تو شهر جدید اندیشه چیزی شبیه وایمکس ایرانسل هست چون تلفن نداریم. خود وایمکس ایرانسل هم اگه پوشش داشته باشه فرقی نداره.
تو شهر جدید اندیشه چیزی شبیه وایمکس ایرانسل هست چون تلفن نداریم. خود وایمکس ایرانسل هم اگه پوشش داشته باشه فرقی نداره.
دوستان، کلاً الان کدوم شرکت رو واسه تهران (منطقه 7) پیشنهاد میدید؟ من میخوام 1mg بگیرم!
امروز رفتم مخابرات که درخاست اینترنت 512 بدم.گفتند که دیگه به هیچ کس سرویس 512 نمیدند حتی به شرکت های دولتی.ایا بقیه استان ها هم همینطور بود؟
سلام دوستان
یه سوال دارم من از مخابرات اشتراک Adsl گرفتم.
گاهی اوقات دانلود رو میزنم با idm میبینم بعد از 1یا 2.3 ساعت قطع شد .یه علامت تعجب زرد ر وی اینترنت میخوره.
به نظر شما مشکل از مودم یا از مخابرات. دوستانی که از مخابرات اشتراک دارند اینطوریه اینترنتشون
اشتراک من 256kb نامحدود.
مشکل از مادر بورده.احتمالا یه قطعه با مودم تداخل داره.
البته نگران نشو این اشکال نرم افزاریه و معمولا راحت حل میشه.
ببین برق مودم قطع و وصل نمیشه
نه فقط اینترنت قطع میشه طوری که آدم فکر میکنه فشار رو مودم اومده. علامت تعجب میخوره اینترنت وصله اما نه سایت باز میشه و نه دانلود میشه بکنی.
نمیدونم یعنی ممکنه لینک ها خراب باشه. مثلا اگه لینک پرمیوم باشه اینطوری نشه؟؟
سلام خدمت دوستان.من میخوام برای خانه Adsl بگیرم.ولی نمیدانم از مخابرات بگیرم بهتره یا ISP.یکی بهمن گفت ای اس پی لینک رو
Share میکنه بین چند نفر و لی دیگری برعکس گفت.حالا به نظر شما کدوم ISP بهتره؟(شاتل. اسیا تک.ماهان نت.پارس انلاین و...)و در
ضمن اگر در منزل به سایت های بلوک شده برویم مثل facebook ایا خط کنترل میشود؟راهنمایی کنید.با تشکر
سلام دوستان
دو تا سوال کوچیک دارم خواهش میکنم پاسخ بدید
از بین اینا کدومشون واقعا سرویس نامحدود دارن؟ (128 نامحدود) واقعا نامحدوداا
شاتل - پیشگامان ارتباطات _ صبا نت
کدوم؟
و یه سوال دیگه اینکه شما باشین 128 نامحدود کدوم رو میگیرین؟(از بین فقط همینا)(به دلایلی دانلود شبانه ندارم پس 128 نامحدود میخوام)
با سلام به دوستان یک سوال داشتم.
من تا حالا سرویس های حجمی نداشتم ولی ایندفعه میخوام سرویس حجمی بگیرم فقط میخواستم بدونم اگه اهل وبگردی باشم ولی در طول روز دانلود نداشته باشم ماهی چند مگ از حجمم کم میشه (یک متوسطی هم از تجربه خودتون بگین ممنون میشم)
از هر isp سرویس بگیرین جز شاتل بدترین سرویس دهنده حال ایران هستش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)