تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 862 از 1421 اولاول ... 3627628128528588598608618628638648658668729129621362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,611 به 8,620 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

1 ماهه دارید شکایت می کنید،الکی خودتونو خسته نکنید،بهترین راه تخلیه همگی هستش،همه در خواست تخلیه بدن 1 ماهه درست می کنن،این کارا فایده نداره،شنبه برید همه تخلیه کنید ببینید 1 ماهه درست می شه یا نه،سایت باز کردن سرویس 1 مگ مخابرات هم با diul up فرقی نداره،من با نت مخابرات کانکت می شم خاطرات diul up و به یادم می آره

2. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این اینترنت افتضاح حداقلش باعث یه اتفاق خوب شد ، اینکه یادمون بیاد قبلا از چه اینترنتی استفاده میکردیم و با Dial Up چه داستانهایی داشتیم !!
    تبلیغات اینترنت مخابرات بزودی :
    اگر میخواهید به گذشته ی دور سفر کنید !
    اگر میخواهید تجربه ی سرعت اینترنت Dial UP را در سرویس ADSL2+ لمس کنید !
    از اینترنت پرسرعت مخابرات استفاده کنید !!!

رکورد جدید 128 نا محدود :
    خوش شانسم اگه توی هر ساعت چندباری به 10 برسه !!

4. 6 کاربر از mani_111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    چمستان

پيش فرض

1 ماهه دارید شکایت می کنید،الکی خودتونو خسته نکنید،بهترین راه تخلیه همگی هستش،همه در خواست تخلیه بدن 1 ماهه درست می کنن،این کارا فایده نداره،شنبه برید همه تخلیه کنید ببینید 1 ماهه درست می شه یا نه،سایت باز کردن سرویس 1 مگ مخابرات هم با diul up فرقی نداره،من با نت مخابرات کانکت می شم خاطرات diul up و به یادم می آره
    یعنی واقعا در حق ما روستایی ها ظلم شده
    مخابرات که وضعش اینه خودتون بهتر میدونید. در حال حاضر هیچ isp دیگه ای روستاهای این اطراف سرویس نمیده
    قبل مخابرات یه isp اینترنت بی سیم میداد خدایی دیه عمه محترمشون رو میگرفتن سرویس 128 2گیگ ترافیک با سرعت واقعی یعنی 15 کیلوبایت میدادن بهمون 30 هزار که جمع کردن
    قبلش هم که خدابیامرز دیال آپ بوده...
    من فقط در تعجبم چرا تاحالا زنده ام

6. 2 کاربر از mypdf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یعنی واقعا در حق ما روستایی ها ظلم شده
    مخابرات که وضعش اینه خودتون بهتر میدونید. در حال حاضر هیچ isp دیگه ای روستاهای این اطراف سرویس نمیده
    قبل مخابرات یه isp اینترنت بی سیم میداد خدایی دیه عمه محترمشون رو میگرفتن سرویس 128 2گیگ ترافیک با سرعت واقعی یعنی 15 کیلوبایت میدادن بهمون 30 هزار که جمع کردن
    قبلش هم که خدابیامرز دیال آپ بوده...
    من فقط در تعجبم چرا تاحالا زنده ام
    به نطرم شما یک اکانت نامحدود diul up بگیرید از adsl مخابرات بهتر سایتا رو باز کنه

8. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این اینترنت افتضاح حداقلش باعث یه اتفاق خوب شد ، اینکه یادمون بیاد قبلا از چه اینترنتی استفاده میکردیم و با Dial Up چه داستانهایی داشتیم !!
    تبلیغات اینترنت مخابرات بزودی :
    اگر میخواهید به گذشته ی دور سفر کنید !
    اگر میخواهید تجربه ی سرعت اینترنت Dial UP را در سرویس ADSL2+ لمس کنید !
    از اینترنت پرسرعت مخابرات استفاده کنید !!!

رکورد جدید 128 نا محدود :
    خوش شانسم اگه توی هر ساعت چندباری به 10 برسه !!

دانلود 3 mb،باید 8 دقیقه صبر کرد،آهنگ علیرضا هم گوش می دی که

10. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه citrus88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یادش بخیر
    همین قبل عید بود
    با نت 512 بود...

12. 2 کاربر از citrus88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mehr one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

سلام دوستان یکی از کاربران تو پنلش اینو (زیر) نوشته بود . واقعا دلم براش سوخت . بعد از نوشتن این پیام اینترنتش قطع شد . فقط بخونید و حواستونو جمع کنید ؟!

واقعا حیا نمی کنید ؟ نمی دونید که خیلی ها با این اینترنت نون در میارن ؟ نه پیامی و نه اطلاع رسانی ! خجالت بکشید . دیال آپ سرعتش از این اینترنت مزخرف شما بهتره . اکثر کسایی که اونجا دارن کار می کنن دیپلم هم به زور گرفتن و تازه دارن ادامه تحصیل میدن . متاسفم که شما پوله مردم رو به راحتی می خورین و حلال و حروم هم چه عرض کنم سرتون اصلا نمیشه . اگه جای ما بودین اونوقت چی کار می کردین ؟ شما هم سطح فرهنگ و هم سواد و هم اخلاق فقیری دارین و آدمایی مثل شما باعث عقب موندن جامعه میشن . یه سری الدنگ بی خاصیت دارین اونجا کار می کنید . همتون یا بچه شهیدین یا جانباز یا سپاهی یا بی سواد . وقتی یکی بهتون زنگ میزنه فقط بلدین به هم دیگه پاس بدین . پول سه هفته اینترنتمو که با گدایی جمع کردم گرگایی مثل شما خوردین و مثه خوک زوزه کشیدین .
    عجیبه مگه نه ؟ آخه بنده خدا چیزی نگفت .

14. 8 کاربر از Mehr one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام دوستان یکی از کاربران تو پنلش اینو (زیر) نوشته بود . واقعا دلم براش سوخت . بعد از نوشتن این پیام اینترنتش قطع شد . فقط بخونید و حواستونو جمع کنید ؟!

واقعا حیا نمی کنید ؟ نمی دونید که خیلی ها با این اینترنت نون در میارن ؟ نه پیامی و نه اطلاع رسانی ! خجالت بکشید . دیال آپ سرعتش از این اینترنت مزخرف شما بهتره . اکثر کسایی که اونجا دارن کار می کنن دیپلم هم به زور گرفتن و تازه دارن ادامه تحصیل میدن . متاسفم که شما پوله مردم رو به راحتی می خورین و حلال و حروم هم چه عرض کنم سرتون اصلا نمیشه . اگه جای ما بودین اونوقت چی کار می کردین ؟ شما هم سطح فرهنگ و هم سواد و هم اخلاق فقیری دارین و آدمایی مثل شما باعث عقب موندن جامعه میشن . یه سری الدنگ بی خاصیت دارین اونجا کار می کنید . همتون یا بچه شهیدین یا جانباز یا سپاهی یا بی سواد . وقتی یکی بهتون زنگ میزنه فقط بلدین به هم دیگه پاس بدین . پول سه هفته اینترنتمو که با گدایی جمع کردم گرگایی مثل شما خوردین و مثه خوک زوزه کشیدین .
    دیگه چی می خواست بگه شستشون گذاشت زیر افتاب خشک بشن ولی دمش گرم همون بهتر که اینترنتشو قطع کردن خلاص شد الان میره از یه isp دیگه می گیره منت این گرگ صفت ها رو هم نمی کشه

16. 8 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

منم حرفاشون رو قبول دارم و برای خودم که تو این مملکت زندگی میکنم تاسف میخورم :(
    میتونین برین مخابرات آمل شعبه کلاکسر متوجه حرفای این آقا میشید که با چه آدمایی سروکارداریم از نظر شخصیت هم با گوساله باید مقایسشون کرد
    Last edited by bahman_0121; 15-08-2013 at 18:34.

18. 2 کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

اخه بنده خدا چیزی نگفتو خوب اومدی دیگه چی میخواستی بگی کل روح شهدا و جانبازان و گدایی و بی کفایتی مخابرات و همون بی عرضه بودن مسئولانش و خوک جلوه دادن و فقر فرهنگی و ... رو پیش کشید
    کلا سیاسی بوددددد
    کم مونده بود یه فهش هم به بالاییاااا بده
    ولی دمش گرم
    حالا کی بود تا بریم ازش تقدیر کنیم؟
    درزی نبود؟؟؟!!
    راستی من نگران شدم کسی نمیدونه کجاست؟؟؟

20. 6 کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •