تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 862 از 870 اولاول ... 362762812852858859860861862863864865866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,611 به 8,620 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واقعا واسه فوتبال فاجعه ست.روحشون شاد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض فوتبال ما را شب‌زنده‌داری و‌قلیان از بین برد !

مهرداد میناوند را با جام جهانی 98 و تیم رویایی آن مقطع فوتبال ملی ایران و همچنین تیم فوتبال پرسپولیس می شناسند. او اما دچار حاشیه های زیادی شد و خیلی زود از فوتبال کنار گذاشته شد.

خیلی زود از فوتبال کنار رفت. می‌گویند اشباع شده بود، اما خودش می‌گوید فوتبال‌زده شده بود. مهرداد میناوند، فوتبالش را از زمین‌های خاکی 30‌متری جی که در آن‌جا به دنیا آمده، شروع کرد. او که در 35سالگی می‌توانست همچنان بازی کند، اکنون دل پردردی از فوتبال و اهالی‌اش دارد. او حتی از نزدیکان و خانواده خود هم شاکی است!

خودش می‌گوید با تیم‌ملی سال‌98 کاری کردند که سیاسیون و نظامیون و بزرگان و خلاصه همه غیرورزشی‌ها به فوتبال گرایش پیدا کردند. فوتبال را سر سفره مردم بردند و غرور ملی را در مردم زنده کردند. با میناوند از هر دری صحبت کردیم‌؛ از ممنوع‌التصویر شدن در تلویزیون و ماجرای آن بلوتوث کذایی تا نامه سعیدلو مبنی‌بر قرارداد نبستن با میناوند.

بخش هایی از پاسخ های میناوند در ادامه می آید :

• بعد از 5سال که از اروپا برگشتم، دیدم آدم‌هایی در این فوتبال پست و مقام گرفته‌اند که سرشان به تن‌شان نمی‌‌ارزد. کسی که مسئول جمع‌آوری چمدان ما بود، شده بود همه‌کاره و این عذابم می‌داد.

وقتی برگشتم نتوانستم با مدیریت و مربی پرسپولیس کار کنم. من در 19‌سالگی در تیم‌ملی بازی کردم و 21‌‌سالگی در جام‌جهانی. 25‌سالم بود که در اروپا بازی کردم و 29‌بازی اروپایی هم دارم. من در اولدترافورد و سانتیاگو‌برنابئویی بازی کردم که کارشناسان تلویزیونی فوتبال هنوز آن‌جا را از نزدیک ندیدند

• نزدیک‌ترین افراد در زندگی‌ام سرم کلاه گذاشتند. توصیه‌ام به بچه‌هایی که تازه‌وارد فوتبال شده‌اند این است که فوتبال عوض شده و آدم دیگر نمی‌‌تواند به برادرش هم اعتماد کند.کار عطر و ادکلن می‌کردم که فعلا انجام نمی‌‌دهم، ولی هنوز آن‌قدر اعتبار دارم که محتاج کسی نباشم.

زمانی که هیچ‌کس نمی‌‌دانست ماشین چی هست، بهترین ماشین‌ها زیر پای میناوند بود، ولی الان به جایی رسیدم که اعتقاد دارم هر‌چی ساده‌تر و خاکی‌تر باشی نزد مردم قابل احترام‌تر می‌شوی.الان ملک و زمین هم خرید‌وفروش می‌کنم.

• خودم کار اقتصادی نمی کردم. کسی برایم انجام می‌داد. من وقت نداشتم، چون تمام فکر و ذکرم فوتبال بود. دیوید بکام 4‌تا مشاور دارد؛ مشاور اقتصادی‌، مشاور امور تبلیغاتی، مشاور مصاحبه با مطبوعات و‌... من با خیلی از کارهای علی دایی مخالفم، اما کارهای خوب او را هم باید گفت. علی دایی وقتی در اروپا بود، کار اقتصادی هم انجام می‌داد، درحالی‌که هیچ‌‌وقت به فوتبالش لطمه نزد. فوتبالیست‌های امروزی، اولین کاری که بعد از قرارداد و گرفتن پول می‌کنند، این است که یک ماشین مدل بالا می‌خرند.

• بازیکن نباید با یک ماشین اشباع شود. که اگر این طور بود ما نه علی دایی داشتیم، نه علی کریمی. کریم باقری 45‌ساله است، اما می‌گویند 37ساله است و در سن 12‌سالگی(!) شناسنامه گرفته، ولی تا 50‌سال دیگر هم می‌تواند خوب بازی کند.

• ویژگی نسل ما این بود که بیرون فوتبال با مردم بودیم و پول همه‌چیز نبود‌. اگر کسی به پیراهن تیم‌ملی پشت می‌کرد، مردم طردش می‌کردند. علی دایی روده‌اش 30سانت پاره شد، سرش 20‌تا بخیه خورد، ولی با این حال آمد و بازی کرد. وقتی بازی را می‌باختیم، یک‌هفته از خانه خارج نمی‌‌شدیم‌، اما حالا داربی را می‌بازند و با مردم دعوا هم می‌کنند.

• فوتبال این مملکت را شب‌زنده‌داری(!) خراب کرده، قلیان خراب کرده، حرفه‌ای نبودن خراب کرده. امیر عابدینی شب زنگ می‌زد و بازیکنان را چک می‌کرد که بازیکن سر ساعت بخوابد.از همین‌جا اعلام می‌کنم که من هم اشتباهاتی داشتم. آن فیلمی که از من پخش شد، وجهه تمام فوتبالیست‌ها را خراب کرد، با این‌که در آن فیلم من هیچ گناهی مرتکب نشدم و بعدها نیز تبرئه شدم.

• فرهاد مجیدی و سهراب بختیاری‌زاده در این سن غیر از تمرین با تیم، صبح‌ها هم انفرادی تمرین می‌کنند. اگر فوتبالیستی 500 تا 700 میلیون می‌گیرد من می‌گویم حقش است، ولی نه بازیکنی که حرفه‌ای نیست. من گران‌ترین بازیکن تیم در اتریش بودم، ولی اگر دیر سر تمرین می‌رفتم و علیه باشگاه صحبت می‌کردم، جریمه می‌شدم. ما مسلمانیم وطبعاً مشروبات الکلی در دین ما حرام است، اما در اتریش برای غیر مسلمان‌ها هم خوردن مشروبات الکلی و شب‌زنده‌داری ممنوع بود.

• می‌خواستم برگردم و در تیم‌های پایه فعالیت کنم، اما گفتند آقای سعیدلو نامه زده که نباید با مهرداد میناوند قرارداد امضا کنید. من 7‌سال پیش اتفاقی برایم افتاد و تاوان آن را هم دادم. از آقایان می‌خواهم مهرداد میناوند را به خاطر خوبی‌هایش ببخشند. وقتی در اتریش بودم، تیم با‌ ها‌پوئل رژیم صهیونیستی بازی داشت‌. سرپرست ‌ها‌پوئل به من قول پرداخت پول و عوض کردن پاسپورتم را داد‌، اما من به خاطر اعتقاد وکشورم مقابل آن تیم بازی نکردم. خیلی از آقایان آن موقع که من بازی می‌کردم، آرزوی گرفتن عکس یادگاری کنار ما داشتند و حالا به پست و مقامی رسیدند!

• امثال فیروز کریمی اصلا باید از این فوتبال بروند، نه این‌که بروند در لیگ دسته اول و با خیال راحت به کارهای خود ادامه دهند. فیروز کریمی در حدی نیست که با عابدینی کل‌کل کند. متاسفانه در فوتبال ما آدم‌ها سر جای‌شان نیستند.

• 10‌سال پیش من می‌رفتم گمرک لباس می‌خریدم، اما الان لباس مارک‌دار می‌پوشم. آن‌موقع روی سرم کاسه می‌گذاشتم و موهایم را کوتاه می‌کردم، اما در‌حال‌حاضر آرایشگرم در خیابان الهیه است‌. این هیچ ایرادی ندارد. ما باطن آدم‌ها را ول کرده و به ظاهر آن‌ها چسبیده‌ایم. آن زمان هم به خاطر نماز خواندن و قرآن خواندن به من می‌گفتند: «ریاکار».

• متاسفانه در فوتبال ما پشت آدم‌ها‌ حرف زیاد است. در یک‌سالی که دوبی بودم، بیمار شدم و کورتون مصرف می‌کردم‌. زیر چشم‌هایم هم پف داشت، برایم حرف درست کردند که میناوند معتاد شده و سرطان خون دارد. آبروی یک آدم را به همین راحتی می‌ریزند.

• حاضرم قسم بخورم آدم‌هایی که به عنوان کارشناس به تلویزیون می‌روند، با ارتباط می‌روند. سند دارم کسی که در ایتالیا پیتزا می‌فروخته، الان کارشناس تلویزیون است. رفتم حراست صدا‌و‌سیما گفتم چرا ممنوع‌التصویرم‌، اما هیچ جوابی نشنیدم. از همه کارشناسان‌شان بهتر حرف می‌زنم، بهتر سیستم فوتبال را می‌شناسم و بیشتر فوتبال بازی کردم. هر جایی که می‌خواهم بروم می‌گویند میناوند نباشد. امام‌حسین(ع) «حر» ‌را بخشید، حالا ما شدیم یزید .

• کتاب زندگینامه‌ام را به‌زودی چاپ می‌کنم و تمام ناگفته‌ها را می‌گویم.

• کلاس‌c را گذرانده‌ام. 2، 3دوره بدنسازی هم رفته‌ام. دوره ایجنتی فیفا را هم دیده‌ام، اما در کشور ما این چیزها مهم نیست و رابطه حرف اول و آخر را می‌زند، نه مدرک.

• وقتی به پرسپولیس آمدم، شاهرودی زیاد از من خوشش نمی‌‌آمد. بعد از تمرین رفتم دوش بگیرم. صورتم کفی بود، عجله هم داشتم، چون بعدش باید برای مصاحبه می‌رفتم. رضا شاهرودی وارد رختکن شد و چون یک دوش بیشتر نبود، جلوی در آمد و گفت: « بیرون!» گفتم چرا؟ گفت برای این‌که من بزرگ‌ترم. من با صورت کفی بیرون آمدم و شاهرودی که همیشه ‌2دقیقه دوش گرفتنش طول می‌کشید، آن روز کیسه کشید، روشور زد، سنگ پا زد و نیم‌ساعت طول داد.

منبع:هفته نامه تماشاگر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by nar nia; 18-10-2010 at 21:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خيلي جالب بود و قابل تامل !!!
    دكمه تشكر كجاست ؟؟؟

ممنون

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

بعد از 5سال که از اروپا برگشتم، دیدم آدم‌هایی در این فوتبال پست و مقام گرفته‌اند که سرشان به تن‌شان نمی‌‌ارزد. کسی که مسئول جمع‌آوری چمدان ما بود، شده بود همه‌کاره و این عذابم می‌داد.
    همون بابايي كه اري هان رو اورد و داره به استقلال بازيكن ميفروشه.مديراي فوتبالي اين مملكت ادم نميشن(همشون فرشته هستن)

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منبع اضافه شد.

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

واقعا.یعنی یه کاراشتباه در گذشته اینده ادموخراب میکنه

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

کل مصا حبه اش تبلغ کتابش بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض با حضور نمایندگان ایران/ سمینار بررسی تاکتیکی جام جهانی برگزار شد/ آلمان الگویی برای جوانان آسیا

سمینار بررسی تاکتیکی جام جهانی 2010 با حضور نمایندگان فوتبال ایران در حالی امروز در کوالالامپور مالزی به پایان می‌رسد که حاضران فوتبال آلمان را الگوی بسیار خوبی برای پیشرفت جوانان در قاره کهن برشمردند.

به گزارش خبرنگار مهر، سمینار جام جهانی کنفدراسیون فوتبال آسیا با نام "کنفرانس بررسی تاکتیکی جام جهانی 2010 " با حضور نمایندگان فوتبال ایران در هتل بیرجایان کوالالامپور مالزی در حال برگزاری است که رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا وظیفه مدرسان AFC را برای توسعه فوتبال آسیا سنگین دانست.

همچنین در روزهای گذشته این سمینار "هولگر اوسیک" سرمربی جدید تیم استرالیا مسائل فنی و تاکتیکی بین دو جام جهانی 2006 و 2010 را با هم مقایسه کرد و "کوکامین" مدرس هنگ کنگی AFC روند پیشرفت فوتبال در جام جهانی را مورد ارزیابی قرار داد.

