من که تو خونه مون آنتن واسه مکالمه ندارم، چه برسه به نت، ولی جدیدا واسه نت یه جایی پیدا کردم که آنتنش خوبه هر چند با خونه مون فاصله ش زیاده ولی سرعتش خوبه هر چند که نت ایرانسل گرون شده نمیصرفه!
من که تو خونه مون آنتن واسه مکالمه ندارم، چه برسه به نت، ولی جدیدا واسه نت یه جایی پیدا کردم که آنتنش خوبه هر چند با خونه مون فاصله ش زیاده ولی سرعتش خوبه هر چند که نت ایرانسل گرون شده نمیصرفه!
سلام مهندس خسته نباشی
داداش ما منتظر شما در لاین هسنیم![]()
ایرانسل بسته های اینترنتی جدیدی رو اضافه کرده ( که بسیار خنده داره)
1 روزه / 30 مگابایت / 900 تومان
7 روزه / 60 مگابایت / 2.000 تومان
30 روزه / 400 مگابایت / 8.000 تومان
30 روزه / 3 گیگابایت / 25.000 تومان
دلش خوشه !!!
ديوونست![]()
وقتی همراه اول 5گیگ رو میده 10 تومن بیام 3گیگ بخرم 25 تومن؟! با همین روال بخواد پیش بره الکی بسته اضافه کنه بدون کاهش قیمت به هیچ کجا نمیرسه... فکر کرده درآمد ما به دلاره! ما هم داریم به ریال حقوق می گیریم والا!
#تحریم_ایرانسل
یه بسته جدید گذاشته 1گیگ 13هزارتومن 1ماهه
خوب الان رایتل که داره 1.5گیگ 1ماهه رو میده 12500تومن
#تحریم_ایرانسل
معمولا وقتی روز بیشتر میشه باید حجم بیشتر و قیمت کمتر بشه اونوقت 60 مگ رو میده 2000
حالا بماند همون بسته 30 مگ هم اصلا صرفه اقتصادی نداره
پس چرا شاهین شهر هیچ خبری نیست هنوز؟!!!
با سلام وخسته نباشىد
ببخشىد 3gتو شهرک صنعتى شىراز کى کامل وصل مى شد اکثرا پرش آنتن دارد اىرانسل توشهرک
من الان گوشى 4gبخرم توشىراز مى تواننم استفاده از 4gاىرانسل کنم البته الان بولوار نصر استفاده مى کنم ازمودمش جهت 4g
در نتیجه نارضایتی مشترکین ایرانسل از تعرفه های جدید
ارائه بسته های جدید اینترنت همراه* هزینه فعالسازی بسته سه ماهه 50 گیگابایتی، 50 هزار تومان کاهش یافت؛
* تعرفه ها هنوز گران است اما بسته های بلند مدت نسبتا مناسبتری عرضه شده است؛
* بسته 300 مگابایتی روزانه به قیمت 4.000 تومان توهینی آشکار به مشترکین است (پس از کلی اعتراض و ابراز نارضایتی، بسته 150 مگابایتی 2.000 تومانی ضربدر 2 شده است!!!)
* سه گیگابایت اینترنت سه ماهه: 30 هزار تومان؛
* ایرانسل اعلام کرده که با خرید بسته های 2 و 5 گیگابایتی (هفتگی و ماهانه) جایزه ویژه ای خواهید گرفت. (این بسته ها جزو گرانترین بسته ها بوده و ایرانسل بدینوسیله می خواهد قیمت دو برابری این بسته ها را در میان مشترکین جا بیندازد؛
* خبر کذب محدود بودن زمان فعالسازی این بسته ها در حالی اعلام شده است که علاوه بر اینکه ردیف ویژه ای با کد دستوری #5*5*555* با عنوان بسته های ویژه هفته وحدت ایجاد شده است، اما این بسته ها به لیست گروه بسته های روزانه، هفتگی و ماهانه نیز اضافه شده است که حاکی از نبود هیچ محدودیت زمانی در ارائه این بسته هاست.
* جدول کامل بسته های جدید:
#تحریم_ایرانسل
Last edited by dj77; 13-01-2015 at 12:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)