تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 863 از 966 اولاول ... 363763813853859860861862863864865866867873913963 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,621 به 8,630 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام

دوستان یه سوال دارم. از اونجایی که به خاطر کارکشتگی مدیر گروهمون همیشه ادامه انتخاب واحدم به حذف و اضافه میکشید
    تا حالا تو انتخاب واحد تنها 20 واحد برداشتم و اصولا اگه میخواستم بیشتر بردارم میفتاد به حذف و اضافه ( به همون دلایلی که گفتم )

حالا 10 روز از آخرین امتنحانمون میگذره ولی هنوز یه نمره اعلام نشده!
    حالا تو انتخاب واحد اومدم که دیگه این ترم با خیال راحت 20 و خورده ای واحدم رو تموم کنم که گفت "واحد انتخابی بیشتر از حد مجاز است!"
    به نظرتون به خاطر اون یک درسه که نیومده؟( معدلم هم بالای 18 ست و کلا شرایطش هست )
    حالا انتخاب با تاخیر شده و دسترسی به آموزش و مدیر گروه غیر ممکنه!
    به نظرتون علت چی میتونه باشه؟

با سپاس.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

حالا تو انتخاب واحد اومدم که دیگه این ترم با خیال راحت 20 و خورده ای واحدم رو تموم کنم که گفت "واحد انتخابی بیشتر از حد مجاز است!"
    به نظرتون به خاطر اون یک درسه که نیومده؟( معدلم هم بالای 18 ست و کلا شرایطش هست )
    منم مث شما هستم معدلم 19.40 ولی 20 واحد بیشتر برنداشتم یه درس سه واحدی هم هنوز نمرشو زحمت ندادن به خودشون که بزنن !
    ولی اصلا ربطی به اون درس نداره
    کلا سیستم داغون دانشگاه آزاد اینجوری هست
    کسانی که معدل الف میشن باید برن پیش همون مدیر گروه کارکشته یه نامه بده تا بتونن تا 24 واحد بردارن!
    منم هیچ ترمی این کارو نکردم
    چون حال و حوصله نامه و نامه بازی رو نداشتم !
    نمیدونم واقعا اینقدر برنامه نویسی این سیستم سخت بوده که نمیتونستن کاری کنن کسی که معدل الف میشه اتومات تا 24 واحد واسش باز بشه تا بتونه برداره !!!

3. 2 کاربر از manya-atashin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منم مث شما هستم معدلم 19.40 ولی 20 واحد بیشتر برنداشتم یه درس سه واحدی هم هنوز نمرشو زحمت ندادن به خودشون که بزنن !
    ولی اصلا ربطی به اون درس نداره
    کلا سیستم داغون دانشگاه آزاد اینجوری هست
    اتفاقاً ربطش به همون درسه هست. شما در صورتي مي تونيد بالاي 20 واحد بردارين كه معدل ترم گذشته تون بالاي 17 باشه و نه معدل كل. خوب معلومه وقتي همه نمرات شما اعلام نشده، نمي تونيد از اين آيين نامه استفاده كنيد.

5. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

دوستان یه سوال دارم. از اونجایی که به خاطر کارکشتگی مدیر گروهمون همیشه ادامه انتخاب واحدم به حذف و اضافه میکشید
    تا حالا تو انتخاب واحد تنها 20 واحد برداشتم و اصولا اگه میخواستم بیشتر بردارم میفتاد به حذف و اضافه ( به همون دلایلی که گفتم )

حالا 10 روز از آخرین امتنحانمون میگذره ولی هنوز یه نمره اعلام نشده!
    حالا انتخاب با تاخیر شده و دسترسی به آموزش و مدیر گروه غیر ممکنه!
    به نظرتون علت چی میتونه باشه؟

با سپاس.
    سلام.
    معدل ترم بايد بالاي17 باشه نه معدل كل.
    شما اگه با 24 تا اين ترم فارغ التحصيل ميشيد، بريد پيش متصدي رشته تون، يه فرمي هست پر كنيد، اونوقت فايل رو براتون باز مي كنه.
    Last edited by chekmate; 13-02-2014 at 00:45.

7. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

اتفاقاً ربطش به همون درسه هست. شما در صورتي مي تونيد بالاي 20 واحد بردارين كه معدل ترم گذشته تون بالاي 17 باشه و نه معدل كل. خوب معلومه وقتي همه نمرات شما اعلام نشده، نمي تونيد از اين آيين نامه استفاده كنيد.
    شرمنده دوست عزیز
    بنده 6 ترم معدل بالای 18 شدم ( هر ترم منظورم هست نه معدل کل! )
    تمام نمراتم هم اعلام شده بود
    ولی 20 تا که برداشته بودم
    میومدم یه 2 واحدی یا 3 واحدی دیگه بردارم
    سیستم ارور میداد که تعداد واحد ها بیش از حد مجاز است
    رفتم پرسیدم
    گفتن باید مدیر گروه نامه بده ببری آموزش تا تعداد واحدها رو ببرن بالا از طریق بخش کامپیوتر دانشگاه
    اون وقت میتونی 4 واحد دیگه برداری ...

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام دوستان
    من ترم قبل درس شبکه های کامپیوتری برداشته بودم که پاس نشد و این ترم هم همون درس شبکه + آزمایشگاه شبکه برداشتم که پیش نیاز آزمایشگاه هم درس شبکه هست.... این ترم هم مجبور شدم درس شبکه رو حذف کنم (به امتحانش نرفتم) ولی آزمایشگاهش رو پاس کردم... الان من نمیدونم آزمایشگاه جزو پاس شده ها حساب میشه یا اونم حذف میشه؟؟
    کسی اطلاعی داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنه..

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان
    من ترم قبل درس شبکه های کامپیوتری برداشته بودم که پاس نشد و این ترم هم همون درس شبکه + آزمایشگاه شبکه برداشتم که پیش نیاز آزمایشگاه هم درس شبکه هست.... این ترم هم مجبور شدم درس شبکه رو حذف کنم (به امتحانش نرفتم) ولی آزمایشگاهش رو پاس کردم... الان من نمیدونم آزمایشگاه جزو پاس شده ها حساب میشه یا اونم حذف میشه؟؟
    به احتمال خیلی زیاد حذف میشه ازمایشگاهتون چون دروس هم نیاز شدند حتما اون درس که امتحان ندادید رو باید پاس میکردید...

11. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام.
    خير حذف نميشه. اين هم آيين نامه‌اش:
    اصلاحيه ماده 23: در صورتيکه دانشجو از يک يا چند درس پيش نياز نمره قبولي کسب ننمايد و يا برابر مقررات در کلاسهاي درس يا دروس پيش نياز شرکت نموده اما سرانجام آنها را حذف نموده باشد مي تواند با نظر گروه، آن درس يا دروس را با درس يا دروس وابسته در يکي از نيمسال هاي بعد انتخاب و بگذراند. چنانچه نتواند در درس يا دروس پيش نياز نمره قبولي کسب کند يا آن را حذف نمايد درس یا دروس وابسته حذف نمي گردد.
    تذكر: دانشجو موظف به اخذ درس يا دروس پيشنياز مردودي در اولين نيمسالي كه ارائه شده مي باشد.

13. 3 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

این سایت تهران مرکز هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون بالا قسمت سامانه های پژوهشی رو میخوام برم باز کنم برا دانلود دستوراعمل نگارش پایان نامه. ولی سامانه های پژوهشی باز نمیشه اصلا. برا بقیه یاز میشه ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام سوال در مورد مرخصی بدون احتساب دارم می خوام مطمئن بشم لطفا اگه کسی اطلاعی داره بگه، پیشاپیش ممنون
    این مرخصی مگه اسمش مرخصی بدون احتساب در سنوات نیست؟ این یعنی نباید جز ترمهای تحصیلی حساب بشه دیگه آره؟
    حالا اگه کسی ورودی مثلا بهمن91 باشه ترم اول خود دانشگاه بگه کلاس تشکیل نمی شه مرخصی بدون احتساب بهش بده بعد مهر92 وارد بشه توی دانشنامش چی می نویسن همون ورودی 91 یا 92؟ (الان توی کارنامش اون ترم هست فقط نوشته مرخصی بدون احتساب)
    اگه بنویسن ورودی 91 که یعنی ترمش حساب شده آره ؟
    اصلا کلا چه طور مشخص می شه یه نفر مرخصی بدون احتساب داشته ؟باید توی مدرکش چیزی نوشته باشه یا نه باید از همون واحد دانشگاهی استعلام کنن ( مثلا برا کنکور و این چیزا)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •