تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 862 از 966 اولاول ... 362762812852858859860861862863864865866872912962 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,611 به 8,620 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم :
    من تمام درسهای دانشگاه قبلیم معادل سازی شده اما درس زبان پیش دانشگاهی که 16/50 شدم معادل سازی نشده یعنی نمرش توی سایت نیومده کسی میدونه دلیلش چیه؟

داره خودمونی میشه elestor_potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

كليه واحد هاي گذرانده شده با نمره بالاي12 قابل معادل سازي هستند و دانشگاه جديد موظفند كه اين كارو انجام بدن. ازشون بپرسيد به چه دليل و بنا به كدام آيين نامه اين كار رو انجام نميدين؟
    براي اطلاعتون آيين نامه معادل ساز ي رو براتون ميزارم:

ماده 67 : معادلسازي واحدهاي درسي گذرانده شده پذيرفته شدگاني که قبلا دروسي را در يکي از واحدهاي دانشگاهي و يا ساير موسسات آموزش عالي معتبر داخل يا خارج از کشور گذرانده اند، مشروط به شرايط زير است:
    1-67 دانشجو با توجه به سوابق تحصيلي خود مجاز به تحصيل در رشته جديد باشد.
    2–67 دانشجو از طربق آزمون سراسري وارد دانشگاه يا موسسه آموزش عالي قبلي شده باشد.
    3–67 دروس گذرانده شده قبلي از نظر تعداد واحد درسي کمتر از تعداد واحد درسي دوره جديد نباشد.
    4-67 محتواي آموزشي دروس گذرانده شده حداقل %80 با محتواي دروس مشابه در رشته جديد مطابقت داشته و نمره هر يک از دروس کمتر از 12 نباشد.
    تبصره 1 – معادلسازي دروس توسط 3 نفر از اعضاي گروه آموزشي ذيربط در واحدهاي دانشگاهي پذيرنده دانشجو با رعايت موارد فوق انجام مي شود.
    تبصره 2 – نمرات دروس پذيرفته شده عينا در کارنامه دانشجو ثبت مي شود و در تعيين ميانگين نيمسال محاسبه نمي گردد ولي در ميانگين کل نمرات درپايان دوره محاسبه خواهد شد.
    تبصره 3 – به ازاي هر 20 واحد درسي معادلسازي و پذيرفته شده، يک نيمسال و کسري از واحدهاي باقيمانده که از 12 واحد کمتر نباشد نيز يک نيمسال از مدت مجاز تحصيل کسر مي گردد.
    تبصره 4 – پذيرفته شدگان آزمون سراسري در دوره هاي کارداني و کارشناسي چنانچه قبلا دروسي را در يکي از دوره هاي کارداني يا کارشناسي گذرانده باشند برابر مفاد ماده 67 آيين نامه آموزشي و بندهاي مربوط قابل معادلسازي است.
    تبصره 5 – دروس فارغ التحصيلان مقاطع کارداني و کارشناسي که در آزمون ورودي مقاطع کارداني يا کارشناسي رشته يا گرايش ديگري پذيرفته مي شوند برابر مفاد ماده 67 آيين نامه آموزشي و بندهاي آن قابل معادلسازي است.
    تبصره 6 – هزينه معادلسازي هر واحد درسي برابر يک سوم شهريه متغير درس مربوط مطابق با آخرين دستورالعمل شهريه مي باشد.
    تبصره 7 – معادلسازي و پذيرش دروس گذرانده شده دانشجويان انتقالي و ميهمان بر اساس ماده 52 و تبصره هاي آن انجام پذير است.
    تبصره 8 – معادلسازي دروس عمومي و تربيتي دانشجويان و فارغ التحصيلان مراکز تربيت معلم با دروس دانشگاهي بر اساس مصوبه جلسه 288 شوراي عالي برنامه ريزي مورخ 73/9/13 که ضميمه اين آيين نامه مي باشد انجام مي گيرد.
    تبصره 9 – معادلسازي بايد در نيمسال اول شروع به تحصيل دانشجو انجام شود ليکن چنانچه بدلايلي بتاخير افتد انجام آن بايد با مقررات زمان شروع به تحصيل دانشجو صورت گيرد.
    مرسی بابت جوابت عزیز...یه سوال دیگه... من که نمراتم مال دانشگاه آزاد هست...اگه مثلا به پیام نور یا موسسات آموزش عالی برم هم قابل تطبیق هستن؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم :
    من تمام درسهای دانشگاه قبلیم معادل سازی شده اما درس زبان پیش دانشگاهی که 16/50 شدم معادل سازی نشده یعنی نمرش توی سایت نیومده کسی میدونه دلیلش چیه؟
    سلام.
    دروس پيش دانشگاهي قابل معادل سازي نيستند.

4. 2 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مرسی بابت جوابت عزیز...یه سوال دیگه... من که نمراتم مال دانشگاه آزاد هست...اگه مثلا به پیام نور یا موسسات آموزش عالی برم هم قابل تطبیق هستن؟
    توي آيين نامه وزارت علوم چيزي نگفته ولي ممكنه كه گروه مربوطه قبول نكنن. چند سال پيش كه پيام نور واحد هاي دانشگاه آزاد رو نمي پذيرفت، الآن رو اطلاع ندارم.

6. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان من آبان ماه ثبت نام کردم و ورودی بهمن هستم و فردا انتخاب واحد هست.میگن ترم اول رو خودشون انتخاب واحد میکنند.یعنی فردا من انتخاب واحد نکنم؟

و اینکه من پیام نور میخوندم و چند واحد عمومی که پاس کردم رو میخوام تطبیق بزنم ولی الان چارت درسی رو دیدم که مثلا زده برای ترم اول زبان پیش و برای ترم دوم زبان عمومی که پیشنیاز زبان عمومی زبان پیش هست و منم تو پیام نور زبان عمومی رو پاس کردم ولی زبان پیش نداشتیم.حالا من بخوام زبان عمومی رو تطبیق بزنم بازم باید زبان پیش رو بخونم یا دیگه لازم نیست؟

باتشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من آبان ماه ثبت نام کردم و ورودی بهمن هستم و فردا انتخاب واحد هست.میگن ترم اول رو خودشون انتخاب واحد میکنند.یعنی فردا من انتخاب واحد نکنم؟

و اینکه من پیام نور میخوندم و چند واحد عمومی که پاس کردم رو میخوام تطبیق بزنم ولی الان چارت درسی رو دیدم که مثلا زده برای ترم اول زبان پیش و برای ترم دوم زبان عمومی که پیشنیاز زبان عمومی زبان پیش هست و منم تو پیام نور زبان عمومی رو پاس کردم ولی زبان پیش نداشتیم.حالا من بخوام زبان عمومی رو تطبیق بزنم بازم باید زبان پیش رو بخونم یا دیگه لازم نیست؟
    باتشکر
    شما رشته و مقطع تحصلي تون چيه؟ وروديهاي 92 كارداني ناپيوسته و كارشناسي پيوسته از دروس پيش معاف شدن.
    اگر بخشنامه شامل شما نشه (كارداني پيوسته)كه بايد بگذرونيد. زبان عمومي وساير دروسي كه پاس كردين هم اگه شرايط معادل سازي رو داشته باشه براتون انجام ميشه.

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

شما رشته و مقطع تحصلي تون چيه؟ وروديهاي 92 كارداني ناپيوسته و كارشناسي پيوسته از دروس پيش معاف شدن.
    اگر بخشنامه شامل شما نشه (كارداني پيوسته)كه بايد بگذرونيد. زبان عمومي وساير دروسي كه پاس كردين هم اگه شرايط معادل سازي رو داشته باشه براتون انجام ميشه.
    رفتم دانشگاه و رفتم پیش مدیر گروه و گفت جمعه بیاید برای انتخاب واحد.خودشون ترم اول رو واحد میدن.گفت حالا 4شنبه ام بیا برای تطبیق.من کارشناسی حسابداری هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من کاردانی پیوسته نرم افزار بودم الان کارشناسی نا پیوسته عمران ثبت نام کردم.
    امروز انتخاب واحد برام انجام دادن و ریاضی عمومی 1 رو برام گرفتن .من این رو کاردانی پاس کردم . میشه تطبیق داد تا من ریاضی 2 بگیرم ؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من کاردانی پیوسته نرم افزار بودم الان کارشناسی نا پیوسته عمران ثبت نام کردم.
    امروز انتخاب واحد برام انجام دادن و ریاضی عمومی 1 رو برام گرفتن .من این رو کاردانی پاس کردم . میشه تطبیق داد تا من ریاضی 2 بگیرم ؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    خير، دروس كارداني توي كارشناسي ناپيوسته معادل سازي نميشن.

12. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

سلام دوستان
    یک کارت اعتباری واسه آزمون ارشد آزاد خریدم ،
    منتهی چون عکس اسکن شده ندارم نمیتونم ثبت نام کنم

یعنی 50 تومنم میپره یا ثبت نام رو تمدید میکنن ؟؟؟

کسی کارت نمیخواد ؟ :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •