سلام
یه سوال دارم :
من تمام درسهای دانشگاه قبلیم معادل سازی شده اما درس زبان پیش دانشگاهی که 16/50 شدم معادل سازی نشده یعنی نمرش توی سایت نیومده کسی میدونه دلیلش چیه؟
سلام
یه سوال دارم :
من تمام درسهای دانشگاه قبلیم معادل سازی شده اما درس زبان پیش دانشگاهی که 16/50 شدم معادل سازی نشده یعنی نمرش توی سایت نیومده کسی میدونه دلیلش چیه؟
مرسی بابت جوابت عزیز...یه سوال دیگه... من که نمراتم مال دانشگاه آزاد هست...اگه مثلا به پیام نور یا موسسات آموزش عالی برم هم قابل تطبیق هستن؟
سلام.
دروس پيش دانشگاهي قابل معادل سازي نيستند.
توي آيين نامه وزارت علوم چيزي نگفته ولي ممكنه كه گروه مربوطه قبول نكنن. چند سال پيش كه پيام نور واحد هاي دانشگاه آزاد رو نمي پذيرفت، الآن رو اطلاع ندارم.
دوستان من آبان ماه ثبت نام کردم و ورودی بهمن هستم و فردا انتخاب واحد هست.میگن ترم اول رو خودشون انتخاب واحد میکنند.یعنی فردا من انتخاب واحد نکنم؟
و اینکه من پیام نور میخوندم و چند واحد عمومی که پاس کردم رو میخوام تطبیق بزنم ولی الان چارت درسی رو دیدم که مثلا زده برای ترم اول زبان پیش و برای ترم دوم زبان عمومی که پیشنیاز زبان عمومی زبان پیش هست و منم تو پیام نور زبان عمومی رو پاس کردم ولی زبان پیش نداشتیم.حالا من بخوام زبان عمومی رو تطبیق بزنم بازم باید زبان پیش رو بخونم یا دیگه لازم نیست؟
باتشکر
شما رشته و مقطع تحصلي تون چيه؟ وروديهاي 92 كارداني ناپيوسته و كارشناسي پيوسته از دروس پيش معاف شدن.
اگر بخشنامه شامل شما نشه (كارداني پيوسته)كه بايد بگذرونيد. زبان عمومي وساير دروسي كه پاس كردين هم اگه شرايط معادل سازي رو داشته باشه براتون انجام ميشه.
رفتم دانشگاه و رفتم پیش مدیر گروه و گفت جمعه بیاید برای انتخاب واحد.خودشون ترم اول رو واحد میدن.گفت حالا 4شنبه ام بیا برای تطبیق.من کارشناسی حسابداری هستم
دوستان من کاردانی پیوسته نرم افزار بودم الان کارشناسی نا پیوسته عمران ثبت نام کردم.
امروز انتخاب واحد برام انجام دادن و ریاضی عمومی 1 رو برام گرفتن .من این رو کاردانی پاس کردم . میشه تطبیق داد تا من ریاضی 2 بگیرم ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
خير، دروس كارداني توي كارشناسي ناپيوسته معادل سازي نميشن.
سلام دوستان
یک کارت اعتباری واسه آزمون ارشد آزاد خریدم ،
منتهی چون عکس اسکن شده ندارم نمیتونم ثبت نام کنم
یعنی 50 تومنم میپره یا ثبت نام رو تمدید میکنن ؟؟؟
کسی کارت نمیخواد ؟ :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)