تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 862 از 1291 اولاول ... 362762812852858859860861862863864865866872912962 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,611 به 8,620 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

خوب مشکلتون همینه سرهت BTS ای که بهش وصل میشید کمه . فرکانس اون BTS ای که سرعتش خوبه رو بگذارید باشه و بقیه فرکانسها رو پاک کنید.
    خوب آخه مساله اینه که فقط یک آنتن اطرافم بود که خوب بود و همون هم الان دیگه ضعیف شده و واسه همین مشکل دارم. الان 1 ماه هست که تنها آنتن خوب هم دچار مشکل شده.
    اینهم جواب بیخود دیگه ای که اینبار از طریق سایت سوالم رو پرسیدم و باز هم این پشتیبانی گند ایرانسل جواب نداد(این بار با جزئیات کامل پرسیدم) :

ا سلام

دوست عزيز و کاربر گرامي ، اين سامانه صرفا جهت پاسخگويي به سوالات کلي با تفکيک موضوع و ثبت پيشنهادات و انتقادات مشترکين وايمکس ايجاد گرديده است و پيگيري جزئيات از اين طريق ميسر نمي باشد ، لطفا جهت پيگيري مسائل و مشکلات سرويس وايمکس خود از خطوط ايرانسل با شماره 707 و يا از طريق ساير خطوط با شماره 09377070000 تماس حاصل نمائيد.
    از کجا و چطوری باید فرکانس رو حذف کنم و میشه بعدا برگردوندش ؟
    یک سوال دیگه، اون ورودی کنسول که کنار پاور+دیتا هست چی هست و چیکار میکنه و چه فرقی میکنه و اصلا چطوری میشه بهش دسترسی داشت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یعنی خودشون بدون اینکه من چیزی بگم یدفعه ازم خوششون اومد یه سیمکارت برام فرستادن روش نوشته هدیه وایمکس... طرفدار زیاد داریم دیگه چه میشه کرد!!!!!!!!!

سرعت منم از دیشب بده ، تو میل هم نمیرفت اما بقیه جاها با کندی باز میشد

3. این کاربر از choobin12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند صفحه پیش ها انگار فایل دانگریدش رو بچه ها گذاشته بودن...
    سرعت تو مشهد یدفعه کم نشده بنظر شما؟(از 1ماه پیش حدودا)
    من هم اون فايل داونگريد رو گرفتم، ولي هنوز امتحانش نكردم. ميخواستم بدونم كسي امتحان كرده؟ كار ميكنه؟ حوصله ندارم خودم امتحان كنم اگه كار نكرد ريست كنم باز آپگريد كنم.

در مورد سرعت در مشهد هم، من چون فقط بعد از ظهرها حدود 6 به بعد كار ميكنم ميتونم بگم كه شايد سرعتش نه، ولي كيفيتش بد شده. حالا من ميگم كيفيت چون اصطلاحات تخصصيش رو نميدونم. منظورم از كيفيت بد اينه كه مثلا من چون بيش‌تر اوقات شبكه‌هاي تلوزيون آنلاين نگاه ميكنم، جديدا (از يك هفته پيش) خيلي بد ميگيره. همش گير ميكنه و بد buffer ميشه. همين طور موقع دانلود با دانلود منجر بعضي وقت‌ها سرعتش خيلي كمه. مثلا من كه سرعتم يك مگه، شايد به زور به 0.5 مگ برسه. ندرتا هم پيش مياد كه سرعت باز كردن صفحات وب افتضاح ميشه. جديدا چت تصويري هم نكردم ببينم آيا اون هم افتضاح شده يا نه. دوستان اگر ميدونن بگن لطفا.

خلاصه كم‌كم داره ميره رو اعصاب. كسي پيگيري كرده ته و توهش رو دربياره؟

5. 2 کاربر از عاليه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها همه بیاین بریم یا به 707 زنگ بزنیم یا بریم مشکلمون رو بدیم تو پروفایل مون هستید همه بریم.چون مشهد سرعت کمه خیلی؟

7. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تغییر در روش محاسبه هزینه اشتراک کاربران اعتباری
    از این پس حساب کلیه کاربران سرویس‌های وایمکس، صرف نظر از اینکه سرویس آنها در چه روزی از ماه فعال شده باشد، برای مدت ۳۰ روز فعال خواهد بود. بنابراین لازم است کاربر نسبت به پرداخت هزینه سرویس وایمکس خود در انتهای دوره (پایان ۳۰ روز) اقدام نماید.

همچنین در صورتی که کاربر در پایان دوره، نسبت به پرداخت هزینه اشتراک اقدام ننماید، دوره جدید از زمانی شروع خواهد شد که پرداخت صورت پذیرد. برای مثال، اگر پایان اعتبار دوره یک کاربر، ۲۳ فروردین باشد ولی او در این روز نسبت به پرداخت اقدام ننماید و در تاریخ ۲۶ فروردین هزینه اشتراک خود را پرداخت کند، در این حالت حساب کاربر به مدت ۳۰ روز از تاریخ ۲۶ فروردین فعال خواهد بود.

صرف نظر از تعداد روزهای یک ماه (برای مثال اسفند که ۲۹ روز دارد)، دوره‌های محاسباتی برای کاربران سرویس اعتباری ۳۰ روزه خواهد بود.

منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 3 کاربر از choobin12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من هم اون فايل داونگريد رو گرفتم، ولي هنوز امتحانش نكردم. ميخواستم بدونم كسي امتحان كرده؟ كار ميكنه؟ حوصله ندارم خودم امتحان كنم اگه كار نكرد ريست كنم باز آپگريد كنم.

در مورد سرعت در مشهد هم، من چون فقط بعد از ظهرها حدود 6 به بعد كار ميكنم ميتونم بگم كه شايد سرعتش نه، ولي كيفيتش بد شده. حالا من ميگم كيفيت چون اصطلاحات تخصصيش رو نميدونم. منظورم از كيفيت بد اينه كه مثلا من چون بيش‌تر اوقات شبكه‌هاي تلوزيون آنلاين نگاه ميكنم، جديدا (از يك هفته پيش) خيلي بد ميگيره. همش گير ميكنه و بد buffer ميشه. همين طور موقع دانلود با دانلود منجر بعضي وقت‌ها سرعتش خيلي كمه. مثلا من كه سرعتم يك مگه، شايد به زور به 0.5 مگ برسه. ندرتا هم پيش مياد كه سرعت باز كردن صفحات وب افتضاح ميشه. جديدا چت تصويري هم نكردم ببينم آيا اون هم افتضاح شده يا نه. دوستان اگر ميدونن بگن لطفا.

خلاصه كم‌كم داره ميره رو اعصاب. كسي پيگيري كرده ته و توهش رو دربياره؟
    مشکل من هم دقیقا همین هست. من 2 مگ نامحدود گرفتم فقط برای پادکست های ویدئویی. نه دانلود میخوام نه تورنت! ولی اینها قبول نمیکنن همچین مشکلی رو برای اینها دانلود با دانلود منیجر بصورت چند قسمتی و از لینک مستقیم از سایت خاصی مد نظرشون هست.

الان سرعت دانلود من به 200 نمیرسه و سرعت لود شدن ویدئو هم انقدر پایین هست که بی خیال شدم کلا.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من از یک نقطه دیگه شهر امتجان کردم و الان هیچ مشکلی ندارم با اینکه آنتن دهی کمتری دارم اینجه بهتر کار می کنه .
    پس مطمونا از بی تی یو هستش. آیا راهی داره که از ایرانسل بخوام چک کنه و یا سعی کنه درست شه؟

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام کسی با چیز پی ان مشکلی نداره؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام کسی با چیز پی ان مشکلی نداره؟
    نه من مشکلی ندارم راحت کار میکنه

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با 707 تماس گرفتم میگه مشکل نداریم توی متطقه شما از تنظیمه ولی چجوزیه که با عوض کردم جام به منطفه دیگه مشکل ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •