تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 862 از 2199 اولاول ... 36276281285285885986086186286386486586687291296213621862 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,611 به 8,620 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من یک ماهه مودم مببن نت رو تحویل گرفتم فقط 3 روز اینترنت داشتم اون هم با سرعت خیلی پایین.تو این یک ماه رفتم پارس آنلاین گرفتم.حالا بعد یک ماه اومدن مودمم رو عوض کردند.می خوام مودم و خدمات را مرجوع کنم میگه ما چیزی پس نمی گیریم باید استفاده کنی.در ضمن سرعت آپلود مبین یک به هشت سرعت دانلوده که جایی ننوشتند.شماره اشتراک من 2000020305833 هست که کسی نگه دارم تبلیغ پارس آنلاین می کنم...

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

آقا خيلي ممنون. لذت بردم. ديگه از دست نظرات مخالف خسته شده بودم...! به نظرم سرعتتون به شرط ثابت بودن بسيار مناسب هست. اين ADSL هم تا قبل ورود سرويس وايمکس سرعت ها رو انقدر بالا نمي داد، انگار جديدا اينجوري شده. چون ۳ ۴ سال پيش که من و دوستان داشتيم اينجوري نبود. براي من که يکسره از اين شهر به اون شهر مي رم وايمکس خيلي مناسبه. تو اين شکي نيست که adsl از نظر کيفيت بالاتره ولي قابليت جابجايي از مشخصه هاي مهم اينترنت است و من به شخصه خيلي برام سخته که تنها در منزل يا يک جاي خاص به اينترنت پر سرعت دسترسي داشته باشم...
    آقا EDGE خوبه ولي نهايتا سرعتش به ۲۷-۲۸ کيلوبايت ثابت مي رسه کلا EDGE سرعت ۲۲۰kbps رو ميده، خودتون حساب کنيد. براي مناطقي که دسترسي به نت وجود نداره واقعا عاليه ولي اصلا قابل مقايسه با مبين تو سرعت هاي بالا نيست. البته مبين 256kbps حدود ۳۲ کيلوبايت و 128kbps حدود ۱۶ کيلوبايت دانلود مي ده که استفازه از EDGE شايد اينجا برابري کنه. من خودم خيلي وقته از EDGE استفاده مي کنم، جديدا خيلي سرعتش کاهش پيدا کرده و نوسانات فراواني داره.
    درسته دوست عزیز.شرایطی که میگین رو من در نود درصد اوقات داشته ام.سرویس یک مگابیت دارم سرعتم 120 بود شبانه هم دقیقا نصف بود.پینگم بد نبود و در کل راضی بودم.اما چند روزیه که سرویس من دقیقا شده 512 حالا اینجوری که میگن تا پایان هفته اینجوریه اما جالبه قبلا سرعت 512 و 1 مگ در روز یکی بود هر دو تا 120-130 پهنای باند داشتند..درسته که هر کس محدودیت حجم داره اما این انصاف نیست که سرویسهایی که قیمت مختلف دارند از یک پهنای باند استفاده کنند.این یکی از گلایه های مشترکین یک مگابیت هست.
    در هر صورت مبین نت اگه بیشتر به کیفیت ارائه خدمات نگاه داشته باشه خیلی میتونه در جذب مشتری موفق باشه چون الان رقیب adsl هستش و نه edge! امیدوارم در هفته بعد "ارتقای توانمندی زیرساخت مبین نت" رو حس کنیم!
    من یک ماهه مودم مببن نت رو تحویل گرفتم فقط 3 روز اینترنت داشتم اون هم با سرعت خیلی پایین.تو این یک ماه رفتم پارس آنلاین گرفتم.حالا بعد یک ماه اومدن مودمم رو عوض کردند.می خوام مودم و خدمات را مرجوع کنم میگه ما چیزی پس نمی گیریم باید استفاده کنی.در ضمن سرعت آپلود مبین یک به هشت سرعت دانلوده که جایی ننوشتند.شماره اشتراک من 2000020305833 هست که کسی نگه دارم تبلیغ پارس آنلاین می کنم...
    مهلت تست مگه نداشتید که بعد از یک ماه توقع دارید مودم رو پس بگیرن؟من موقع نصب از نمایندگی تعهد گرفتم تا 48 ساعت امکان تست و استرداد کل مبلغ رو داشته باشم.اگه برای شما همون اول بد بوده اولا شما و بعد نمایندگی مقصر هستید.اگه شرایط طوری بوده که مقصر نمایندگی بوده باید حتما زودتر اطلاع میدادید و از طرف شکایت می کردید.
    سرعت آپلود هم من 4 سرویس مختلف رو داشتم برابر یا حداقل 1/3 بود که وقتی به پشتیبانی زنگ زدم گفت برای جلوگیری از دانلودهای شبانه هستش.البته من قانع نشدم ولی خواسم بگم برای من که 1/3 پایینتر نبوده.
    در رابطه با محدودیت دانلود شبانه هم من موافق این قضیه هستم.اما اگه معقول باشه!یعنی سرویس یک مگابیت حداقل به 512 برسه.علت موافقتم هم اینه که متاسفانه ما دوستداریم از انواع نرم افزار و فیلم و سریال و آموزش و ... رو در ساعات دانلود رایگان دانلود کنیم.کاربرد اصلی هم همین است ولی اگه ما کمی به نوبه خود یاد بگیریم برخی چیزها رو بخریم هزینه و زمان کمتری تلف می کنیم.نمونه ها زیادند که نیازی نیست توضیح بدم.فکر این رو کنید که برای نتیجه کنکور،دیدن یک خبر مهم،و ... در ساعات رایگان نیاز دارید که چند سایت باز کنید اما بخاطر دانلودهای بیش از حد نمی تونید حتی گوگل باز کنید.خب اینجا مقصر کیه؟

3. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    اقا این سرعت و اختلالات مبین نت درست شده ؟؟؟ یکی بگه لطفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    اقا این سرعت و اختلالات مبین نت درست شده ؟؟؟ یکی بگه لطفا
    چرا درست شده.شما کجا هستی؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید

به حول و قوه الهی می خوام از شرکت آسیاتک فرار کنم و بیام وایمکس مبین نت بگیرم. ولی هیچی ازش نمی دونم. خواستم اگه می شه راهنماییم کنید.
    1. تا یه ماه پیش منطقه ما پشتیبانی نمی شد( تهران - شهران )؛ اما همین دو هفته پیش پیامکی اومد مبنی بر پشتیبانی محدوده ما. توی نقشه اش هم یه چیزایی هست
    2. من شهرستان درس می خونم و همش در رفت و آمدم. نیتم اینه که مودم جیبی بگیرم. خواستم بدونم از نظر قدرت و آنتن دهی چطوریاست؟ خوبه؟ به درد می خوره؟؟؟
    3. مودم هاش گارانتی داره یا نه؟
    4. از نظر سرعت در چه وضعیتیه؟ دانلود شبانش خوبه؟؟ ( خیلی شبانه دانلود دارم )
    5. امکانش هست که سرعت 2 مگ بگیرم یا نه؟ ( دانشجو هستم )
    6. دمتون گرم که مرام میگذارید و کمکم می کنید

سپاس
    شاد باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

512 مبین نت قم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد سوال دوستم
    بگم که شبانه مبین نت معلوم نیست و معمولا بین 6 تا 8 سرعت خوبب میشه و 7 به بعد سرعت معمولی رو بهت میده!

8. 2 کاربر از dmd_1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستانی که ۲مگ گرفتن سرعتشون تو روزا و شبا چنده؟

سرویس ۵۱۲ با ضریب اشتراک یک به ۴ دوستانی که دارند شرعتشون در روز و شب چنده؟

ممنون میشم کمکم کنید

داره خودمونی میشه stratocaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اقا هر سرویسی میگیرید دو مگ نگیرید مثل چی پشیمونم اسمش دو مگه از 512 هم سرعتش پایین تره

داره خودمونی میشه stratocaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید

به حول و قوه الهی می خوام از شرکت آسیاتک فرار کنم و بیام وایمکس مبین نت بگیرم. ولی هیچی ازش نمی دونم. خواستم اگه می شه راهنماییم کنید.
    1. تا یه ماه پیش منطقه ما پشتیبانی نمی شد( تهران - شهران )؛ اما همین دو هفته پیش پیامکی اومد مبنی بر پشتیبانی محدوده ما. توی نقشه اش هم یه چیزایی هست
    2. من شهرستان درس می خونم و همش در رفت و آمدم. نیتم اینه که مودم جیبی بگیرم. خواستم بدونم از نظر قدرت و آنتن دهی چطوریاست؟ خوبه؟ به درد می خوره؟؟؟
    3. مودم هاش گارانتی داره یا نه؟
    4. از نظر سرعت در چه وضعیتیه؟ دانلود شبانش خوبه؟؟ ( خیلی شبانه دانلود دارم )
    5. امکانش هست که سرعت 2 مگ بگیرم یا نه؟ ( دانشجو هستم )
    6. دمتون گرم که مرام میگذارید و کمکم می کنید

سپاس
    شاد باشید
    شهران به راه شده ...
    2 مودم جیبی نخر مانند شوخی میماند انتن دهیش
    3 گارانتی داره انگار ولی میدونی دیگه تو ایران هیچی شامل گارانتی نمیشه ولی من ندیدم مودمی بسوزه یا داغون بشه
    4 دانلود شبانه بستگی داره به منطقه و شلوغی دکلی که بهش وصل میشید و انتن دهی و هزار چیز دیگه
    5 دو مگ نگیر که افتضاحه شنیدم بین 30 نفر شیر میکنند هیچ ارزونی بی دلیل نیست
    6 خواهش میکنم

7 کلا مبین نت نگیری بهتره

12. 3 کاربر از stratocaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

512
    در مورد سوال دوستم
    بگم که شبانه مبین نت معلوم نیست و معمولا بین 6 تا 8 سرعت خوبب میشه و 7 به بعد سرعت معمولی رو بهت میده!
    شهران به راه شده ...
    2 مودم جیبی نخر مانند شوخی میماند انتن دهیش
    3 گارانتی داره انگار ولی میدونی دیگه تو ایران هیچی شامل گارانتی نمیشه ولی من ندیدم مودمی بسوزه یا داغون بشه
    4 دانلود شبانه بستگی داره به منطقه و شلوغی دکلی که بهش وصل میشید و انتن دهی و هزار چیز دیگه
    5 دو مگ نگیر که افتضاحه شنیدم بین 30 نفر شیر میکنند هیچ ارزونی بی دلیل نیست
    6 خواهش میکنم

7 کلا مبین نت نگیری بهتره

سلام دوستان
    دمتون گرم بابت پاسخ ها
    متاسفانه چاره ای ندارم و باید مبین بگیرم. مردم بس که پول توی حلقوم این ایرانسل با این اینترنت داغون سیمکارتیش ریختم!!! پیرامون مودم جیبی خودم حدسشو می زدم...! پس ناچارم یه مودم برقی بگیرم...! بگذریم.
    1. سرعت پیشنهادیتون چیه؟ دوست خودم 512 داره سرعت دانلودش همیشه بین 60 تا 80 و شبانش هم بین 50 تا 60 متغیره. می گه که خونشون( تهران - اقدسیه ) هم همین سرعته.
    2. راستی 2 مگ با 2 گیگ حجم چه ضریب اشتراکی داره؟ 1 مگ با 4 گیگ حجم چطور؟!
    3. امکانش هست بعدا به راحتی سرویس رو عوض کنیم؟ یا باید برای هر تعویض پول بدیم؟ مودم رو کانفیگ میکنن یا این که خودمون هم می تونیم کانفیگش کنیم؟
    4. ببخشید بابت زیاد شدن سوالا بازم دمتون گرم

سپاس
    شاد باشید
    Last edited by DariushGreat; 27-06-2012 at 19:08.

14. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •