تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 862 از 973 اولاول ... 362762812852858859860861862863864865866872912962 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,611 به 8,620 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

اشتباه نميكني? ايندفعه يه موتور كنار ساحل هست كه بايد سوارش بشي و با اون قايقرو از كنار ساحل دنبال كني البته من فقط سوار موتور شدم اما pegerino‏ زود درميره امشب ميرم يه امتحاني ميكنم شايد تونستم ردش كنم

داره خودمونی میشه kingali_menelion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ابرشهر

پيش فرض

اشتباه نميكني? ايندفعه يه موتور كنار ساحل هست كه بايد سوارش بشي و با اون قايقرو از كنار ساحل دنبال كني البته من فقط سوار موتور شدم اما pegerino‏ زود درميره امشب ميرم يه امتحاني ميكنم شايد تونستم ردش كنم
    تا اونجا که یادمه سوار موتور میشی،‌ از همون کنار ساحل باید هلیکپتر پگارینو رو تعقیب کنی تا اینکه Jacob با یه هلیکپتر میاد دنبالت و از رو یه سکو با موتور می پری تو هلیکپتر و دوباره تعقیب گریز هلیکپتری...

3. این کاربر از kingali_menelion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

اه بازم بايد سوار هليكوبتر بشم? اين كه تا ميايم سوارش بشيم يارو در ميره با كيبورد نميشه كنترلش كرد هر دسته اي هم كه به اين بازي نميخوره

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

تا اونجا که یادمه سوار موتور میشی،‌ از همون کنار ساحل باید هلیکپتر پگارینو رو تعقیب کنی تا اینکه Jacob با یه هلیکپتر میاد دنبالت و از رو یه سکو با موتور می پری تو هلیکپتر و دوباره تعقیب گریز هلیکپتری...
    خواستم جواب بدم ...که این دوستمون زودتر جواب داده بودن بهتون

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

آقا اين مرحله آخرش سركاريه اين هليكوبتره كه اصلا كنترل نميشه هر كار ميكنم بره بالا فايده نداره جالبه تا يارو در ميره مثل آدم ميشه و ميشه كنترلش كرد اما قبل از اينكه يارو فرار كنه اصلا نميدونم لج داره مردشور سازنده هاي بازي رو ببرن شايدم با كيبورد اينطوريه و با دسته بشه كاريش كرد نميدونم يكي بياد جواب بده بدبختي هر دسته اي هم به اين بازي نميخوره

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

آقا اين مرحله آخرش سركاريه اين هليكوبتره كه اصلا كنترل نميشه هر كار ميكنم بره بالا فايده نداره جالبه تا يارو در ميره مثل آدم ميشه و ميشه كنترلش كرد اما قبل از اينكه يارو فرار كنه اصلا نميدونم لج داره مردشور سازنده هاي بازي رو ببرن شايدم با كيبورد اينطوريه و با دسته بشه كاريش كرد نميدونم يكي بياد جواب بده بدبختي هر دسته اي هم به اين بازي نميخوره
    یه چند لظحه کنترلش کنی بعدش میبینی که هلیکوپتر آتیش میگیره و سقوط میکنه...هم هلیکوپتر تو هم هلیکوپتر دیمتری...بهدش هم پیاده باید بری دنبال دیمیتری و اونو بکشی....

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

ديميتري كيه? من ايندفه انتقام رو انتخاب كردم و دخل ديميتري رو توي كشتي آوردم الان بايد pegerino‏ رو دنبال كنم نه ديميتري رو رفيق

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------

آقا راهي هست كه اين بازي رو با دسته بازي كرد?

داره خودمونی میشه kingali_menelion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ابرشهر

پيش فرض

رفیق مراحل قبلی که با هلیکپتر بود رو چطوری گذروندی پس؟ روندن هلیکپتر با کیبورد همچین سخت هم نیست والا! اگه کلیدهارو تغییر ندادی:‌ برای بالا رفتن W رو بگیر، برای جلو رفتن W + Num8، برای پیچیدن به چپ Num4 و راست Num6... ضمنا هیچ لزومی هم نداره که به هلیکپتر پگارینو تیراندازی کنی، فقط تعقیبش کن.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

عزيز روندن هليكوبتر سخت نيست اولا كه مراحل قبلي با هليكوبترهاي معمولي بود دوما كه توي اين مرحله هم قبل از اينكه طرف فرار كنه اصلا كنترل هليكوبتر مثل اينكه دست خودت نباشه توي اين مايه هاس اما عجيبه به محض فرار يارو هليكوبتره هم آدم ميشه و ميشه كنترلش كرد ضمنا pegerino‏ سوار قايقه نه هليكوبتر

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

هورررااا من همين الان بازي رو فتح كردم مثل اينكه حق با شما بود فقط وقتي سوار هليكوبتر شد اينور اونورش نبايد كرد مستقيم بايد جلو رفت همين ايول بدرود نيكو بليك منتظر نسخه بعدي اين بازي براي pc‏ هستيم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •