والا اگه یه بازی درست وحسابی بود می گفتم اگه بازی سالم ودرست نصب شده باشه محتملترین دلیلش می تونه آپگرید نبودن گرافیک باشه ولی در مورد این سری بازیها؟؟
حالا دیگه خود دانی...
والا اگه یه بازی درست وحسابی بود می گفتم اگه بازی سالم ودرست نصب شده باشه محتملترین دلیلش می تونه آپگرید نبودن گرافیک باشه ولی در مورد این سری بازیها؟؟
حالا دیگه خود دانی...
سلام من مي خوام silent hill رو بازي كنم اما error ميده ميگه اين فايل پيدا نشد و بازي اجرا نميشه : d3dx9_38.dll
مي خواستم ببينم كسي اين بازي رو تو سيستمش نداره و اين فايل رو برام آپ كنه ؟
دوست عزیز تو سیدی نصب بازی DirectX رو نصب کن درست میشه .
یا برو این سایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سرچ بزن اونجا پیدا میشه .
این همه صرف دانلود directx کردم، و نصبش کردم امّا درست نشد!!!!
آخه چرا اینطوریه!
بازی سنگین مانند gta رو به راحتی اجرا می کنه.امّا این بازی ...
با سلام من بازی DAWN OF WAR 2 رو نصب کردم وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم این ارورو میده
application load error 3:0000065438
ممنون می شم کسی کمک کنه
سلام،
من یه کم خنگم!
میشه دقیقتر بگین دقیقا کدوم قسمت هست؟
متشکرم.
یعنی روی my computer راست کلیک کن و برو توی propeties بعد hardware سپس device manager بعد sound video,game controller و در آخر unimodem half deplux audio device رو disable کن...خلاص![]()
سلام
من تو سیستم قبلیم وقتی کرایسیس بازی میکردم اگر در حین بازی تنظیمات رو تغییر میدادم تو بازی به مشکل بر میخوردم مثلا گرافیک خوب نمایش داده نمیشد یا سرعت کم میشد...وقتی رو حالت اولیه هم میرفتم درست نمیشد.
سیستم قبلیم
e4300
8600gt
2 gig ram
الان هم تو سیستم جدیدم یه ورژن دیگه از کرایسیس رو نصب کردم وقتی تنظیمات رو تغییر دادم و بعد دوباره به حالت اول هم که برگردوندم همین مشکل رو داشت
این مشکل بیشتر موقعیه که میخوام لود کنم.
هر چند ثانیه یکبار بازی می ایسته یا مثلا گرافیک رو خیلی ابتدایی نشون میده
من این مشکل رو فقط با کرایسیس دارم.
Q9400
4870hd
4 gig ram
با سلام متاسفانه هيچ فولدر يا فايلي به اين نام نيست
البته يه كرك رجيستري توي سي دي رد آلرت هست كه وقتي اون رو اجرا مي كنيم ارور مي ده
واقعا تو ش موندم چه كار كنم لطفا راهنمايي كنين
دوست من این یه امر کاملا عادیه خود من و به احتمال خیلی زیاد تمام بچه ها این مشکل رو با این بازی دارند چون موتور این بازی در مقایسه با تمام بازیهای دیگه فوق العاده سنگینه و اگه در حین بازی شما گرافیک رو بخواهید از حالت low یا medium به high یا very high ارتقاء بدی تمام ابجکتها به طور کامل لود نمیشه(البته در حین بازی ممکنه متوجه نشی ولی اگه از بازی خارج و دوباره بازی رو اجرا کنی تغییر سطح گرافیک بازی کاملا مشهوده)...
بهترین راه برای شما برای اینکه بتونی تنظیمات بازی رو بدون مشکل دست کاری کنی همون توی منوی اولیه بازی قبل از لود شده بازیه و گرنه همین طور که گفتم در حین بازی نمیشه زیاد با تنظیمات واقعا سنگین گرافیگ این بازی زیادشوخی کرد به نحوی که اگر زیاد تنظیمات رو بالا و پایین کنی حتی ممکنه سیستم کرش کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)