تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 863 از 1045 اولاول ... 363763813853859860861862863864865866867873913963 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,621 به 8,630 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی نمیدونه وقتی که کل ورد قفل میشه وهیچی کارنمیکنه راه حلش چیه؟برای کسی تاحالا اتفاق نیفتاده؟؟؟
    از روی کیبرد اینطوری میشه که بچه ها وقتیکه بلد نیستن دکمه هارو میزنن این شکلی میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان.

سوالم در مورد Microsoft Office Word 2007 هستش.

چطوري ميشه چهار گوشه صفحه رو، روبان هاي کوچکي گذاشت (مثلا در هر گوشه يک مستطيل
    کوچک رنگي رو گذاشت). من چهار تا مستطيل رنگي (روبان) توي فتوشاپ ساختم و درون word وارد کردم
    ولي هر کاري ميکنم اين روبان ها پايين تر از گوشه ها مي افته و وقتي از صفحه پرينت گرفته ميشه هر چهار تا،
    از گوشه هاي صفحه فاصله دارند اما من مي خواهم مثل اين فاکتورهاي فروش به گوشه هاي صفحه کيپ بشود.

ممنوم.
    Last edited by Sunderlan; 10-07-2013 at 18:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه landscape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان.

سوالم در مورد Microsoft Office Word 2007 هستش.

چطوري ميشه چهار گوشه صفحه رو، روبان هاي کوچکي گذاشت (مثلا در هر گوشه يک مستطيل
    کوچک رنگي رو گذاشت). من چهار تا مستطيل رنگي (روبان) توي فتوشاپ ساختم و درون word وارد کردم
    ولي هر کاري ميکنم اين روبان ها پايين تر از گوشه ها مي افته و وقتي از صفحه پرينت گرفته ميشه هر چهار تا،
    از گوشه هاي صفحه فاصله دارند اما من مي خواهم مثل اين فاکتورهاي فروش به گوشه هاي صفحه کيپ بشود.

ممنوم.

سلام..

من خودم هر وقت بخوام عکسی رو insert کنم در جایی خاص، از تکست باکس استفاده میکنم

insert/ text box/draw text box

تکست باکس رو هر جایی که بخواین رسم میکنید، بعد داخل تکست باکس، insert picture می کنید

حالا کافیه برای تکست باکس، shape outline رو بزنید no out line...تکست باکس از بین میره و فقط عکس می مونه

این کار یه حسن داره که جای تصویرتون دقیقا همون جایی میشه که خودتون میخواین و جابجا هم نمی شه...

موفق باشید..
    Last edited by landscape; 10-07-2013 at 23:34.

4. این کاربر از landscape بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام..

من خودم هر وقت بخوام عکسی رو insert کنم در جایی خاص، از تکست باکس استفاده میکنم

insert/ text box/draw text box

تکست باکس رو هر جایی که بخواین رسم میکنید، بعد داخل تکست باکس، insert picture می کنید

حالا کافیه برای تکست باکس، shape outline رو بزنید no out line...تکست باکس از بین میره و فقط عکس می مونه

این کار یه حسن داره که جای تصویرتون دقیقا همون جایی میشه که خودتون میخواین و جابجا هم نمی شه...

موفق باشید..
    ممنونم دوست خوبم.

من این کار رو هم انجام دادم متاسفانه وقتی می خواهی پرینت بگیری رو کاغذ با فاصله زیادی می افته.

خودتون هم می تونید امتحان کنید مثلا عکسی رو به یکی از گوشه های صفحه کیپ کنید و سپس یه دونه پی دی اف
    از صفحتون بسازیدحالا برید روی علامت پرینت توی فایل پی دی افی که ساختید کلیک کنید توی preveiw که در داخل
    کادر نشون داده میشه هم کاملا مشخص هست که تصویر در گوشه صفحه کیپ نمیشه و هنگام پرینت هم با فاصله زیاد می افته.

لطفا شما و دوستان دیگر اگر راه کاری رو می دونید در اینجا بگویید.

ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه wolfomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    نماز روزه هاتون قبول
    کسی میتونه منو راهنمایی کنه ک چطوری میشه توی ورد یا اکسل نمودارهای زیر رو بکشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید ک چطوری میشه نمودارهای زیر رو کشید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by wolfomid; 12-07-2013 at 19:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض مشکل در به هم چسبیدن کلمات در ورد 2010 (فوری)

سلام

فایل ورد 2010 دارم که تمام حروفش به هم چسبیده. کسی می دونه چرا این اتفاق افتاده .؟ روی سیستم دیگه مشکل نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.
    من یه مشکلی دارم: فایل های وردی دارم که توی اونها از فونت علائم استفاده شده و علائمی مثل علیه السلام، و ... رو باهاش گذاشتم و روی دستگاه خودم هیچ مشکلی نداره ولی وقتی همین فایل رو با دستگاه دیگه ای که تمام فونت های دستگاه خودم رو داره باز می کنم، دچار مشکل می شم و به جای تمام یا بخشی از علائمی که با فونت Alaem گذاشتم، مربع نشون میده. به نظر شما چکار باید کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه landscape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام.
    من یه مشکلی دارم: فایل های وردی دارم که توی اونها از فونت علائم استفاده شده و علائمی مثل علیه السلام، و ... رو باهاش گذاشتم و روی دستگاه خودم هیچ مشکلی نداره ولی وقتی همین فایل رو با دستگاه دیگه ای که تمام فونت های دستگاه خودم رو داره باز می کنم، دچار مشکل می شم و به جای تمام یا بخشی از علائمی که با فونت Alaem گذاشتم، مربع نشون میده. به نظر شما چکار باید کنم؟
    سلام..

از این روش استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه...

فایلتون رو باز کنید و این آدرس رو برید

file/options/save

و در بخش preserve fidelity در قسمت embed fonts in the file رو تیک بزنید و گزینه ی embed characters used رو هم تیک بزنید

بعد ok کنید و فایلتون رو save کنید..

انشالله که حل بشه..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام..

از این روش استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه...

فایلتون رو باز کنید و این آدرس رو برید

file/options/save

و در بخش preserve fidelity در قسمت embed fonts in the file رو تیک بزنید و گزینه ی embed characters used رو هم تیک بزنید

بعد ok کنید و فایلتون رو save کنید..

انشالله که حل بشه..
    این روش رو امتحان کرده بودم، باز هم امتحان کردم ولی نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    من قصد دارم در ورد يك جدول ايجاد نمايم و در اين جدول برخي از خانه ها را پر كنم و برخي را خالي قرار دهم حالا چگونه مي توانم كاري كنم كه زماني كه كاربر جدول من را مشاهده مي كند تنها امكان نوشتن متن در خانه هاي خالي را داشته باشد و امكان ويرايش خانه هاي پر را نداشته باشد
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •