کدوم نوع l homme مورد نظرتونه؟
کدوم نوع l homme مورد نظرتونه؟
با سلام
دوستان من قصد دارم تعدادی از عطرامو بفروشم از جمله زیر آیکون، باس سلکشن و شنل آنتئوس. اگه کسی مایل به خرید بود پیام خصوصی بده لطفا. ممنون.
برای تابستون اصلا خوب نیست، شاید وایل بهار قابل تحمل باشه
گرم دودی تلخی زیاد کمی شیرین بوی سخت وسنگینی داره مثل سایر کارهای بوگارت
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم دوستان در مورد ادکلن givenchy gentleman بنده رو راهنمایی بفرمایند. ایا پخش بو و ماندگاری خوبی داره؟ کلا ارزش داره 170 تومن واسه خریدش پرداخت بشه؟
با سپاس
پیروز و پاینده باشید
خود الهومکدوم نوع l homme مورد نظرتونه؟
شما در فروشگاههای گل سنگ؛ محسن یا... جاهای دیگر
مدلهای دیگر الهوم (لیبر؛ کلوژن جینجمبر؛ فروزن کلوژن؛ خود الهوم) دیدهاید به خصوص ۶۰ میلشان را؟
همچنین حدود قیمتشان
ممنون
![]()
Last edited by tehran corner; 02-04-2013 at 23:02.
سلام دوستان
من ادکلن کوکومادمازل رو خیلی دوس دارم..
میتونید چند تا ادکلن تو این مایه ها معرفی کنید که البته قیمتشم خیلی بالا نباشه ..
فروشگاه گل سنگ همه ی این مدلارو داشت 60 میلشو ، ولی متاسفانه به حدی فروشگاه شلوغ بود ( هفته ی قبل عید ) که نه میشد تستشون ( قیمت هم همینطور ) کرد ، نه اصلا" خود طرف حوصلشو داشت بیاره نشنونت بده. فروشگاه محسن هم ل هوم ، لا نویت د ل هوم تویلت و پرفیوم رو داشت. ولی اکثر فروشنده ها ادعا داشتن کارای ایو سن لورن خیلی کم شده و همشون تک و توک مدلای مختلفشو داشتن .
دوستان عزیز یسوال تقریبا تکراری کسی از سایت عطر**افشان خرید کرده تا حالا؟
اخه خیلی عجیبه! پلو بلو رو که همه میشناسن خب؟ بعد الان 75میلش رو زده 150 تومن بعد 200میلش رو 230زده! در صورتیکه با توجه به افزایش قیمت عطرها خیلی بعیده! یعنی قضیش چیه؟یه سایتی که اسم نمیبرم دقیقا قیمت 200میل این عطر رو 400هزارتومن زده!
شما بودید به عطر و افشاناطمینان میکردید؟
سایت عطرافشان واقعا" سایت بد و با طراحی نامناسبی هست . ( تو صفحه اول هی میگه سایت جدید داره راه اندازی میشه ، الان 3-4 ماهی بلکه بیشتر میگذره ، هم چنان سایت قبلی پا برجاست ) متاسفانه تو بروزرسانی قیمت ها هم خیلی تاخیر دارند. البته شما با اون شماره موبایلی که تو سایت موجوده تماس بگیرین ، قیمت میدن. اس ام اس هم بدین جواب می دن ( من یه بار 3-4 بعد از ظهر اس ام اس دادم ، 12:30 شب جوابمو داد). در کل فروشگاه معتبری هست ، ولی خدماتشون قابل قبول نیست .
بنده خرید داشتم و مشکلی تا حالا نبوده....
البته قیمت های سایتشون خیلی به روز نیست و باید با شماره موبایل داخل سایت تماس بگیرید همونطوری که آقا هادی گفتن....
..من یه بار کل سایتشون و قیمت ها رو چک کردم و دیدم بعضی از عطرها رو (معمولا عطرهایی که خیلی شناخته شده نیستند) انصافا به قیمت مناسبی میفروشند.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)