مگه میشهاخر من اعصابم از این خراب میشه که سرعت بیشتر دوستان بنده با 128 نامحدود اندیشه 120 تا 130 است.
بعد سرعت ما 30![]()
اون سرعت ها برای محدود هست نه نامحدود
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مگه میشهاخر من اعصابم از این خراب میشه که سرعت بیشتر دوستان بنده با 128 نامحدود اندیشه 120 تا 130 است.
بعد سرعت ما 30![]()
اون سرعت ها برای محدود هست نه نامحدود
![]()
دوست عزیز خودم براشون ثبت نام کردم.خودم براشون مبلغ پرداخت کردم.خودم باشون فرم پرکردم.از من مودم خریدن.خودم نصب کردم.
سرعت سرویسشون با 128 نامحدود 120 تا 130 است.
چند بار خواستم بگم به پشتیبانی .
گفتم بی خیال نامردی هست.
با تشکر.
هادی
چی بگم, جز اینکه خوش بحالشوندوست عزیز خودم براشون ثبت نام کردم.خودم براشون مبلغ پرداخت کردم.خودم باشون فرم پرکردم.از من مودم خریدن.خودم نصب کردم.
سرعت سرویسشون با 128 نامحدود 120 تا 130 است.
چند بار خواستم بگم به پشتیبانی .
گفتم بی خیال نامردی هست.(طرف 128 با 8 گیگ در ماه رو باید 22500 بده) چرا ما از این شانس ها نداریم
![]()
آره میگیره . اگه بیان برا نصب 15 تومن اگه نیان و تلفنی راهنمایی کنن یا نکنن 5 تومن(یعنی در هر صورت 5 تومن میره تو پاچت!). البته من کارت طلایی داشتم 10 تومن تخفیف گرفتم یعنی اون 5 تومنم ندادم 5 تومن دیگم از هزینه ی سرویسم کم شد. هر کاربر یه پیج داره ( my.shatel.ir) که همه کار و از اون تو میتونه انجام بده (تمدید و خرید ترافیک و ...) و هر پیغامیم داشته باشیم اونجا میاد مثل دلیل قطعی یا ترافیکی که به مناسبتای مختلف هدیه میدن و از این جور پیغاما. گفتم که من از قبل tp -link داشتم بعد یه وایر لس Zyxel گرفتم. مشکل خاصی نداشتم تو اون مدت .
Last edited by soosmar_asl; 29-01-2011 at 20:30.
می خوام 2 تا پست اینجا بذارم که شاید زیاد ربطی به تاپیک adsl نداشته باشه اما عین بمب صدا میکنه !
از اونجایی که خیلی از دوستان به خاطر سرعت پایین دانلود بعضی از فایلهای تورنت سراغ این روش دانلود نمیرن و همیشه لینک مستقیم رو ترجیح میدند این 2 تا مطلب رو با تشکر از 2 تا دوست عزیز تو سایت 9movies که زحمتش رو کشیده بودند + یک سری توضیحات اضافه خودم خدمتتون عرض میکنم امیدوارم کمک بزرگی برای دانلود سریع فایلهای تورنت باشه. حتی فایلهایی که فقط 1 دونه سید دارند !!!
اما نکته اول رو که آقای jig مطرح کرده بودند و محبت کردند فایل متنی رو هم برای دانلود فرستادند براتون مطرح میکنم .
وقتی شما از تورنت دانلود میکنید در اصل دارید تکه های فایل رو از کامپیوتر های شخصی دیگه دریافت میکنید . بعضی اوقات هم یه سری از تورنت ها سرور هم دارند یعنی علاوه بر کامپیوترهای شخصی اومدن یک نسخه از فایل رو توی یه سرور هم قرار دادن که این کار باعث میشه ماها با سرعت خیلی بیشتر و اطمینان بیشتر از حذف نشدن تورنت اون فایل رو دریافت کنیم ...
حالا سوال پیش میاد مثلا وقتی دارین یه فایل رو دریافت میکنین از کجا تیکه های فایل تو کامپیوتر های مختلف پیدا میشن و چطور کامپیوترهای دیگه با پیدا کردن سیستم ما میتونن ازمون دانلود کنند ...
این کار توسط ترکر ها انجام میشه ... Trackers ... ترکر مثل یه کامپیوتر سرور میمونه که کارش به طور ساده ارتباط دادن سید دهنده ها به گیرندگان فایل تورنت هست و کار اضافه دیگه ای مثل کنترل نوع تورنت یا اسم تورنت هم انجام نمیده .. کارش فقط ارتباط دادنه ... یعنی وقتی یه فایل تورنت رو میگیرید و شروع به دانلود میکنید اون فایل چند تا ترکر داره که مثل یه روتر مسیر یابی میکنه و مثلا شما رو به 50 تا سید دهنده وصل میکنه ...
تعداد ترکر ها برای هر فایل تورنت محدوده .. مثلا ممکنه فیلم titanic که تورنتش رو از سایت pratebay می گیرین 10 تا ترکر داشته باشه یعنی 10 تا ارتباط دهنده. تعداد اینها و اینکه هر فایل چه ترکرهایی داره بیشتر یه چیز تجاریه ... اما یه سری ترکر های عمومی هستند که ما میتونیم به تورنتمون اضافه کنیم ... این ترکر ها ممکنه همشون فعال نباشن و در طول زمان خیلیها ممکنه دیگه سرویس ندن اما در حالت کلی با اضافه کردن اونها به لیست ترکرها سرعت دانلود حتی با سید کم ممکنه افزایش پیدا کنه چون مثل این میمونه که کانالهای ارتباطی رو افزایش بدیم.
این افزایش بعضی اوقات خیلی کمه و بعضی اوقات معجزه میکنه مثلا سرعت از 20 کیلو بایت به 100 کیلو بایت میرسه !
برای اضافه کردن ترکر ها
داخل برنامه تورنت روی فایل مورد نظر کلیک راست کنید و properties رو بزنید. لیست trackers رو تو همون صفحه میبینید... به انتهای لیست ترکر ها برید و یک خط فاصله خالی بذارید ...فایل متنی که لیست ترکر های جدید هست رو دانلود کنید و در زیر همون لیست paste کنید ...
توجه داشته باشین که بین هر ترکر با ترکر بدی باید حتما یک خط فاصله یا جای خالی باشه به این صورت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه رو ری استارت کنید و از سرعت بالاتر لذت ببرید .
این هم لیست ترکر ها - با تشکر از کاربر سایت 9movies - که میتونید همش رو به ترکرهای هر فایل اضافه کنید و یادتون باشه این روش همیشه معجزه نمیکنه اما موثره .
*** این نکته رو هم اضافه کنم که سایت دوست داشتنی piratebay فیل تر شده اما به سادگی با روش https قابل استفاده هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by birak; 29-01-2011 at 23:06.
من 1 مگ نامحدود داشتم از اندیشه ، سرعتش با 128 ، 1 گیگ هیچ فرقی نداشت![]()
و اما تکنیک دوم که معجزه میکنه !
تبدیل مجانی تورنت به لینک مستقیم !
با تشکر از The CatalysT که این سایت مجانی رو معرفی کردند . باید خدمتتون عرض کنم که تازگی ها یک سری سایت تو اینترنت این خدمات رو به صورت پولی ارائه میدن یعنی شما تورنت مورد نظر رو انتخاب میکنید و اینها فایل مورد نظر رو به صورت لینک مستقیم برای دانلود در اختیار شما قرار میدن .
اما این سایت فعلا مجانیه و دوستانی که با سرعت پایین تورنت مشکل دارند یا تورنتشون سید پایینی داره میتونند به سادگی با استفاده از لینک مستقیم و IDM با قابلیت resume و حداکثر سرعت دانلود کنند .
حتی تورنتی که فقط یه دونه سید داره با این روش با حداکثر سرعت با IDM دانلود میشه !
روش کار :
اول باید مگنت تورنتتون رو پیدا کنید . مگنت به همون لینک دانلود تورنت میگن که انتهای آدرسش باید به torrent. ختم بشه. مثلا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [2010]DvDrip[Eng]-FXG.6131948.TPB.torrent
اگه مگنت رو از سایتی گرفتین که مثل piratebay به صورت https باز شد باز هم ایرادی نداره .
برای پیدا کردن این آدرس کافیه روی لینکی که برای دانلود فایل تورنت توی سایت هست کلیک راست کنید و تو قسمت properties قسمت URL این آدرس رو میبینید که به طور کامل باید اون رو کپی کنید .
حالا به سایت زیر برین :
اول ثبت نام کنید . ثبت نام بسیار بسیار ساده و مجانیه البته این سایت سرویس پولی هم داره که ما فعلا نیازی بهش نداریم ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ثبت نام فقط 2 چیز می خواد . یکی آدرس ایمیل و دیگه رمز ... رمز رو هر چی دلتون میخواد انتخاب کنید هیچ ربطی به رمز ایمیلتون نداره و رمز عبور سایت هست .
بعد از ثبت نام log in بشین .
حالا آدرس مگنت تورنتتون رو تو کادر بالای صفحه کپی کنید و دکمه get رو بزنید .
تو صفحه ی که باز میشه محتویات تورنتتون رو میتونید ببینید که مثلا شامل خود فیلم و زیرنویس انگلیسی هست و مثلا اگه زیر نویس انگلیسی رو نمیخواین میتونید تیکش رو بردارید . در ضمن اگر حجم فایلتون کمتر از 100 مگابایت باشه میتونید گزینه ای رو انتخاب کنید که فایلتون رو به صورت zip فشرده میکنه و لینکش رو براتون ارسال میکنه .
حالا کلید سمت راست همون صفحه رو بزنید یعنی initiate bitorrent transmission... چون کاربر مجانی هستیم درخواستمون تو نوبت قرار میگیره و معمولا ظرف چند دقیقه تا حداکثر چند ساعت فایل تورنت مورد نظر به صورت لینک مستقیم در میاد که به سادگی قابل استفاده در IDM با قابلیت resume هست ..
یه گزینه هم تو صفحه نمایش داده میشه به نام email alert me when available که با تیک زدنش وقتی لینک حاضر شد با ایمیل بهتون خبر بدن ...
در این صورت لینک مستقیم دانلود براتون ایمیل میشه ...
اگر ایمیل نشد به سادگی با log in شدن تو سایت به اکانتتون وارد میشید و به قسمت home برین. اگر لینک آماده باشه کلمه available جلوش نوشته میشه و با کلیک رو هر قسمت فایل تورنت میتونید دانلود رو با سرعت فضایی شروع کنید و لذتش رو ببرید !!! توصیه میکنم 5 دقیقه بعد از اضافه کردن مگنت یه سری به گزینه home بزنید چون بعضی اوقات خیلی سریع لینک دانلود مستقیم آماده میشه ...
اما چند تا نکته که باید یادتون باشه :
1- لینکهایی که این سایت درست میکنه تقریبا مثل لینکهای mediafire هست . یعنی شما فقط 24 ساعت برای دانلود فایل فرصت دارید و چون کاربر مجانی هستید بعد از 24 ساعت لینکتون حذف میشه . پس بهتره تورنتهایی رو مستقیم کنید که بشه تو یک شب همش رو دانلود کرد و بیش از حد بزرگ نباشن . تورنتهای حجیم رو که بیشتر از 24 ساعت دانلودشون طول میکشه اگر پارت به پارت باشند مثلا تورنت از 40 تا فایل rar با حجم 100 مگ تشکیل شده باشه می شه بعد از 24 ساعت با get کردن همون مگنت قبلی ادامه داد چون مثلا به همون تعداد 40 تا پارت لینک مستقیم درست میشه و مثلا شما ظرف 24 ساعت اول 15 تاش رو دانلود می کنید و با گرفتن لینکهای مستقیم جدید از پارت 15 به بعد رو میگیرید . پس هر وقت فایل تورنتتون چند تکه بود میتونید هم تک لینک مستقیم بگیرید و هم چندین لینک مستقیم . برای فایلهای معمولی تک لینک بهتره و برای فایلهای خیلی بزرگ چندین لینک مستقیم به روشی که گفتم مفید تره .
2- هر کاربر در هر روز تا 10 گیگ تورنت رو میتونه مستقیم کنه اما باز هم تاکید میکنم بهتره فایلی رو با این روش مستقیم کنید که با idm بشه ظرف 24 ساعت دانلودش کرد چون اگه وسط کار بعد از 24 ساعت دانلود قطع بشه واقعا ستمه !
3- لینک مستقیمی که این سایت تولید میکنه فقط خودتون میتونید استفاده کنید و مثلا مکان پذیر نیست 3 نفر از همون لینک دانلود کنند و هر کس باید جداگانه مگنت خودش رو مستقیم کنه .
باز هم از آقای The CatalysT که این سایت عالی رو معرفی کردند و در این زمینه راهنمایی کردند تشکر میکنم .
خوش باشید و این روش رو به همه عاشقان تورنت آموزش بدید و اگه از تورنت استفاده میکنید صفحه قبل رو هم حتما بخونید !![]()
Last edited by birak; 30-01-2011 at 03:30.
128 نامحدود شاتل سرعت شب و روز یکی بده ببینیم چه خبره!
من خبر خط 3 شاتل رو دارم (حاج حسن) شبا معمولا سرعتش 30 هست !
خط 4 شاتل کسی نبود؟!
من سرعتم مدت مدیدیه که ثابته روزا 90-120 شبا 50-120!!! کلا شبا 1 الی 1.7 گیگ دانلود میشه ولی پینگش ... !یهو یک ساعت میشه 200 بعد میشه 400 کلا سینوسی کار میکنه پینک(البته پینگ رو تو سرور اکراینی تست کردم چون فقط اونجا واسم مهمه)
شاتل 128 اطلاع رسانی کنید!
Last edited by foa.neh; 30-01-2011 at 00:50.
من خیلی وقت اینجا سر نزدم میخواستم بدونم الان وضعیت کدوم ISP بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)