سلام من هم دقیقا همین مشکل رو واسه فعال کردن طرح قرمز داشتم.
فقط پیغام میداد که تا 24 ساعت دیگه فعال میشه. چند ساعت بعد که امتحان میکردم میگفت شما درخواست تغییر تعرفه دادید. لطفا بعدن امتحان کنید.
بعد از 5 روز خودش فعال شد!
سلام من هم دقیقا همین مشکل رو واسه فعال کردن طرح قرمز داشتم.
فقط پیغام میداد که تا 24 ساعت دیگه فعال میشه. چند ساعت بعد که امتحان میکردم میگفت شما درخواست تغییر تعرفه دادید. لطفا بعدن امتحان کنید.
بعد از 5 روز خودش فعال شد!
ایرانسل دیگه اینترنت رایگان نداده؟ به نظرتون واسه عید میده؟
بعییده
چرا ما ایرانیا همش رایگان میخوایم
سلام.
اینترنت ایرانسل چه جوریه؟ من تازه خریدم نمی دونم
اول سایت گوگل رو باز می کنه ولی وقتی می خوام برم یه سایت های دیگه، ارور می ده یا گوشیم خاموش روشن می شه !!
همه سایتی رو باز می کنه ؟ مثلا می شه ایمیل هم چک کرد ؟
تقریبا مثل اینترنت خونگی هستش
ولی چون گوشی قدرت زیادی نداره نمیتونه صفحات خیلی سنگین را باز کنه
معمولا صفحاتی که به صورت wap هستن باز میکنه......
بله ایمیل هم چک میشه کرد
اصلا gprs برای همین جور کاراست نه برای دانلود کردن یه بازی 3 گیگابایتی![]()
ممنون ولی من ایمیل هم نمی تونم باز کنم. گوشی ریست می شه
یعنی برای یاهو یا جیمیل چه آدرسی رو وارد کنم که با wap باشه؟
خبر سايت تابناك در مورد ايرانسل و نظرات بينندگان خبر.البته بسياري از مسائل سانسور شده من خودم يه مطلب در دفاع از ايرانسل نوشتم كه نصفش رو سانسور كردن
بروز اختلال فني در شبكه «ايرانسل»كد خبر: ۶۲۶۱ تاريخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۲۰ بهمن ۱۳۸۶ تعداد بازديد: ۴۳۷۷
برخي از مشتركان تلفن همراه اپراتور دوم «ايرانسل» از امروز دچار مشكل شديد شدهاند و هيچ گونه امكان تماسي براي آنها وجود ندارد.
به گزارش فارس، از امروز صبح برخي از مشتركان تلفن همراه بويژه در محدوده ميدان فردوسي و خيابان جمهوري با جمله " no access " مواجه شدهاند و به هيچ عنوان امكان تماس و يا برقراري تماس از سوي مشترك ديگر وجود ندارد.
اپراتور دوم تلفن همراه بيش از 7 ميليون مشترك در كشور دارد كه بيش از 80 درصد آن اعتباري است.
معاون فني ايرانسل از حل مشكل مشتركين خبر داد
در همين حال، معاون فني شبكه ايرانسل گفت: قسمت اعظم مشكل پيش آمده در شبكه ايرانسل در محدوده ميدان فردوسي حل شده است.
علياصغر عيني پور در پاسخ به پيگيريهاي خبرنگار فارس در مورد مشكل بوجود آمده در شبكه ايرانسل طي امروز، اظهارداشت: اين مشكل كه از صبح امروز در محدوده مركزي شهر رخ داده بود به دليل به روزرساني شبكه و برخي از سايتهاي bsc بود.
وي با بيان اينكه اين مشكل به طور موقت و تنها در محدوده ميدان فردوسي رخ داده بود، تاكيد كرد: تا پايان وقت امروز مشكل به طور كامل برطرف ميشود.
امروز در منطقه فردوسي مشتركان ايرانسل با «no access» روبهرو شده بودند. ايرانسل حدود هفت ميليون مشترك دارد كه بيش از 80 درصد آن اعتباري است.
نظرات كاربران:
▪ سلام
من در حدود یک سال است که مشترک ایرانسل هستم. دو سه ماه اول با اینکه مناطق تحت پوشش کم بود ولی خوب آنتن می داد به تدریج که مشترکین زیادتر می شدند کیفیت شبکه پایین تر می امد. بطوری که شب ها امکان sms فرستادن وجود نداره، به سختی میشه تماس گرفت و وسط مکاله قطع نشه، یا اینکه در حین مکالمه برگشت صدا نداشته باشی...
بهتره که مسولین ایرانسل بجای این همه تبلیغات به فکر کیفت شبکه باشند
▪ با سلام - من مشترک سیم کارت اعتباری ایرانسل هستم و یک سیم کارت باصطلاح هدیه هم دریافت کرده ام ولی اصلاً از کیفیت شبکه اپراتور راضی نیستم و Gprs در اکثر نقاط کشور وجود ندارد و فقط در تهران یا مراکز استانها برقرار است و زمانیکه میخواهیم با مرکز امور مشترکین ایرانسل تماس بگیریم حداقل 5 دقیقه باید انتظار کشید و پاسخگوها اغلب طوطی وار، تماس گیرندگان رو راهنمایی می کنند و از دادن پاسخ منطقی و درست طفره می روند. خلاصه می شود گفت ((ایرانسل)) از لحاظ آنتن دهی و ارائه خدمات به مشترکین بسیار ضعیف عمل کرده و البته در بحث تبلیغات بسیار حرفه ای و موفق بوده!!!
▪ پوشش ایرانسل در حال گسترشه و خیلی خوبه ولی کیفیت پوشش شبکه روز به روز ضعیف تر می شه. امکان نداره در طول صحبت کردن چند بار با قطعی مواجه نشیم که البته قبل از قطعی حدود هفت هشت ثانیه سکوت مهمون خطوط ایرانسل میشه.
من از شهرستان آران و بیدگل استان اصفهان هستم. جالبه بدونید این اتفاقات در حالی برای من می افته که آنتن ایرانسل خونه همسایه ما نصب شده!
▪ چند روز است که به هیچ عنوان تماسی برقرار نمیشود و متاسفانه ایرانسل اصلا پاسخگو نیست جالب اینجاست که برای سیم کارت دائمی مبلغ 150 هزار تومان از ما گرفتند و حالا آنرا 70 هزار تومان خودشان میفروشند.بارها سعی کردم که شماره خودم را بگیرم ولی موفق نشدم.سکوت سازمان های مسئول در مقابل این همه بی احترامی به مشتری سوال بر انگیز نیست؟همیشه حق با مشتری است
▪ وقتی سیم کارت .بدون پشتوانه وارد بازار بشه و قیمتش از 1 میلیون تومان به 7 هزار تومان برسد .از این بدتر نیز میشود.
▪ اينجانب از جمله افرادي هستم كه در روز اول ثبت نام ايرانسل دو خط براي همسر و دخترم گرفتم. از آنجايي كه فكر ميكردم ايرانسل ميتواند يك شركت نمونه باشد اقدام به تبليغ بيجا نمودم و باعث گمراهي ديگران شدم و هم اكنون مورد غضب فاميل و دوستان هستم.مديران اين شركت هم باتصميمات غير منطقي خود بر مشكلات افزوده اند ، بجاي اينكه مشتركان سري اول را كه با حمايت خود باعث ترويج ايرانسل شده اند مورد تشويق بيشتر قرار گيرند تا به حمايت و تبليغ خود ادامه دهند ، بلعكس از يك طرف با كاهش قيمت سيم كارت به آنها خسارت زده ميشود واز طرفي هيچگونه امتيازي براي آنها درنظر نميگيرند.همچنين شما به وعده هاي خود عمل ننموده و ايرانسل در اكثر موارد غير قابل استفاده است.پس به ما حق ميدهيد تا براي جبران گذشته خود كه گمراه كننده بوده ، مردم را با حقايق آگاه نماييم.
▪ من يك سال ايرانسل هيچكس نميتواند با من تماس بگيرد واقعا صد رحمت به همراه اول و تاليا.
به نظرم ظرفيت bts ايرانسل خيلي پايينتر از تعداد مشتركان هست
▪ نمي دانم چرا وقتي مجوزي براي كاري داده مي شود ديگر نظارتي به آن نمي شود. پس حقوق مصرف كننده چه مي شود. ايرانسل چقدر وقت نياز دارد تا مشكلاتش را برطرف كند. از ايرانسل مي خواهم امكان برقراري ارتباط در مترو را نيز فراهم كند.
▪ من هم مشکلات زیادی دارم .معمولا برگشت صدا وجود دارد که بسیار آزار دهنده است.در طول روز اگر کسی بخواهد شماره من را بگیرد باید بارها سعی کند تا تماس برقرار شود.هیچ تضمینی هم وجود ندارد که sms های ارسالی به خطوط همراه اول و یا بر عکس به مقصد برسد. از همه بدتر اینکه در حوالی میدان حر تهران که مرکز شهر است آنت دهی بسیار بدی هم دارد. کارت شارژ پنج هزار تومانی که حکم کیمیا پیدا کرده و ... البته بسیاری از این مشکلات در ابتدا که ما سیم کارت را خریداری کردیم وجود نداشت ولی حالا این اتفاقات را شاهد هستیم.
▪ از کیفیت همراه اول در این 2 هفته اخیر خبر ندارید که در حال رقابت با ایرانسل است
▪ ایرانسل فقط سیم کارت میفروشد وخدماتش بسیار بد است
▪ با سلام
من هم از كاربران ايرانسل هستم و تمام مشكلاتي كه در نظر قبلي بود براي همه مشتركان وجود دارد و واقعا همه را كلافه كرده است . ولي آيا واقعا نهادي وجود ندارد كه به كار اين شركت سركشي و نظارت كند؟
▪ با سلام
متاسفانه علي رغم مصوبه مجلس و سهم 51% طرف ايراني لكن به هيچوجه طرف ايراني حضور جدي در مديريت اين اپراتور ندارد و كليه تصميمات توسط طرف خارجي كه صرفا به دنبال افزايش تعداد مشتركين ميباشد تا بر اساس نرم جهاني فقط ارزش سهام شركت خود را كه سهامدار ايرانسل ميباشد افزايش دهد بهتر است در اين زمينه يك بررسي صورت پذيرد.
▪ سلام.
درست نيست به خاطر قطع شدن موقت شبكه آن هم در يك محله از يك شهر خبري با اين تيتر بزنيد.
به نظر من ايرانسل با موفقيت هاي زيادي كه تا كنون كسب كرده باعث شده توقع مردم از اين اپراتور بالا برود .
شما از اپراتوري كه هنوز يك سال و 3 ماه از فعاليتش ميگذرد چه توقعي داريد؟
برگرديد به 13 سال پيش كه همراه اول وارد بازار شد.از قيمت بسيار بالاي سيمكارت كه بگذريم آيا كيفيت شبكه در آن زمان با كيفيت شبكه ايرانسل قابل مقايسه است؟
آيا همراه اول در اولين سال فعاليت توانست 300 شهر را تحت پوشش داشته باشد؟
اختلالاتي كه در چند ماه اخير به وجود آمده بود به خاطر رايگان بودن اس ام اس و مكالمه بود كه 2 ماه است مشكل بر طرف شده.
▪ سلام
بنده نیز از مشترکان ایرانسل هستم.یک مشکل بزرگی که داره اینه که اگر شبها موبایلتونو روشن بذارید و بخوابید ، نیمه های شب با صدای SMS بیدار میشید و وقتی اونو میخونید با تبریکات و یا تبلیغات ایرانسل اونم نیمه های شب! مواجه میشید.....
▪ مشکل اینه که نمیخوان ایرانسل پیشرفت کنه و هی سنگ لا چرخش میندازن, اجازه نصب آنتن نمیدن و ...
چون میدونن که شرکت MTN بسیار بهتر از اونا سرویس و خدمات میده و با بازگذاشتن قانونی راه به راحتی همراه اول ورشکسته میشه!!!
لطفا این یکی رو چاپ کنین...
▪ الان احساس پشیمونی می کنم که چرا خط دولتی رو دادم و ایرانسل گرفتم. جی پی ار اس اون که همیشه تعطیله. اس ام اس ها خیلی دیر می رسه . اگر هم برسه... . کیفیت انتن ضعیفه.شبکه اصلا جواب نمی ده. از نمایندگیهای شرکت هم وقتی سوال فنی می پرسی اصلا بلد نیستن یا گمراهت می کنن. پاسخگویی تلفنی هم ...
اگه از مرورگر مینی اپرا استفاده میکنی
همون ادرس معمولی را باید بزنی
ولی اگه از مرورگر گوشی استفاده میکنی میتونی بری تو گوگل بعد یاهو را سرچ کنی بعد (برای اینکه هر دفعه این هزینه را نپردازی) ادرسی که بهت میده را ذخیره کنی
سپس از اونجا میتونی وارد امیلت بشی و....
دیگه خوبه که خود ایرانسل هم بهتون ثابت کرده که اینترنت موبایل برای کارای ضروری نیست...فکر میکنی فایل های ویترینشو (مخصوصا بازیهاش) باید چجوری دانلود کنی؟این مسجهای wap push که میفرسته هر کدوم 10 کیلوبایت نکنه ضروریه؟
من هم نگفتم که حتما باید 1 گیگابایت دانلود کرد...با این اینترنته که نمیشه 1 مگابایت هم دانلود کرد...فقط میخواستم بگم که چقدر گرونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)