تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 863 از 1126 اولاول ... 363763813853859860861862863864865866867873913963 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,621 به 8,630 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه ویروس یابم eset هست و فعال نمیشه!گزینه 3 و4 رو فرمودید میتونین راجع بهش توضیح بدید؟!ضمنا چند بار هم روی ویندوز xp بلو اسکرین ظاهر شد و رو صفحه گزینه memory dumping اومد و 100 درصد شد و ویندوز ریستارت شد!علتش چی میتونه باشه؟!سیستمم هم ویروسی نیست؟! من قبلا روی سیستم قدیمیم هارد مکستور 40 گیگ ide داشتم که اصلا نه صدای خر خر میداد نه صدای قارد وتیک؟!چرا اون موقع هاردها کم صدا تر بودند؟!
    من همچنان منتظر راهنمایی تون هستم؟!!!!!!!!1
    در مورد صدای هارد دیسک بستگی به عوامل متعددی دارد .

1. یکی از علتهای ایجاد صدا ، حركت سريع Head Stack Assembly یا HSA در زمان Read/Write هست . در بعضي از مدلها مخصوصاً مدلهایی که سریع بودن در اولویت اول هست اين صدا زياد و در بعضي مدلهای دیگر مخصوصاً مدلهایی که مناسب برای آرشیو دیتا هستند ميزان این صدا كمتر هست .
    2. چزخش Spindle . بديهي هست كه هر چه rpm بالاتر باشد صداي آن بيشتر خواهد بود . همچنین هر چه قطر Platter بيشتر باشد صداي آن بيشتر خواهد بود.
    3. ساختار و نوع بدنه HDA كه میتواند صداي بيشتري از داخل به بيرون منتقل كند و يا اينكه تا حد زيادي ايزوله شده باشد .
    4. Case و نحوه قرار گيري هارد ديسك در آن . بديهي هست كه اگر محفظه نگهداري هارد ديسك استحكام كافي نداشته باشد ، از ورق مناسب و با ضخامت كافي استفاده نشده باشد ، پيچها بخوبی سفت نشده باشند میتواند تشدید کننده صدا و لرزش هارد دیسک باشد .

+++++

برای دسترسی به سرویسها جهت غیر فعال کردن آنهایی که باعث میشود در هنگام بیکاری ، هارد دیسک مشغول Read/Write باشد از مسیر زیر اقدام کنید (برای win7) .

Start Button -> Control Panel -> Administrative Tools -> Services

1 . برای غیر فعال کردن سرویس windows Search ، روی آن دابل کلیک کنید و سپس start up type را روی Disabled تنظیم کنید .
    2 . برای غیر فعال کردن سرویس Disk Defragmenter ، روی آن دابل کلیک کنید و سپس start up type را روی Disabled تنظیم کنید .
    3 . برای غیر فعال کردن سرویس windows Defender ، روی آن دابل کلیک کنید و سپس start up type را روی Disabled تنظیم کنید . همچنین از Control Panel روی windows defender کلیک کنید و از قسمت tools روی option کلیک کنید و تیک realtime protection و automatic scanning را بردارید . اینکار زمانی توصیه میشود که یک آنتی ویروس مناسب روی سیستمتان نصب شده باشد .
    4 . برای غیر فعال کردن Reliability Monitor از مسیر زیر اقدام کنید .

control panel -> Administrative -> Task Scheduler -> Task Scheduler library -> microsoft -> windows -> RAC -> select RacTask -> Action menu -> Disable

محتوای مخفی: Reliability Monitor 

Last edited by ata.royalfalcon; 08-04-2014 at 23:04.

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

در رابطه با بلو اسکرین وهارد ide سوال کردم چیزی نفرمودید؟!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در رابطه با بلو اسکرین وهارد ide سوال کردم چیزی نفرمودید؟!!!!!!!!
    در مورد هارد IDE پرسيده بوديد كه :

من قبلا روی سیستم قدیمیم هارد مکستور 40 گیگ ide داشتم که اصلا نه صدای خر خر میداد نه صدای قارد وتیک؟!چرا اون موقع هاردها کم صدا تر بودند؟!
    و در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب دادم كه هارد ديسكها مدلهاي متنوعي دارند و با توجه به خصوصياتهايي كه دارند گاهي اوقات صداي بيشتري توليد ميكنند و گاهي اوقات كم صدا هستند . به هر حال اگر نسبت به سلامتي هارد ديسك شك داريد ميتونيد smart status ها را چك كنيد .

BSoD هم علتهاي متفاوتي (هم نرم افزاري و هم سخت افزاري) دارد . از يك ويندوز ديگه و از آخرين ورژن درايور استفاده كنيد . از ويروسي نبودن سيستم مطمئن بشيد . براي مادربرد اگر بايوس جديدي هست با رعايت نكات ايمني آپديت كنيد . اگر مشكل برطرف نشد بايد تك تك اجزاء سخت افزار چك شوند . مثلاً چك كردن رمهاي سيستم با استفاده از memtest و يا اينكه با رم ديگري تست بشود و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

منظورتون از smart status چیه؟همون تب health در برنامه hd tune هست؟معمولا ارور بلو اسکرین بیشتر به خاطر چه مشکلی هست؟ضمنا قبلا هارد من مشکل ارور crc داشت که با تعویض کابل ساتا و وصل کردن کابل به ساتا 2 برطرف شد و الان تعداد ارورش 38 مورد هست که چند ماهی هست ثابت مانده!بنظرتون به خاطر این مشکل به هارد فشار نیامده؟شاید بلو اسکرین به خاطر همین موضوع باشد؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوستان بهترین نرم افزار برای فیکس کردن پارتیشن تیبل چیه ؟

مشکلی که دارم اینه که با دیلیت کردن یک پارتیشن ، سه تا پارتیشن های I , G , H هم دیلیت میشن خودکار! همونطور که در عکس پایین هم معلومه ایراد اصلی پارتیشن های بخش نارنجی هستن.
    اون دو تا قسمتی هم که با قرمز مشخص کردم اصلن وجود ندارن، درواقع 563.35 گیگیه همون ترکیب پارتیشنهای G و H هستش! و همینطور 50.27 گیگیه هم پارتیشن I هستش!
    الان اگر من یک پارتیشن رو دیلیت کنم همشون دیلیت میشن... چندبار تاحالا مجبور به Recover پارتیشن ها شدم. بهترین راه حل چیه؟ نیاز به f-disk هست ؟
    برای این هارد یک ترابایتی چندتا پارتیشن توصیه میکنید؟

باسپاس../.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتون از smart status چیه؟همون تب health در برنامه hd tune هست؟معمولا ارور بلو اسکرین بیشتر به خاطر چه مشکلی هست؟ضمنا قبلا هارد من مشکل ارور crc داشت که با تعویض کابل ساتا و وصل کردن کابل به ساتا 2 برطرف شد و الان تعداد ارورش 38 مورد هست که چند ماهی هست ثابت مانده!بنظرتون به خاطر این مشکل به هارد فشار نیامده؟شاید بلو اسکرین به خاطر همین موضوع باشد؟
    منظورتون از smart status چیه؟همون تب health در برنامه hd tune هست؟
    يكي از راههاي چك كردن smart status همان Health برنامه HD Tune هست .

معمولا ارور بلو اسکرین بیشتر به خاطر چه مشکلی هست؟
    قبلاً هم گفتم كه اين مشكل هم ميتواند نرم افزاري باشد (مثلاً يك درايور نامناسب) يا يك مشكل سخت افزاري باشد كه بايد تمام موارد را چك كرد .

ضمنا قبلا هارد من مشکل ارور crc داشت که با تعویض کابل ساتا و وصل کردن کابل به ساتا 2 برطرف شد و الان تعداد ارورش 38 مورد هست که چند ماهی هست ثابت مانده!بنظرتون به خاطر این مشکل به هارد فشار نیامده؟شاید بلو اسکرین به خاطر همین موضوع باشد؟
    اگر الان ديگه BSoD نداريد احتمالاً علت از همين موضوع بوده . فكر نميكنم مشكل از طرف هارد ديسك بوده چون ميگيد كه به پورت SATAII (كه احتمالاً مربوط به كنترلر اصلي ميشه) متصل كرديد و مقدار CRC Error ثابت مونده . بعضي از مادربردها براي افزايش تعداد پورتهاي SATA از كنترلرهاي جداگانه اي استفاده ميكنند كه گاهي اوقات باعث ايجاد CRC Error ميشوند (كه چند موردي ديدم) .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

و یا خرابی در پارتیشن تیبل البته به شرطی که هارد سالم باشه
    نتایج HD Tune که هیچ مشکلی رو نشون نمیده

چطور میتونم بفهمم مشکل از پارتیشن تیبل هست ؟ چطور میتونم درستش کنم؟

تشکر ...
    Last edited by ahmad72; 09-04-2014 at 15:21.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مشکلی که دارم اینه که با دیلیت کردن یک پارتیشن ، سه تا پارتیشن های I , G , H هم دیلیت میشن خودکار! همونطور که در عکس پایین هم معلومه ایراد اصلی پارتیشن های بخش نارنجی هستن.
    اون دو تا قسمتی هم که با قرمز مشخص کردم اصلن وجود ندارن، درواقع 563.35 گیگیه همون ترکیب پارتیشنهای G و H هستش! و همینطور 50.27 گیگیه هم پارتیشن I هستش!
    الان اگر من یک پارتیشن رو دیلیت کنم همشون دیلیت میشن... چندبار تاحالا مجبور به Recover پارتیشن ها شدم. بهترین راه حل چیه؟ نیاز به f-disk هست ؟

باسپاس../.

راه های زیادی است ابزار fix mbr در hiren boot cd است از طریق بوت ویندوز سون و XP هم میتونید بکنید اینکارو

البته شما میتونید همین پارتیشن ها رو با یک نرم افزار مدیریت پارتیشن مثل paragon partion پارتیشن هاشو ایجاد کرده و logical درست کنید برای دیلیت کردن پارتیشن نباید مشکلی برای پارتیشن های دیگه پیش بیاد و این به تعداد پارتیشن مربوط نیست چطوری دیلیت میکنید پارتیشن رو ؟
    Last edited by EXTREME; 09-04-2014 at 15:23.

11. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نتایج HD Tune که هیچ مشکلی رو نشون نمیده

چطور میتونم بفهمم مشکل از پارتیشن تیبل هست ؟ چطور میتونم درستش کنم؟

تشکر ...
    از کل اطلاعات هارد بکاپ بگیرید و با نرم افزار Fix mbr که در نرم افزار hiren boot cd است اقدام کنید

13. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

باسپاس../.

به نظر من 3تا از پارتیشن ها را از چپ به راست به primary تبدیل کنید (3 پارتیشن بعد از ویندوز در disk managment) و بقیه پارتیشن ها را هم به 2 پارتیشن logical تبدیل کنید.

15. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •