من از ساعت 12:34 دقیقه گذاشتم تا 6:58 دقیقه صبح . خوشبختانه هیچی کم نکرد و توانستم با شبانه رایگان 2 گیگ و 300 مگابایت دانلود داشته باشم
من از ساعت 12:34 دقیقه گذاشتم تا 6:58 دقیقه صبح . خوشبختانه هیچی کم نکرد و توانستم با شبانه رایگان 2 گیگ و 300 مگابایت دانلود داشته باشم
خب ظاهرا دیشب سرعتشون افتضاح شده بود واسه من امروز OK شدن
این سرویس قبلی من بود که دیروز تموم شد:
و سرعت دانلودش بین 190 تا 210 :
حالا سرویس جدیدی که اوردن جایگزین قبلی کردن و من ناچار شدم اینو بگیرم :
و سرعت دانلودش :
خلاصه تا حدی قابل قبول هست ولی کیفیت و سرعت مثل سرویس قبلی نیست ...
دوستان من مودم روبوتیکس دارم که جزو مودم های پشتیبانی شدشون نیست و طرف میگه نمیشه ثبت نام کرد. یعنی هیچ راهی نداره ؟
کسی اینجا موقع ثبت نام خودش مودم داشت ؟ شماره سریال رو پرسیدن برای ثبت نام یا mac رو ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بابا غلط کردن برو یه مودم از رفیقات بگیر ببر//// خیلی پست شدن جدیدا!!!! برای ما که گفتن مودمت چیه الکی گفتم سمفونی .... گفت مشکلی نیست...
این یکی از روشهای کسب درآمد پارس آنلاینه. من خودن مودم ایسوس داشتم، گفت باید ببرم واسه تایید، منم بردم، 3-4 دقیقه باهاش ور رفت بعد الکی رو یه کاغذ نوشت که معادل فلان مدل سیمفونیه و مثلا تایید کرد.
اما فکر کنم فقط تنظیمات کانکشن رو روش ذخیره کرد! مطمئن نیستم چون قبلا از خوده پارس آنلاین تو ارومیه استفاده میکردم یادم نمیاد که تنظیماتشو پاک کرده بودم یا نه!!!![]()
این سیستمشون خیلی مضخرفه خدا وکیلی
من نمیدونم آخه ترافیک روزانه چه ربطی به دانلود شبانه داره ؟؟!!
من دیروز 6-45 مگ ترافیک داشتم تا صبح هر 40 و خورده ی دانلود که کرده یه دی سی شده !!
این تازه تا ساعت 2 و نیمه !!
حساب کردم تا صبح 56 بار دی سی شده !!![]()
این قطع و وصلی های شبانه پارس برای من یکی که دیگه عادی شده...حساب کردم تا صبح 56 بار دی سی شده !!![]()
شبی 200 بار قطع و وصل میشم...
جریان این ترافیک روزانه به شبانه چیه ؟
شما هر چقدر ترافیک روزانه داشته باشی شب بعد از اون اندازه دانلود سرویست یه دی سی میشه
مثلا من 40 مگ ترافیک روزانه داشتم بعد تو شب بعد از هر 40 مگ دانلود یه دی سی اتفاق افتاده
چی شد؟؟!
یکی بهم نمیگه مشکلم از کجا بود تا امشب دیگه این اشتباه رو نکنم.الان ده روزه از اشتراکم میگذره تا الان بیشتر از 3 گیگ از ترافیک 6 گیگیم مرف شده!!اگه همینطوری پیش بره باید اندازه 1مگ نامحدود هزینه ترافیک رو بدم
آقا اینکه بازم ازمن کم کرد!!
ساعت 12:34 دقیقه موده رو خاموش و روشن کردم ساعت 12:36 شروع کردم به دانلود تا 1 تونست 140 مگ دانلود کنه ولی الان رفتم چک کردم بازم از ترافیکم کم شده
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
![]()
Last edited by aliahmadi22; 14-07-2011 at 19:52.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)