من یعنی خواستم از شاتل بیام اینترنت مخابرات نا محدود بگیرم اینطور که معلومه این داغون تر از شاتل است :| پس چه خاکی تو سرم کنم :(
من یعنی خواستم از شاتل بیام اینترنت مخابرات نا محدود بگیرم اینطور که معلومه این داغون تر از شاتل است :| پس چه خاکی تو سرم کنم :(
خیلی داره، من از 49 تا 95 هم دیدم عیر از تک رقمی ها...
پارس آنلاین ، های وب یا صبانت بگیر .
اولویت پارس آنلاین
الان یک سرویس نامحدود 512 یا 256 در حالت نرمال چقدر دانلود میده در روز ؟روزی 5 گیگ میشه دانلود کرد ؟یا خیلی نوسان داره ؟؟
نامحدود مخابرات برای دانلود خوبه اما برای بازی مدتهاست که روی اعصابه.با داخل با ip تک رقمی پینگ من 140 هست.دیگه فکرش رو بکنید
پس واسه دانلود میخوای
با 512 نامحدود سرعت حدود 55-65 kb ساعتی 200 مگ میتونی دانلود کنی .
دانلود بیا همین مخابرات چون هر جا بری محدودت میکنن بعد از مدتی .
افت سرعت و نوسان بی شمار و پشتیبانی داغان![]()
آی پی من حدودا 1 ماه هستش که تغیر نکرده.
هر کاری کردم فایده نداشت.
روی آی پی مزخرف 2.189.170.21 قفل شده و تغییر نمیکنه
دیگه اعصابم رو خراب کرده.
زنگ زدم بهم گفتن آی پی شما استاتیک نیست و باید تغییر کنه-دیگه نمیدونم چیکار کنم :(
بهت حق ميدم خيلي اي پي استاتيك مزخرفيه در واقع همه ي اي پي هاي 2.189و2.183 مزخرفن
Last edited by farshad0123; 17-11-2013 at 15:55.
عجیب موافقم با این حرفت، این تغییر گیت وی یه چیز حسی شده برام... تا می بینم یکم صفحه ها دیر لود میشن، میرم چک میکنم، می بینم گیت وی عوض شده به هر دلیلی....
راستی امروز گفتن تجهیزات مخابرات برای مشکل پهنای باندش بروز رسانی شده، فکر کنم داغون هاشون رو دادن خوزستان... امروز وضع نت اصلا خوب نیست...
خیلی قطع و وصل میشه، لحظه ای نه اینکه لامپ اینترنت خاموش شه...
وضعیت الانم:
![]()
Last edited by soroosh_cz; 17-11-2013 at 17:10.
دروغ بهت گفتن همه چی دست خودشونه.آیپی منم 2.189.170 هست با خاموش کردن مودم تغییر نمیکنه!این ماه سرویست را تغییر بده و سرویس محدود بگیر ببین تغییر میکنه یا نه!خودمم میخوام این ماه این کار را بکنم.واقعا آی پی مزخرفیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)