در این سمینار که مسئولان و مدرسان AFC حضور داشتند، طی روزهای اخیر در کارگاه‌های آموزشی و گروه‌های مختلف در مورد تفاوت فوتبال آسیا و اروپا، نحوه رشد و حرکت به سوی پیشرفت فوتبال آسیا و موارد دیگر با یکدیگر به بحث و تبادل نظر پرداخته و حاصل این کارگاه‌ها را در نشست‌های عمومی مطرح کردند.

از سوی دیگر مسئولان و مربیان تیم‌های استرالیا، ژاپن، کره شمالی و کره جنوبی هم که در جام جهانی 2010 حضور داشتند، در مورد تجربیات‌شان از آن مسابقات صحبت کردند که مهمترین آن نحوه هماهنگ کردن بازیکنان لژیونر خود با نفرات اصلی در زمان کوتاه بود.

بحث دیگر در این سمینار توسعه فوتبال جوانان در آسیا بود که حاضران فوتبال آلمان و پیشرفت‌های این کشور در این بخش را الگوی بسیار خوبی برای پیشرفت فوتبال در قاره کهن برشمردند. همچنین در مورد بحث مدیر فنی و ارتباط مثبت و موثر آن با سرمربی تیم‌ها و راهکارهای لازم برای رشد فوتبال پایه بحث و تبادل نظر شد.

قرار است امروز شنبه در آخرین روز این سمینار "خمینز منندس" اسپانیایی در مورد رشد فوتبال در این کشور اروپایی صحبت کرده و مراسم اختتامیه هم عصر امروز برگزار می‌شود.

از ایران فریدون معینی، افشین قطبی، مرتضی محصص، مجید جلالی، اردشیر پورنعمت، مسعود اقبالی، جلال بشرزاد، اصغر غلامی، مجتبی تقوی و نادر عربی در این کنفرانس شرکت کرده اند.

اردشیر پورنعمت مدرس AFC و مدیرعامل باشگاه ملوان در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان این موارد، برگزاری این نشست‌ها و سمینارها را در رشد فوتبال در آسیا موثر دانست و گفت: امیدوارم تجربه حضور در این نشست‌ها به رشد بیشتر فوتبال ایران در رده‌های پایه و بزرگسالان کمک کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض فوتبالیست هایی که بازیگر و خواننده شدند

در این سال فیلم «مثلث آبی» با سرمایه‌گذاری علی فتح‌الله زاده، مدیر عامل وقت استقلال جلوی دوربین رفت و زرینچه در این فیلم نقش خودش را بازی کرد. این فیلم ماجرای نوجوان علاقه‌مند به استقلال است که به او می‌گویند: «ممدآبی».
    هفته گذشته آلبوم «همه چیم تو» با خوانندگی رضا عنایتی به بازار آمد تا نام مهاجم سپاهان هم در کنار فوتبالیست‌هایی قرار بگیرد که از عالم ورزش پا به دنیای هنر گذاشته‌اند و می‌خواهند هوای تازه‌ای را تجربه کنند.

عنایتی به گفته خودش سه سال منتظر دریافت مجوز بوده تا اینکه بالاخره هفته پیش با ورود آلبومش به بازار صدایش به خانه‌های مردم راه پیدا کرد. قبل از مهاجم سابق استقلال هم بازیکنان زیادی بوده‌اند که وسوسه دنیای هنر آنها را به این وادی کشانده است.

بعضی از آنها جلوی دوربین رفته‌اند تا چهره‌شان روی پرده سینماها خودنمایی کند و برخی هم وارد دنیای خوانندگی شده‌اند و عکسشان روی جلد کاست‌ها، هواداران آنها را مهمان تجربه جدیدی کرده است.
    عزیز اصلی

عزیز اصلی دروازه‌بان مشهور دهه 40 پرسپولیس و دارایی، اولین فوتبالیستی است که وارد دنیای هنر شد. او علاقه زیادی به بازیگری داشت و این بار سال 44 بود که با پیشنهاد ساموئل خاچیکیان در فیلم «بی‌عشق هرگز» بازی کرد. مرحوم خاچیکیان درباره انتخاب اصلی برای فیلمش گفته است «او چهره‌ای سینمایی داشت. من هم خیلی به فوتبال علاقه داشتم. زمانی که تیم رومانی به ایران آمد، تیم ایران در نیمه اول 3 یا 4 گل خورد، دروازبان ما بیاتی بود ولی نیمه دوم عزیز اصلی درون دروازه قرار گرفت.

تيم ملي ايران قهرمان آسيا

ايستاده از راست: دكتر مصطفي عرب(دارايي-عقاب)-مرحوم مهراب شاهرخي(شاهين-پرسپوليس)-حسين فرزامي(تاج)-عزيز اصلي(دارايي-پرسپوليس)-حسن حبيبي(تاج-پاس)-اصغر شرفي(پاس)

من به او پیغام دادم اگر گل نخورد از او در فیلم بعدی‌ام استفاده می‌کنم. او هم با شیرجه‌های معروفش کاری کرد که ایران در نیمه دوم گل نخورد و من هم به قولم وفا کردم و در فیلم «بی‌عشق هرگز» به او بازی دادم. اصلی از سال 44 تا 50 در هشت فیلم سینمایی بازی ‌‌کرد و به خاطر چهره‌اش معمولاً در نقش‌های منفی ظاهر می‌شد.
    مهراب شاهرخی

مهراب شاهرخی، بازیکن سال‌های دور تیم ملی ایران و پرسپولیس دیگر فوتبالیستی است که وارد عرصه سینما شد.

البته حضور شاهرخی برخلاف اصلی روی پرده‌ها تنها به یک فیلم خلاصه شد. شاهرخی که به خاطر شوت‌های سرکش و نفوذهای بی‌امانش شناخته شده بود، شیفته سینما بود و سرانجام سال 55 بود که به آرزویش رسید و در فیلم «علف‌های هرز» نقش آفرینی کرد. این اولین و آخرین حضور مدافع قدیمی پرسپولیس و تیم ملی در عرصه سینما بود.

مجید سبزی و غلام فتح‌آبادی

سریال «به سوی افتخار» اولین سریالی بود که پس از انقلاب با موضوع فوتبال در اوایل دهه هفتاد از تلویزیون پخش شد. این سریال ماجرای یک تیم محلی فوتبال بود و چند فوتبالیست قدیمی هم در آن به ایفای نقش پرداختند. مرحوم مجید سبزی و غلام فتح‌آبادی دو بازیکن سابق پرسپولیس بودند که سال‌های 74 و 75 جلوی دوربین سیروس مقدم رفتند تا حضور فوتبالی‌ها در عرصه هنر پس از انقلاب دوباره به جریان بیفتد.

جواد زرینچه

جواد زرینچه کاپیتان دهه 70 استقلال را که یادتان هست. او هم سال 78 بود که با بازی در فیلم «مثلث آبی» نامش در ردیف فوتبالیست‌هایی قرار گرفت که روی پرده سینما رفته‌اند.

در این سال فیلم «مثلث آبی» با سرمایه‌گذاری علی فتح‌الله زاده، مدیر عامل وقت استقلال جلوی دوربین رفت و زرینچه در این فیلم نقش خودش را بازی کرد. این فیلم ماجرای نوجوان علاقه‌مند به استقلال است که به او می‌گویند: «ممدآبی». محمد که همراه خانواده‌اش زندگی فقیرانه و نجیبی دارد در یک فروشگاه ورزشی با جواد زرینچه آشنا می‌شود و مدافع آبی‌ها که از فداکاری این نوجوان خوشش آمده سعی می‌کند به خانواده او نزدیک شود و مشکلات آنها را حل کند.

علی پروین و حمید استیلی

اواخر دهه 70 بود که چهره علی پروین و حمید استیلی در کنار فاطمه گودرزی بازیگر نام آشنای سینمای ایران روی پرده‌ها رفت. «فوتبالیست‌ها» به کارگردانی علی اکبر ثقفی، فیلمی بود که پروین و استیلی در سال 79 در آن بازی کردند تا آنها هم حضور جلوی دوربین را تجربه کرده باشند.

در این فیلم پروین نقش سرمربی تیم بچه‌های بی‌سرپرست و حمید استیلی نقش یک مددکار و عضو افتخاری سازمان بهزیستی را بازی کردند.

احمدرضا عابدزاده

احمدرضا عابدزاده به خاطر چهره فتوژنتیکش از جمله فوتبالیست‌هایی بود که همواره مورد توجه کارگردان‌های سینما برای بازیگری بود. عابدزاده سرانجام سال 78 جلوی دوربین کاظم معصومی رفت و با بازی در فیلم «ازدواج غیابی» پا به عرصه بازیگری گذاشت. البته حضور دروازه‌بان سابق پرسپولیس و تیم ملی تنها به همین یک فیلم خلاصه شد و پس از آن دیگر عابدزاده دور سینما را خط کشید.

ماجرای فیلم «ازدواج غیابی» یک داستان خیالی است که مبنای واقعی ندارد و زندگی شخصی و خصوصی عابدزاده را روایت می‌کند. البته بازی عابدزاده در این فیلم چندان هم برای سازندگان آن بی‌دردسر نبود و اواسط فیلمبرداری بود که عابدزاده به خاطر اختلاف مالی‌اش با تهیه‌کننده از بازیگری در این فیلم انصراف داد و بقیه داستان بدون حضور عابدزاده فیلمبرداری شد.

علی انصاریان

مجموعه‌های طنز تلویزیونی هم از حضور بازیکنان فوتبال بی‌نصیب نماند و علی انصاریان اولین فوتبالیستی بود که با بازی در این مجموعه‌ها توانایی‌هایش را در عرصه بازیگری به نمایش گذاشت! انصاریان در مجموعه 90 قسمتی «زیر آسمان شهر» که سری اول آن سال 78 از تلویزیون پخش شد، برای دقایقی به ایفای نقش پرداخت.

البته محمد برزگر دیگر بازیکن پرسپولیس و همچنین فرزادمجیدی، هافبک آن روزهای استقلال هم دیگر فوتبالیست‌هایی بودندکه در کنار انصاریان در این مجموعه جلوی دوربین مهران غفوریان رفتند. انصاریان همچنین به همراه علیرضا نیکبخت واحدی در یکی از قسمت‌های سری دوم مجموعه زیر آسمان شهر که سال 80 پخش شد، هم بازی کرد.

نیما نکیسا

«خدا کنه بارون بیاد» این عنوان اولین آلبوم نیما نکیساست که چند سال پیش وارد بازار شد تا این دروازه‌بان سابق تیم ملی هم در ردیف فوتبالیست‌های هنرمند قرار بگیرد. نکیسا اوایل نوازنده بود ولی در ادامه با توجه به صدای خوبی که داشت روبه خوانندگی آورد.

انتشار آلبوم «خدا کنه بارون بیاد» اولین قدم جدی او در این راه بود که او کنسرت هم برپا کرد و ویدئو کلیپ یکی از قطعات آلبومش به نام «عروس‌بندر» بارها از شبکه‌‌های ماهواره‌ای پخش شد. او همچنین به گفته‌ خودش بارها با پیشنهاد بازیگری روبه‌رو شده که به خاطر نداشتن علم این کار به آنها جواب رد داده است.

مهرداد میناوند

«همیشه دوستانم می‌گفتند که صدایم خوب است و من هم به خودم قبولاندم که می‌توانم خواننده خوبی باشم» این را مهرداد میناوند می‌گوید. او هم در کنار نکیسا دومین فوتبالیستی است که روبه خوانندگی آورده است.

کلیپ «مادر» با صدای میناوند چند سال پیش از تلویزیون ایران پخش شد و مورد استقبال قرار گرفت. او پس از خداحافظی از فوتبال این روزها به طور جدی‌تر وارد عرصه موسیقی شده هر چند تلاش‌های او برای به بازار فرستادن اولین آلبومش به نام «تک‌ستاره» تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

رضا عنایتی

هفته پیش برای رضا عنایتی یک هفته به یاد ماندنی بود. او بعد از چند سال دوندگی سرانجام توانست اولین آلبومش را با نام «همه چیم تو» به بازار بفرستد.

عنایتی پس از میناوند و نکیسا سومین بازیکنی است که وارد دنیای خوانندگی شده است. او گفته است در صورتی که استقبال مردم از آلبوم اولش خوب باشد با انگیزه بیشتری برای تهیه آلبوم دوم تلاش خواهد کرد.

کریم باقری و آرش برهانی
    مجموعه‌های تلویزیونی ماه رمضان امسال برای هواداران فوتبال یک سورپرایز داشت و آن هم بازی کریم باقری و آرش برهانی در سریال «در مسیر زاینده رود» بود

که این دو بازیکن با پیشنهاد حسن فتحی جلوی دوربین او رفتند و نقش خودشان را در این مجموعه بازی کردند که برای آزادی یک فوتبالیست محکوم به اعدام، تلاش می‌کردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •