تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 862 از 4105 اولاول ... 36276281285285885986086186286386486586687291296213621862 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,611 به 8,620 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام به همگی. من امریه وزارت نفت هستم و در حال گذروندن دوره آموزشی ام. کسی خبر داره که نمره آموزشی رو امریه تاثیر داره؟ یعنی مثلا اگه نمره تیر اندازی پایین بگیریم امکان داره امریه رو لغو کنن؟ راستش ما رو خیلی تهدید می کنن که اگه امتحان کتبی پایان دوره رو پایین بشیم امریه رو لغو می کنن. حقیقت داره؟ ممنون.

داره خودمونی میشه Amir_na's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز صحت نداره بی خود خودتون و دیگران رونگران نکنید.
    فقط این قضیه سرباز گیری تو بعضی از مناطق کشور (اونم مناطق مرزی ) هست و برادرای که میخوان از مرز خارج بشن گاهی اوقات دستگیر میشن.
    دوست من نه رو شایعه میشه حساب کرد نه رو رد کردن شایعه چون جفتش بی اساس !

شما از کجا اینو میگید؟ من از چند نفر کادری و سرباز پرسیدم میگن 30 خرداد قرار خشم شب بزنن اونم در حد ملی؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

سلام دوستان. خوبید؟؟
    خیلی وقت بود اینجا نبودم. راستش کلا اینترنت نداشتم!!
    فعلا دارم تو لشکر77 مشهد خدمت میکنم و حدود 2 ماهی میشه اومدم اینجا.
    کسی اگه سوالی داشت بگه تا اونجایی که میشه کمک میکنم.
    راستی خدا رو شکر من سال 90 اعزام شدم! و الا باید 21 ماه+ 6 ماه سنوات خدمت میکردم!!! دوستم 91.2.2 اعزام شد که باید 21 ماه خدمت کنه!! یعنی 7 ماه بعد من تموم میکنه!!!
    به امید اینکه هر چه زودتر تموم شه!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

لیسانس هستم ، من اول 1شهریور خوردم، فرم تعجیل پر کردم که زودتر برم 3روز بعدش جوابش آومد 1تیر خورد مکانش هم مشخص شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مگه اعزامی های 1 تیر الان کد خوردن که محل آموزش شما مشخص شده؟ مدرکتون چیه؟
    لیسانس هستم ، من اول 1شهریور خوردم، فرم تعجیل پر کردم که زودتر برم 3روز بعدش جوابش آومد 1تیر خورد مکانش هم مشخص شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

دوستان عزیز سلام

یه چند تا سئوال داشتم که شخصی هست و کمی مبتدیانست ... بی زحمت جواب بدین ممنون میشم :

1 - چرا همه میخوان بیفتن سپاه ؟ میشه کمی موضوع رو باز کنین و جزئی تر بیان کنین ؟

2 - الان میگن خدمت 21 ماه هست ، با آموزشی 21 ماه یا بدون دوره آموزشی ؟

3 - راسته که میگن کسایی که آموزشی رو تویه استان خودشن نباشن ، یگان میفتن استان خودشون ؟

و یه سئوال دیگه که اونایی که رفتن خدمت جواب بدن :

فرمانده و یا ارشد محل خدمت آیا به این توجه داره که سرباز وظیفش چجور آدمیه ؟ یعنی به همه به یک چشم نگاه میکنه ؟ یعنی کسی که اخلاق خوبی داره و آدم حسابیه و به قول معروف بچه مثبته با یک فرد لات و اوباش یه جور هستن تو خدمت ؟

تجربه و دیده های خودتون رو بگین

مرسی

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان عزیز سلام

یه چند تا سئوال داشتم که شخصی هست و کمی مبتدیانست ... بی زحمت جواب بدین ممنون میشم :

1 - چرا همه میخوان بیفتن سپاه ؟ میشه کمی موضوع رو باز کنین و جزئی تر بیان کنین ؟

2 - الان میگن خدمت 21 ماه هست ، با آموزشی 21 ماه یا بدون دوره آموزشی ؟

3 - راسته که میگن کسایی که آموزشی رو تویه استان خودشن نباشن ، یگان میفتن استان خودشون ؟

و یه سئوال دیگه که اونایی که رفتن خدمت جواب بدن :

فرمانده و یا ارشد محل خدمت آیا به این توجه داره که سرباز وظیفش چجور آدمیه ؟ یعنی به همه به یک چشم نگاه میکنه ؟ یعنی کسی که اخلاق خوبی داره و آدم حسابیه و به قول معروف بچه مثبته با یک فرد لات و اوباش یه جور هستن تو خدمت ؟

تجربه و دیده های خودتون رو بگین

مرسی
    1. خدمت تو سپاه از خیلی نظر ها آسون تره و تنبل خونه تر از بقیه ارگان ها مثل ارتش هست.
    2.با آموزشی 21 ماه
    3.اگر متاهل باشی نزدیک به 100% تک فرزند باشی هم خیلی احتمالش زیاده.ولی کلا هیچ چیز تو سربازی 100% نیست.
    4.البته که توجه داره.

در آغاز فعالیت Dashmehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

روز سه شنبه 2/3/91 ثبت نام کردم با مدرک لیسانس تاریخ اعزام پیشنهادی هم اول تیر زدم به نظرتون کی اعزام میشم؟؟ راستی تو اون پرینتی که میدن نوع رنگ چشم نوشته میشی !!! و فامیل هم مثلا بجای هاتفی هاتف ی نوشته بعدا مشکل ساز نمیشه یا واسه کارت پایان خدمت همین مشحصات ثبت میشه؟؟

آخر فروم باز mehdi_pro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من 17 خرداد عمل چشم دارم و اینکه تیر امسال 18 سالم میشه و باید برم خدمت.

چطوری می تونم معافیم رو بگیرم؟ چشمم تار می بینه

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلاماین عین جمله بخشنامه نطام وظیفست.سربازانی که در سال 1390 به خدمت اعزام شده و تاکنون به هر دلیل کسرخدمت آنان صادر نشده است، همچنان درشمول مصوبه سال 1390 قرار داشته و صدور کسرخدمت آنان تا پایان خدمت بلامانع است.یعنی من که سال 90 اعزام شدم هر وقتی که کسریمو ثبت کنم قبوله یا باید 15 اردیبهشت ثبت میکردم؟متشکرم
    Last edited by pedromi; 26-05-2012 at 05:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •