اشتباه نميكني? ايندفعه يه موتور كنار ساحل هست كه بايد سوارش بشي و با اون قايقرو از كنار ساحل دنبال كني البته من فقط سوار موتور شدم اما pegerino زود درميره امشب ميرم يه امتحاني ميكنم شايد تونستم ردش كنم
اشتباه نميكني? ايندفعه يه موتور كنار ساحل هست كه بايد سوارش بشي و با اون قايقرو از كنار ساحل دنبال كني البته من فقط سوار موتور شدم اما pegerino زود درميره امشب ميرم يه امتحاني ميكنم شايد تونستم ردش كنم
تا اونجا که یادمه سوار موتور میشی، از همون کنار ساحل باید هلیکپتر پگارینو رو تعقیب کنی تا اینکه Jacob با یه هلیکپتر میاد دنبالت و از رو یه سکو با موتور می پری تو هلیکپتر و دوباره تعقیب گریز هلیکپتری...![]()
اه بازم بايد سوار هليكوبتر بشم? اين كه تا ميايم سوارش بشيم يارو در ميره با كيبورد نميشه كنترلش كرد هر دسته اي هم كه به اين بازي نميخوره
خواستم جواب بدم ...که این دوستمون زودتر جواب داده بودن بهتون
آقا اين مرحله آخرش سركاريه اين هليكوبتره كه اصلا كنترل نميشه هر كار ميكنم بره بالا فايده نداره جالبه تا يارو در ميره مثل آدم ميشه و ميشه كنترلش كرد اما قبل از اينكه يارو فرار كنه اصلا نميدونم لج داره مردشور سازنده هاي بازي رو ببرن شايدم با كيبورد اينطوريه و با دسته بشه كاريش كرد نميدونم يكي بياد جواب بده بدبختي هر دسته اي هم به اين بازي نميخوره
یه چند لظحه کنترلش کنی بعدش میبینی که هلیکوپتر آتیش میگیره و سقوط میکنه...هم هلیکوپتر تو هم هلیکوپتر دیمتری...بهدش هم پیاده باید بری دنبال دیمیتری و اونو بکشی....
ديميتري كيه? من ايندفه انتقام رو انتخاب كردم و دخل ديميتري رو توي كشتي آوردم الان بايد pegerino رو دنبال كنم نه ديميتري رو رفيق
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
آقا راهي هست كه اين بازي رو با دسته بازي كرد?
رفیق مراحل قبلی که با هلیکپتر بود رو چطوری گذروندی پس؟ روندن هلیکپتر با کیبورد همچین سخت هم نیست والا! اگه کلیدهارو تغییر ندادی: برای بالا رفتن W رو بگیر، برای جلو رفتن W + Num8، برای پیچیدن به چپ Num4 و راست Num6... ضمنا هیچ لزومی هم نداره که به هلیکپتر پگارینو تیراندازی کنی، فقط تعقیبش کن.
عزيز روندن هليكوبتر سخت نيست اولا كه مراحل قبلي با هليكوبترهاي معمولي بود دوما كه توي اين مرحله هم قبل از اينكه طرف فرار كنه اصلا كنترل هليكوبتر مثل اينكه دست خودت نباشه توي اين مايه هاس اما عجيبه به محض فرار يارو هليكوبتره هم آدم ميشه و ميشه كنترلش كرد ضمنا pegerino سوار قايقه نه هليكوبتر
هورررااا من همين الان بازي رو فتح كردم مثل اينكه حق با شما بود فقط وقتي سوار هليكوبتر شد اينور اونورش نبايد كرد مستقيم بايد جلو رفت همين ايول بدرود نيكو بليك منتظر نسخه بعدي اين بازي براي pc هستيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)