5700 xpess music
code:0515768
rm230
ورژن آخری که بشه توش فارس اس ام اس داد وگرفت
بعدا باید فاییلی رو که دادید مثل برنامه های معمولی اینیستال کرد یکم توضیح مدید(چه قدر بی سوادم)
5700 xpess music
code:0515768
rm230
ورژن آخری که بشه توش فارس اس ام اس داد وگرفت
بعدا باید فاییلی رو که دادید مثل برنامه های معمولی اینیستال کرد یکم توضیح مدید(چه قدر بی سوادم)
منم از اپدیت کردن هیچی حالیم نمیشه
به شما هم پیشنهاد میکنم اگر گوشیتون مشکل جدی چیزی داره اپدیت بنین
وگرنه من بردم دادم بیرون واسم 5.11 اپ کردن هیچ فرقی م نمیکرد
اگرم شما خواستین اپ کنین بدین بیرون واستون با 3 تومن اپ میکنن
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم.
زیر گوشیمو میچرخونم رو دوربین، دوربین باز نمیشه. میرم رو موزیک دوربین باز میشه. کلا قاطی کرده.چکار کنم؟
سلام
سوالی دارم سوالی دارم نمیدونم چرا وقتی به کسی زنگ میزنم و یا کسی تماس میگیره صداش نمیاد البته اون صدای من را متوجه میشود ولی احساس میکنم خود گوشی مشکل داره ولی وقتی میزارم روی اسپیکر همه چی درسته یعنی بلند گو خود گوشی خراب شده ؟ کسی میدونه دقیقا چه مشکلی داره مال شما هم اینطوری شده و حدودا چقدر هزینه داره
مرسی
من هر وقت گوشیم قاط میزنه اول فرمت میکنم
اکثرا هم با فرمت حل میشه
شما هم فرمت بکن اگه نشد ببر تعمیر گاه واست اپدیت بکنه و بازم نشد ببینه شاید مشکل سخت افزاری باشه
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
شما هم فرمت بکن شاید حل شد
میکرفون گوشی که درسته
چون میگین وقتی رو اسپیکره صدارو منتقل میکنه
شایدم یک نرم افزار صبط مکالمه ای چیزی دارین که اختلال ایجد میکنه
کلا اولین کار وقت مشکل تو گوشی های سیمبیان فرمت کردنه
سلام
از شا ممنون هستم برای راهنمائی با این کار هم درست نشد البته آیا منظور شما از فرمت کردن همونی است که باید از general و بعد factory setting است باید انجام داد چون از این طریق این کارو کردم
و اینجا تاپیکی زدم برای این کارخیلی ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداحافظ
Last edited by jojonice; 17-01-2011 at 09:23.
سلام_من كوشي5700دارم ميخواهم فارسي نويسش كنم لطفا راهنماييم كنيد
باید آیمل یک گوشی زبان فارسی دار رو داشته باشی و از طریق سات نوکیا گوشی رو بصورت اورجینال زبان فارسی رو هم براش فعال کنی ( از طریق اپدیت گوشی)
سلام من گوشی 5700 رو خیلی وقته که دارم یه بار آپدیتش کردم به ورژن 3.83.1 فارسی و الان دارم ازش استفاده میکنم فقط یه مشکل داره که وقتی با برنامه یا بازی جاوا کار میکنم شارژ باطری زود تموم میشه
میخواستم اپدیتش کنم ولی سایت رسمی نوکیا هنوزم آپدیت بالاتر 3.83.1 واسه فارسی نداره چیکار کنم؟
ورژن 5.11 فارسیه؟ البته من فقط واسه اس ام اس از زبان فارسی استفاده میکنم
-- میشه یا نه؟
سلام
شما مطمئنی فقط موقع کار با بازی جاوا و برنامه ها باتری خالی میشه؟
منظورم اینه که شاید مشکل از باتریه
خود باتری مشکل داره
من 5.11 اپ کردم و فارسی داره
ولی اول مطمئن شو که باتری مشکلی نداره بعد مستر ریست بکن بعد اگه نشد اپ بکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)