت به شرايط شما، خريد مبين نت خوبه.
    منم حدودا شرايطي مشابه با شما (آمد و رفت) دارم و فردا خريداري مي کنم.

2. 3 کاربر از Dead Space بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اقا هر سرویسی میگیرید دو مگ نگیرید مثل چی پشیمونم اسمش دو مگه از 512 هم سرعتش پایین تره
    لطفا یک تست حداقل از speedtest بذارید تا ببینیم در تست چجوریه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من نمیدونستم ADSL یها هم محدودیت حجمی دانلود مجانی دارند.
    ولی بنظرم محدودیت چیز خوبیه. اگه مثلاً مبین بگه به ازای هر گیگ حجم خریده شده، تا سه گیگ حجم برای ترافیک شبانه در نظر میگیریم؛
    سرعت شب خیلی بهتر میشه.
    در حال حاضر که گاهی صفحه باز کردن هم سخت میشه. البته میگن دارند شبکه را بازسازی میکنند.
    توی بعضی شرمتا این طوری هست البته مثلا اگه مشترک شاتل باشی و بیش از 1گیگ دانلود کنی کسی بهت چیزی نمیگه ، اما بعدش خودشون میان و شما رو با مشترکان پر مصرفشون شیر می کنن و در نتیجه سرعتت پایین میاد و همون 1گیگ رو هم نمی تونی دانلود بکنی!
    نمی دونم مبین نت چنین چیزی داره یا نه ؟ دوستانی که اطلاع دارن بگن بدونیم

5. 2 کاربر از hooss128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    گنبدم ولی با 2 مگ که میرم سرعت دانلودم 30 بیشتر نیس نمیدونم باید چیکار کنم بهم گفتن کارشناس میاد واست ولی 2 هفته اس که نیومده راهی نیس واسه اینکه درستش کنم مثلا مودمشو ریست کنم دوباره تنظیم کنم ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

چرا درست شده.شما کجا هستی؟
    سلام
    گنبدم ولی با 2 مگ که میرم سرعت دانلودم 30 بیشتر نیس نمیدونم باید چیکار کنم بهم گفتن کارشناس میاد واست ولی 2 هفته اس که نیومده راهی نیس واسه اینکه درستش کنم مثلا مودمشو ریست کنم دوباره تنظیم کنم ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    وضعیت سیگنالتونو بگید.مقدار rssi،cinr،tx power.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dead Space's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان. الان تو راهم دارم مي رم مودم طرح دار رو بگيرم. به نظرتون خودم مي تونم کار هاي اوليشو انجام بدم يا بايد حتما بسپارم شنبه يکي بايد وصلش کنه.
    تا شنبه ۲ روزه! تحملش خيلي سخته.
    لطفا جوابم رو بديد، خيلي عجله دارم.
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان. الان تو راهم دارم مي رم مودم طرح دار رو بگيرم. به نظرتون خودم مي تونم کار هاي اوليشو انجام بدم يا بايد حتما بسپارم شنبه يکي بايد وصلش کنه.
    تا شنبه ۲ روزه! تحملش خيلي سخته.
    لطفا جوابم رو بديد، خيلي عجله دارم.
    ممنون.
    اره.سخته.ولی خودت می تونی انجام بدی.بااین که خیلی سخته.به ترتیب مراحل زیر رو با دقت انجام بده:
    1:لباس بپوش
    2:کفشاتو پات کن و برو به نزدیکترین نمایندگی مبین نت
    3:همونجا فرمو پر کن-پولو بده مودمو بگیر
    4:برگرد خونه(می تونی اگه فاصله تا نمایندگی زیاده یه لیوان اب طالبی بزنی به بدن)
    5:کفشاتو درار
    6:لباساتو عوض کن
    7:با حوصله جعبه رو باز کن
    8:مودمو بزن به برق
    9:حالشو ببر!
    اگه در مورد موارد بالا سوال داشتی بگو کمکت کنم.مخصوصا مورد 9

11. 3 کاربر از alireza.h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

من هم همین مشکل رو داشتم. (غرب تهران ) واسه من که کارشناس هم اومد ... میگفت که مشکل پهنای باند دارن ... فرستادن این به اصطلاح کارشناس ها هم ماست مالی کردن قضیه است. 2 مگ برای من در واقع 128 کیلوبیت بود ! دانلود شبانه هم که افتضاح .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان قیمتهای 512 و 1مگ رو تو بندرعباس دارید؟
    به زودی برمی گردم بندر و موندم از پارس آنلاین adsl بگیرم یا از مبین نت وایمکس.کل شهر رو پوشش میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •