الان برای من سرعت خوب شده یعنی عالیه برای شما چی؟
الان برای من سرعت خوب شده یعنی عالیه برای شما چی؟
آقا من میخوام تغییر سرویس بدم کسانی که 512 دارن یا 256 راضی هستن ؟؟؟سرعت دانلود چند هست ؟ وآیا سرعت باز کردن صفحات با 128 فرق داره(منظورم فرقی جزئی نیست )؟؟
شبكه هاي وايمكس پوششي بين 5 تا 15 كيلومتر رو جواب ميده
كه بستگي به نصب آنتن روي منطقه داره . پستي يا بلندي اونجا كه آنتن نصب ميشه
عمق و ارتفاع و موانع و اختلالات مغناطيسي و اينا ممكنه اين كيفيت گيرندگي رو كم و زيادش كنه...
من 256 دارم و راضي ام. خوبه سرعتم معمولا براي دانلود روي 30 تا 32 هست. تورنت هم بستگي به لينك داره ولي اونم همون حدوداست.
سلام ...راهی هست که همزمان دو تا مودم از یه شناسه استفاده کنن ؟....سرعتشم نصف شه مهم نیست ...ممنون
من قبلا شش ماهه داشتم(ماهي 3 گيگ ترافيك) كه 90 تومن بود
الان موقتا نامحدود گرفتم كه 50 تومن هست. خوبه
ماهيانه هم داره باترافيك 3 گيگ 15 تومن
نه نميشه چون خودم اين كارو كردم.
هر شماره كاربري يك بار ميتونه كانكت بشه.
ميشه يك شماره (09411) رو روي دو تا مودم ثبت كرد و جداگونه استفاده كرد ، ولي همزمان نميتونن كانكت بشن..
خوب كاري نداره
شما ميتوني دو بار ثبت نام كني
نوع سرويس هم مصرف آزاد انتخاب كني( فقط پول مودم رو ميدي اينطوري)
بعد دو تا مودم داري با دو تا حساب كاربري جدا
اينطوري ميشه
بعد داداش نامحدود با این معمولی ها سرعت دانلود فرقی نمیکنه؟ و سرعت باز کردن صفحات؟
سلام
دوستان من تا حالا وایمکس نکرفتم.به نظرتون سرعت 128 به طور معمول چند کیلو بایت باidm هست.من adsl شاتل دارم 128 که روزانه سرعتش بالای 230 تا 250 است و شبا هم از ساعت 1 تا 8 صبح رایگانه! سه ماهه می گیرم حدودا 33 تومن. به نظرتون حالا کدمشون به صرفه تره از لحاظ هزینه می گم.
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
بچه ها من نميتونم بدون سوكس وارد فروم بشم. هم با كروم امتحان كردم هم با فايرفاكس. نميدونم مشكل كجاست. ولي هرچي هست فقط واسه منه انگار!!!!
نه هيچ فرقي نداره من اصلا اهل دانلود كردن فييلم و بازي و اينا نيستم ولي چند تا فيلم بهم گفتن دانلود كن دانلود كردم هم با تورنت هم به صورت مستقيم. سرعت خيلي خوبه فرقي با محدود نداره.
پينگ هم هيچ فرقي نداره
نه عزيزم. سرعت دانلود فيكس رو 16 هست. شبانه هم از 2 تا 6 صبح هست كه البته تو تعرفه ي پاييزه بوده. معلوم نيست ادامه داشته باشه.
معمولا شركت ها سرعت رو بالا مي بندن كه طرف زود ترافيكش تموم بشه كه بياد بخره. اينم يه سياسته.
وعلا تو حالت نامحدود هيچكس براي شما روي 128 همچين سرعتي رو نمي بنده. اگه هم ببنده مطمعنا خيلي گروون بايد بده!
128 ايرانسل خوب سرعتش كمه. اگه كسي اهل دانلود نباشه كار راه اندازه ولي واسه دانلود خوب قابل مقايسه با 230 نيست.
Last edited by Milad4171; 08-12-2012 at 19:23.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)